Sakarya///54

Günaydın arkadaslar,gününüz aydınlık,işleriniz kolay,kazancınız bol olsun.Allah cocuklarınıza zihin açıklığı versin,hamile olanlara kolaylık,bekarlara cooook hayırlı kısmetler,iş arayanlara coook kazançlı işlerhihoyyyt

günaaydıın güzeller...a.s.
dilaremcim kocumaam bi amin diyorum cnm,hayırlı duaların için...:Saruboceq:
bendenizim temennilerin için tşk.cnm,:1hug:
herkeslere kolay gelsin rabbim sağlık ,huzur,zihin açıklığı vs.herşeyleri hayırlısıyla nasip etsin...
az sora fiziğime gitçem ,sanırım bugün son gün bitçek inş.bitmesi lasım bıktım çünküü-tatlicadiarzu-
hepinizin günü güzel geçsin canlaar.Şeniz

a.s.Tünaydın kızlaaaar,Öncelikle hoşgeldin diyen Roşum'a teşekkür ederim.Sonra herkese güzel haftalar dilerim :1hug:Hepinize sağlıklar.:dance::dance::dance:
Roşum gerçekte boşnaksın herhalde,çünkü orada boşnak var.benim de burada çok boşnak arkadaşlarım var, süper insanlar.Hanımları giyim kuşama,süse,temizliğe çok önem verirler,pırılpırıldırlar.Hele kına geceleri var ki görmeye değer:teytey::teytey:Kaymaklı sarı dolma biber turşularına da bayılıyorum,ben de yaptım.Aslında yurdumun tüm insanları çok sıcak.kaydirigubbakcemile2

selam kızlar güzel bir gün hee ne dersiniz hepiniz bu gün dua ile başlamışsınız ne güzel amiin diyorum bende dualarınıza allah razı olsun güzel dilekleriniz için umarım rabbim kabul eder:Saruboceq:valla dünkü kar olayında artık bende şüphe etmeye başladım kendimen ben hayalmi gördüm diyee CADIARZUamma velakin kardeşim yanımaydı oda gördü beeaaa yerdeki tutan karları sengözlerimebaksanabneyse çıkacam birazdan biraz dolanayım iş bakayım bakarsınız bir kapı açılı veriri birden:çok üzgünüm:

Roşummm,hadi geçmişler olsun,Allah bi daha kaza bela vermesin,sağlam sağlam gez,sana da öpçükleeeekaydirigubbakcemile3

Beyaz toprakcımmm,hadi bugün hayırlı bir işin ilk adımını at inşallahhhh,istediğin iş olsun,bulunur,iş senin köpeğin olsun kıııız:teselli:

2006 model ben de bir kaç gündür burdayım,hoşgeldin demek yakışmaz bana henüz,ama kocaman bir merhaba diyebilirim sanaa.sa.s.

kızlarrrrr nassınız bakem:teytey:,keyifler güzel anladığım kadarıyla....aman aman allah bozmasın canlarım..:Saruboceq:
iki günlük yoğunluktan sonra bugün evimdeyim..yok yav yaşlanıyorum galiba ,yoruluyorum artık...
bu arada topiciğimize yeni dostlar gelmişler...hoş gelmişlera.s..umarım daimi olurlar...
ya kızlar yakınlarda bi buluşma yapalım yaf.:1hug:..arayı çok açmayalım derim bennnnkaydirigubbakcemile

funda 41 ve 2006model hoşgeldiniza.s.
tatlı kediciğim evet buluşalım gari yetti gııkaydirigubbakcemile

O kar değilde dolu olabiilirmi acep.Bir rivayete göre dolu yağmışta:uhm:

kısmetsiz kedi ve bilge6 teşekkür ederim kısslarr.hoşbulduka.s.

iyi akşamlaa fıstıklaar...a.s.
bayaa bi gelmişiniz tebrükleeşakkıdı,nihayet fiziğim bitti rahatladım çok şükür,amma velakin bugün pek bi halsiziim kolum kanadım kalkmii garip mi oluyom ne-tatlicadiarzu-
2006 cım gerçekten boşnakım hemide katıksız anne ve babamın aileleri saraybosnadan gelmişler,doğru teşhis boşnak hanımları aynen dediğin gibidir...kaydirigubbakcemile3
beyazcım hakkında hayırlısı olur inş.cnm benim ,sen en iyisine layıksın,:Saruboceq:
bendenizcim bütün diyetler böle iradesiz olii benimkide aynı hep ben başlıyom o bırakii hain diyet nolcek:dilcikar:
eltim tebi yorulcan hep koş koş nereye kaa gidecen, seninde bi canın var yane,dün bütün gece bizim saloyla uğraştım kıs rüyada bilem rahat yok bize bundan yaadelikafadulden
dilaremcim çok tşk. cnm...bilgecik buluşma isteyon hemi bende istiyom artık tanışak dime...
ay çok konuştum bea yoruldum yatçem...Şeniz

Son düzenleme:
ooooo kimler gelmiş..eltim eltim hoşgeldin.he valla doğru diyosun koş koş neereye kadar..valla beni anlayan bi sen varsın zatiii....anacım o salodan bi rahat yok.allah verede sadec rüyada uğraşalımmmm:Saruboceq:
hadi kızgardaşlar ses verin yaf buluşak mı ne dersinsiniz.?birhangi bişey deyiverin....

evet eveetttkaydirigubbakcemile2Şeniz

Merhaba arkadşlar..
Buluşma yapalım be kedicik.Biz 2 haftadır beyazla buluşuyoz zati.Ama bu haftasonu olmasın.Diğer yeğenlerime gidecem
:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…