açılın kızlar ben geldimmmm...:jeyyar: beni özleyen özlemeyen..seven sevmiyen.. tüm dostlarıma slm... son mesajımdan beri oku oku bitmedi ya... ne hamaratmışsınız siz öyle... sizlerin sohbetini özlemişim...inşallah bundan sonra sizlerleyim.... kocaman öpüyorum hepinizi...Şeniz Şeniz
tatlum şimdilik merkez versek...yerimsenibenserdivandan yokmu kimse ya:)
hoşgeldin cnm,her zaman bekleriz...a.s.
hoşgeldiniz kızlarr butopik bağımlılık yapar bakalım size etkisi ne olacak umarım burda olursunuz görüşmek dileğiylea.s.
bilgeeeeeeeeeeee tatlum nassen dipçik gibisen...
sağol tatlım.2günüm gerçekten zor geçti.ergen anası olmak zormuş.iyiyem hele gurbannn şu pozitif hayat dolu gözlerimin önüne tatlı pisimi getiren mesajını okuyunca daha bi iyi olmamak mümkünmüüüŞenizŞenizŞeniz
yeni bir yaşa böyle girmen ne güzell Allah her gününü mutlu sağlıklı kılsın canımıniçiii:Saruboceq:
Bu bağımlılığın tedavisi de var mı peki belkim ileride lazım olur...:sm_cool::dance:
bilgecim..çalıkuşum hoşbuldum canlar....Şeniz yeni gelen kk lı dostlar sizlerde hoşgeldiniz...a.s. inşallah bundan sonra böyle uzun bir ayrılık yaşamam...
sağol tatlım.2günüm gerçekten zor geçti.ergen anası olmak zormuş..ammaa kendümü toplamaya kara verdim..sayenizde.:1hug:.rabbim sizlere ömür boyu sağlık vehuzur versin:Saruboceq mümkünse bide paralısnda goca.kaydirigubbakcemile3.)
yok anajum biz adamı ahtapot gibin neyin sararukksositososito.kaçarsın amma kurtulamazsınn:roflol::roflol:Bu bağımlılığın tedavisi de var mı peki belkim ileride lazım olur...:sm_cool::dance:
kızlar ben çıkıyorum...malum evde pc sırası var. birde kızlar arkadaşlarıyla görüşsünler... hepinize hayırlı geceler.... öpüldünüz canlar...
tatlum şimdilik merkez versek...yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?