Sakarya///54

çök iyi olur arkadaşim.sağol.gerçekten lazım.bugun iyine sınavı yapamadı.3 aldı.evde okadar hazırladım onu.evde biliyor ,okulda yapamıyor.mutlaka gostermem lazım.

arkadaşlar ben birde oğlumu bir yaz okuluna veya bir dershaneye vermek istiyorum.adapazarında hangiler var sizin bildiyiniz? ben duyudum bir yer ama daha çök eğlence oluyor orda.çocukları eğlenmek içinmiş.ben ders çalışması için istiyorum.çok bimediği şeyler var daha.seneye daha çok zorlanır.teşekkurler.

günaydın arkadaşlar,a.s.
8.sınıflar için bugün büyük ve çok heyecanlı bi gün,
sonunda sınav stresinden kurtuluyoruz,rabbim evlatlarımıza zihin açıklığı versin,
şimdi kahvaltımızı yapıp kızımla çıkıcam,saat 10.00 da sınava girecek,hakkımızda hayırlı olsun,
dualarınızı bekliyoruzopuyorumnanaktan

günaydın
ayrıca hoşbuldum :1rolleyes:
Şirinleri rahat bıraktım yemicem onları sengözlerimebaksanab
ohh bugün ne güzel bi hava var içim kımıl kımıl oldu :dance: inşallah akşama kadar böyle gider

Allah kızına zihin açıklığı versin roşum inşallah bütün soruları doğru cevaplar AMİN

Son düzenleme:
selam sakaryammmmkaydirigubbakcemile3
roşumm senin kısmetsizimin ve bütün sınava giren ergenlerin sınavı çokk güzel geçer inşallahh Allah zihin açıklığı versin evlatlarınızaaaa:Saruboceq::Saruboceq:
mangaliya gargamel hoşgeldinizzzza.s.
hepinize iyi haftasonlarıı sakaryamın güzel hatunlarııııııı hepinizi öpüyoruzzzzzŞenizŞeniz

ya şimdi farkettim beyazım banlanmış hayırdır yaaaa umarım uzun sürmez hemen gelir yanımızaaaaaaa:sm_confused:

Herkeslere selamlar...
Kısmetsizim roşum bugün sınav günü dimi..Allah zihin açıklığı versin çocuklara....

Beyazıma ne olmuş.Geçen günkü olay galiba

merhaba hanımlar,,nasılsınız,,ben bugün iyi bir pazar geçirdim,,evde iyi bir dinlendim,,umarım sizinde güzel ,,geçmiştir,,

ve kızlarrrrrrrrrr ben geldimmmmm..yehuuu artık sınav stresi bitti...
iyi veya kötü.. en azından bu stresten kurtulduk..oh dün sınav çıkınca ist. uçtum.düğünümüz vardı.bir güzel eğlendik..boğaza nazır balık yedik..gece 1 oluyodu geldiğimizde..bir uyumuşuz.kalktığımızda sanki bütün stres gitmiş..dualarını eksik etmeyen bütün dostlardan allah razı olsunopuyorumnanaktan.artık hakkımızda hayırlısı..hepinizi öpüyorumm.Şeniz
bu arad beyazıma ne olmuş yaf..CADIARZU

Selamlar arkadaşlar,
Sbs stresinden kurtulan roşum ve kısmetsizim darısı başımıza inşallah.
Son bir hafta kaldı ve oğlum 3 gündür yatıyordu çok hastalandı.
Şimdi iyi Allaha çok şükür. İnşallah sınava kadar daha iyi olur.
Beyazım yok, dilerim kısa sürede yine aramızda olur.
Bendenizim koşuşturmaya devam.
Cano sana da güzel bir hafta diliyorum.
Myhopem ağırlaştınmı merak ediyorum, son aylar zordur...
Yeşilgözlü ablam kursta bitti artık arada da olsa uğra buraya.
Haydeç ablacığım bak sensiz olmuyor en azından selam et bize...
Görüşmek üzere arkadaşlar

Günaydın arkadaşlar..Şeniz
Nasılsınız bakimm
Ben yorgunum yine haftasonu su gibi akıp geçti hiçbirşey anlamadan...
Bu haftada cenazemiz vardı.Azrail bizim üzerimizde geziniyor.Allah sonumuzu hayır etsinsenağlama

sağol cnm,çok şükür sınavı atlattık,çocuklarımız için hayırlısı olur inş.
oğluşuna çok geçmiş olsun,allah zihin açıklığı versin,son günlerde ders çalışmasın,iyice dinlensin ,sınava kadar bişeciği kalmaz umarım.

amin cnm,başınız sağolsun,rahmetlinin mekanı cennet olsun.

günaaydın demee unuttum bu arada, yeni başlayan hafta hepinize güzellikler getirsin,
bugün çook yoğunum görüşmek üzere,öperim.

hepinize gunaydın uzun sure giremiyordum dersler vizeler derken :) bende artık buradayım benimde finallerim bitti çarşamba skaryama dönüyorum :)

hepinize gunaydın uzun sure giremiyordum dersler vizeler derken :) bende artık buradayım benimde finallerim bitti çarşamba skaryama dönüyorum :)

Oh ne güzel tatile giriyorsun..Bugünlerin kıymetini bil.İşe girince çalış 1 yıl 15 gün izin veriyorlar onuda zorla...Ahh ahh şimdiki aklım olsaydı okulu uzatabildiğim kadar uzatırdım

günaydın sakaryamın güzel hatunları..hepinizeiyi haftalar diliyorummalkisalkisalkisopuyorumnanaktan

kuşum çok geçmiş olsun.canım..inşallah sizde hayırlısı ile atlatın..geçmiş olsun oğluşuna.bencede bol bol dinlensin.. çok stres oluyıo garibimler..acil şifalar tekrardan...Şeniz

canım başınız sağolsun..gerçekten hayat çok hızlı akıp gidiyor..ne zaman haftabaşı ne zaman haftasonu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…