Sakarya///54

biz seni bugün kahvaltıya davet ettik dime,insan bi teşkür der,mazaret beyan eder yane:sm_confused:

Aha vallah küsme sebebini okumadan nefes nefese topiği taradım,buldum cevap yazdım,bi baktım sebebini açıklamuşunnndelikafadulden:1hug:

Yav roşum etme eyleme bu saatten sonra eşek al,bin Niğdeye git,sarsılır bu bünye ayollllaelaelaelaelae

neysem affeteyim bare sen benim diloşumsun, şeytan tüyü vaa sende vaallah bebüşüüm Şeniz

Son düzenleme:
slm herkese arkadaslar bende sakaryalıyım merkez serdivan da oturuyorum ama kütahyada okuyorum bu gece geliyorum guzel memleketime sizler nerelerdensizin?

iyi akşamlar kızlar bir günde sayfalar almış başını gitmiş kıskandımm valla ben yokkene ne güzel kaynatmışsınız allah muhabbetinizi artırsın ben bu akşam dönüyodum adaya amma velakin burda bi arkidişim çağırdı takıldım kaldım bu saatlere kadar onun pcden ulaşıyorum sizlere yarın inş sizlerle aynı havayı solumaya başlıcam neysen efendim bu arada kısmetizim pisicim doğum günün kutlu olsun bitanem rabbim sana uzun sağlıklı ve savdiklerinle hayırlı bi ömür nasip etsin(ayrıca bu hayatta tek sevdiğim koçta sensin-tatlicadiarzu-)neysem ben kaçtım hepinizi seviyor ve öpiremŞeniz:1hug:

beyazım kız dönmedin mi hala....iyi dileklerin içinde teşekkür ederim..hade özletme kendini...

haydeç ablam ya hoşgeldin altta ismini görmek bile güzel...
Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir) kısmetsiz kedi, haydeç+, roşum+

açılın kızlar ben geldimmmm...:jeyyar: beni özleyen özlemeyen..seven sevmiyen.. tüm dostlarıma slm... son mesajımdan beri oku oku bitmedi ya... ne hamaratmışsınız siz öyle... sizlerin sohbetini özlemişim...inşallah bundan sonra sizlerleyim.... kocaman öpüyorum hepinizi...Şeniz Şeniz

Merhaba hemşolarım bende geldim buraya :lepi:

slm herkese arkadaslar bende sakaryalıyım merkez serdivan da oturuyorum ama kütahyada okuyorum bu gece geliyorum guzel memleketime sizler nerelerdensizin?

hoşgeldiniz kızlarr butopik bağımlılık yapar bakalım size etkisi ne olacak umarım burda olursunuz görüşmek dileğiylea.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…