Sakarya///54

Haydeç ablacım hoşgeldin a.s.
yaşasın artık sende geldin ya topik dadundan yenmez:teytey::teytey:
inşallah en kısa zamanda sennlede tanışmak dileğiyle ablamŞeniz

kızlar bekleyemedim dayanamadım ve bu akşam saçımı boyadım -tatlicadiarzu-
boyalı boyalı oturuyorum birazdan yıkıycam bide yarın düzleştircem beyaz bi gömlek giyiceeemm güzel olup öyle gitcem işe

tabi renk iğrenç olmasda beni komaya sokmassalaelaelaelaelae

Son düzenleme:
Bu ne güzellik böyle açar açmaz çok mutlu oldum.delikafadulden
Haydeç ablacığım hoşgeldin. Seni burada görmek ne güzel.
İnşallah bir daha hep bizimle olursun.:1hug:
Yeni gelen arkadaşlarımız sizlerde hoşgeldiniz.
Güzel paylaşımlarda bulumanızı dilerim.
a.s.

bilgeeeeeeeeeeee tatlum nassen dipçik gibisen...

iyiyem hele gurbannn şu pozitif hayat dolu gözlerimin önüne tatlı pisimi getiren mesajını okuyunca daha bi iyi olmamak mümkünmüüüŞenizŞenizŞeniz

yeni bir yaşa böyle girmen ne güzell Allah her gününü mutlu sağlıklı kılsın canımıniçiii:Saruboceq:

bilgecim..çalıkuşum hoşbuldum canlar....Şeniz yeni gelen kk lı dostlar sizlerde hoşgeldiniz...a.s. inşallah bundan sonra böyle uzun bir ayrılık yaşamam...

sağol tatlım.2günüm gerçekten zor geçti.ergen anası olmak zormuş..ammaa kendümü toplamaya kara verdim..sayenizde.:1hug:.rabbim sizlere ömür boyu sağlık vehuzur versin:Saruboceqmümkünse bide paralısnda goca.kaydirigubbakcemile3.)

Bu bağımlılığın tedavisi de var mı peki belkim ileride lazım olur...:sm_cool::dance:

tedavisi henüz bulunmadı canumcum tıp bilimi çaresüzzsırnaşık şey
piskopat gibi işinin gücünün arasında giricen mutlu olucan arkadaşlarla sohbet etcen gülümseyerek ve sürekli topiğe girmek için fırsat kollayarak işte öyle yaşayıp gidecen-tatlicadiarzu-

Çalıkuşum bidenemm nasılsın canım iyi oldunmu gelişme varmı sağlığınla ilgili inşallah daha iyisindir kuşum:Saruboceq:

bilgecim..çalıkuşum hoşbuldum canlar....Şeniz yeni gelen kk lı dostlar sizlerde hoşgeldiniz...a.s. inşallah bundan sonra böyle uzun bir ayrılık yaşamam...

inşallah ablacım :Saruboceq:

paralısındanmı çulsuzundanmı olur bilemeycem emme gönlümü fethetsin aşık olayım bana yeter de parada olsun ya eyi olur aslındakaydirigubbakcemile2 duaların için sağol bitanem sağlık her şeyin başı ..

kızlar ben çıkıyorum...malum evde pc sırası var. birde kızlar arkadaşlarıyla görüşsünler... hepinize hayırlı geceler.... öpüldünüz canlar...

kızlar ben çıkıyorum...malum evde pc sırası var. birde kızlar arkadaşlarıyla görüşsünler... hepinize hayırlı geceler.... öpüldünüz canlar...

haydeç ablam hoşgeldin ,güle güle tatlı ablam,
ii geceleer ,lüffen yine gel muck...Şeniz

tatlum şimdilik merkez versek...yerimseniben

olur olur oda olur fark etmez:) ama tam nerden oldugunuzu bilmem benım gibi memleketine hasretlik çekenler bi umut olru hani bildigimiz yerler fealn olucan zevkli oluroy insan canını bulmuş gibin oluyohihoyyyt

hoşbulduk herkeseeedelikafadulden

Kızlaaaar,aramızda casus vaaaaa,Moneta diye bi hatın,beni taciz ediyor
Bu arada iyi akşamlarrrr,geriye dönük okumadan daldım muhabbete göbeğinden,nassınız kıslaaaar,şu an sekiz kişiylen coşup şenlenmiş topiciğimiz,ehey ehey ehey:teytey:

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
roşum, bilge6+, çalıkuşu+, cnn54, dilarem+, gzellergzeli, hamarat54+, kısmetsiz kedi+, moneta
abooovv bu ne beadelikafadulden ,topic uçiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…