cnmın içisi örtmenim cnm benim ,seni ben pek çok seferimŞenizÜzüüüüüülmeeeee,üzüüüüülme,seni ağlarken görmek zordur gönlümeeeee mafoldumben
yaz tatılı dıye mı acepp bole oldukıne:uhm:
Ben onları bir tatilden çıkaracak felekleri şaşacakklava:
niye sen randevu defterini mi kaybettin şekerim:)Benim gelip gelmiyeceğim kesin değil o yüzden bişey diyemiyorum:kedi:
Napaysınız kızlar.Panter hatın ne kaa gözel zayıfliyisin :1rolleyes:
Ben de zayıfladım ama 69 kg psikolocik sınırında mok böcee gibi debeleniyorum :roflol:
Daha on kg var,ama benim de oturup bir deveyi yiyesim var:çok üzgünüm:
o aynı deveyi ,,:1rolleyes:benimde yiyesim varNapaysınız kızlar.Panter hatın ne kaa gözel zayıfliyisin :1rolleyes:
Ben de zayıfladım ama 69 kg psikolocik sınırında mok böcee gibi debeleniyorum :roflol:
Daha on kg var,ama benim de oturup bir deveyi yiyesim var:çok üzgünüm:
Sakaryam,başımın tacı,finduk ağaçları gönlümün ilacı,çok yersen olursun cırcır,hele üstüne iç bi su da sabahla helada -tatlicadiarzu-
Ya kızlar,fındık topladığım zamanlarda hep cırcır olurdum,yeşil fındığın zarını soyup yimesi güzel gelirdi..Sonraları nefret ettim,hala fındığı sevmem,nasıl bir iz bırakmışsa bünyede :sm_confused:
niye sen randevu defterini mi kaybettin şekerim:)
öbür tarafta tıp dedim ya bozmim dedim:))
sanırsam elı sopalı bırını buldukkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
Sakaryam,başımın tacı,finduk ağaçları gönlümün ilacı,çok yersen olursun cırcır,hele üstüne iç bi su da sabahla helada -tatlicadiarzu-
Ya kızlar,fındık topladığım zamanlarda hep cırcır olurdum,yeşil fındığın zarını soyup yimesi güzel gelirdi..Sonraları nefret ettim,hala fındığı sevmem,nasıl bir iz bırakmışsa bünyede :sm_confused:
niye sen randevu defterini mi kaybettin şekerim:)
öbür tarafta tıp dedim ya bozmim dedim:))
Gel kız,çöllere açılalım,ben yakalarım,sen kesersin,roşum yüzer,bendenizim pişirir,panter de parçalara ayırır önümüze koyar -tatlicadiarzu-o aynı deveyi ,,:1rolleyes:benimde yiyesim var
Yok canım ben sevmem öle şeyler:1ninca:
yahu yemesi kolayda sonrası zorGel kız,çöllere açılalım,ben yakalarım,sen kesersin,roşum yüzer,bendenizim pişirir,panter de parçalara ayırır önümüze koyar -tatlicadiarzu-
aferin kızıma şiddet yok bebişim,eli zopalı olarsan evde kalırsın ,hanım ol yafrumopuyorumnanaktan
Süte ekmek de doğrarsın,missss cokacimcoookbenım babaannem sınanoglunda ıdı yazın annemler benı abımle orda bırakırdı fındık zamanı abımle taze fındık bıde koy sutu ehhhh sabahını sız dusunun artık heyyyyy bee yaslanmısım yhamafoldumbenkafamçokkarıştımafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?