Sakarya///54

istanbul olmaz amaaa istanbuldereyse kesin ordayımmmmmmm malum benim köyümmm:teytey::teytey::teytey:
dilarem bendenizim dün akşam ettim neydeyse annemin bazı işleri vardı onları hallettik ama artık kolay kolay sıcakta çıkmam zaten ayaklarım hala sızlıyorrr bu sıcakta evde zor duruluyor da işte annem için değer dimiiiopuyorumnanaktan
roşumm kısmetsizimm kolay gelsin canımmm:1hug:
gümüşümm bende tam anlamadım ama inşallah sapancadırda hepimiz biraraya gelebiliriz yaa malum benim fazla zamanım kalmadı sonrasında resimlerle idare edecem artıkkkk
sakaryamın güzel hatunlarııı hepinizi öpüyoruzzzŞenizŞeniz

Herkese selamlar. Buluşma sözleri var yine, hadi bakalım buluşun bende resim bakayım bari..
Myhopem ağırdır son günler, biliyorsun yaza denk gelmiş olması da zor. Neyse ki çok az kaldı.
Beyazın bir haftası dolmadı mı hala.. Bendenizim çok sıkılmışsın belli. İzin falan yokmu canım yaa...
Roşum kısmetsizim sizler rahatladınız sıra bizde. Gerçi oğlumda ne sınav stresi var nede
gerginlik. Bizde evde sbs falan sohbeti etmiyoruz hiç onlar artık herşeyin farkına varıyorlar.
Oğlum bugün yine dersaneye gitmeye başladı. 8 gün hiç birşey yapamadı. İyileşir iyileşmezde
derslere boğulmasın istedik gezdik, tozduk. Sınav öncesi iyi oldu sanıyorum.
Kayınvalidemler gelecek yakında köyden. Artık bir ayağım aşağıda bir ayağım
yukarıda okur, çıkarım kk yı sanırım. Benden haberler bu kadar.
Hepinize kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum.:1hug:

Günaydın arkadaşlar...

Çalıkuşum çok sıkıldım hatta patlamak üzereyim.İzin var ama bana evimde kalmak bile yeter.Uyku uyuyamıyorum.Biran önce evime gitmek istiyorum...

Bu arada kimse gelmemiş. Öyle olsun bakalımm

kzıalarrrrrrr günaydın...
bendenizim canımbenim şöleeee bir sarılayım sana...sıkıntın geçsin..
valla kızlar bizim topiciği gene boşladılar yaf......
kuşum en güzelini yapıyosun ..çocuklar zaten herşeyin fakında...allah yardımcınız olsun.bide siz atlatın şu mereti...
myhopem canım.kız gerçekten çok sıcak dikkat ol kendine......
ya kızlar şu sapancada olabilcek buluşmaya ne diyosunuz deyiverin bakkemmm.....

Ben söz veremiyorum çünkü yazları hafta sonları genelde yazlığa gidiyorum

kızlar huuu ben geldim net bozuk giremiyorum sizleri çoook özledim inşallah yazdığımı okursunuz zorla girmeye çalıştım hepinize slm

slm kızlar ben yeni üye sayılırı gezinirken gördüm bu sayfayı bende Sakaryalıyım ama Gebzeye evlendim neyseki yakın bolca gelip gidiyorum ama Sakaryanın yerini tutmuyor annemler merkezde oturuyorlar

Ayrıca günaydın herkeslereeezemuszemus
Bugün cuma yupppiiiiiiiiiiiii
:teytey::dance:

günaydın günaydınnnnnn
evet bugün cuma..üstüne üstlük bide karne alcez..oh tatail başlıyo...bide şu evlatlarımızı iyi okullara yerleştirsek.......
yeşil gözlü ablamm yazıklarını okuduk..hade düzeltin şu netide dönün aramıza yaf..haydeç aplamda yok zati...
my hopemmm canım ..öperim seni..
beyazım işe başladı unuttu bizleri...
çalıkuşum oğluşuna yarın ki sınavda başarılar diliyorummm
neysem hepinizeeee hayırlı cumalaaarrrrrrrr

gününüz aydın,cumanız mübarek olsun,
evet bugün büyük gün karnelerimizi alıcaz,sonrada temmuz 13 ü beklicez,
çalıkuşum oğluşuna allah zihin açıklığı versin bidanem,
myhopecum son günler cnm,allahım yardımcın olsun bu sıcakta,
yeşilgözlü ablacım,özletiyonuz kendinizi,haydeç ablamızda gelmez oldu,
hade gününüz güzel geçsin,öperim hepinizi..

Bu şarkıyı artık topice uğramayanlara söylüyorumm..zemuszemus

Bekledimde gelmedin
Sevdiğimi bilmedinn
Gözyaşımı silmedin
Hiçmi beni sevmedin
Söyle hiçmi beni sevmedinn
:gitme:

slm kızlar ben yeni üye sayılırı gezinirken gördüm bu sayfayı bende Sakaryalıyım ama Gebzeye evlendim neyseki yakın bolca gelip gidiyorum ama Sakaryanın yerini tutmuyor annemler merkezde oturuyorlar
arkadaşım bu arada hoş geldinnnnnnnopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…