Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnnnnşallah bu hafta iki kilo verirsinnnh:1hug:
diyet beni bıraktı dilaremcim.Çok iradesiz çıktı çokkk:roflol:
bak sen terbüüsüüz diyetee ,senin gibi kıs bırakılır mı yaf,pat yap kıs ona:mymeka:
diyet beni bıraktı dilaremcim.Çok iradesiz çıktı çokkk:roflol:
yok yav yaşlanıyorum galiba ,yoruluyorum artık...O kar değilde dolu olabiilirmi acep.Bir rivayete göre dolu yağmışta:uhm:selam kızlar güzel bir gün hee ne dersiniz hepiniz bu gün dua ile başlamışsınız ne güzel amiin diyorum bende dualarınıza allah razı olsun güzel dilekleriniz için umarım rabbim kabul eder:Saruboceq:valla dünkü kar olayında artık bende şüphe etmeye başladım kendimen ben hayalmi gördüm diyee CADIARZUamma velakin kardeşim yanımaydı oda gördü beeaaa yerdeki tutan karları sengözlerimebaksanabneyse çıkacam birazdan biraz dolanayım iş bakayım bakarsınız bir kapı açılı veriri birden:çok üzgünüm:
ooooo kimler gelmiş..eltim eltim hoşgeldin.he valla doğru diyosun koş koş neereye kadar..valla beni anlayan bi sen varsın zatiii....anacım o salodan bi rahat yok.allah verede sadec rüyada uğraşalımmmm:Saruboceq:
hadi kızgardaşlar ses verin yaf buluşak mı ne dersinsiniz.?birhangi bişey deyiverin....