Gel kız,çöllere açılalım,ben yakalarım,sen kesersin,roşum yüzer,bendenizim pişirir,panter de parçalara ayırır önümüze koyar -tatlicadiarzu-
yahu yemesi kolayda sonrası zor
yoksam roşumm neler neler yedirir dahaaaa
Bende neden kaldım evde diyodummCADIARZU
Anladım şimciii-tatlicadiarzu-
bana bu kadar lak lak yeter sizde koyundan deveden bahsediyonus ya
açım ben açççççççç
aç hatun smili:)
Hadi bakalım hayırlısıyla en sağlıklı biçimde gelsin Alperenimiziyi akşamlar sakaryammmmopuyorumnanaktan
bugün son kontrolümüzü oldukk 7 temmuz salı sabahı 8:15 de hastanedeyimm karamanda yanii kardeşim geldi yeğen de olunca iş güç çocuk derken pek gelemiyorum kusuruma bakmayınn hepiniz iyisinizdir inşallahhhh dua edin teyzeleriii oğluşumu sağlıcakla kucağıma alayımmm hepinizi öpüyoruzzzzzŞenizŞeniz
burdan bi msj mı veriin baa,anıyamadımda benzemuszemusyahu yemesi kolayda sonrası zor
yoksam roşumm neler neler yedirir dahaaaa
hüüüüüfff, tütütütü:1shok:
iyi akşamlar sakaryammmmopuyorumnanaktan
bugün son kontrolümüzü oldukk 7 temmuz salı sabahı 8:15 de hastanedeyimm karamanda yanii kardeşim geldi yeğen de olunca iş güç çocuk derken pek gelemiyorum kusuruma bakmayınn hepiniz iyisinizdir inşallahhhh dua edin teyzeleriii oğluşumu sağlıcakla kucağıma alayımmm hepinizi öpüyoruzzzzzŞenizŞeniz
karamandamı dunyaya gözlerini açıcak yiğenimizziyi akşamlar sakaryammmmopuyorumnanaktan
bana bu kadar lak lak yeter sizde koyundan deveden bahsediyonus ya
açım ben açççççççç
aç hatun smili:)
boşnak böreeeeeeeene istiiin söle bakiimzemuszemus
Oy yengeçimiz Alperenimiz geliyooooor,erkekimiz kısmetli olsun,iyi olsun,annesinin kuzusu,babasının kankisi,kızların gözdesi,okumuşların başı olsun inşallah, annesinin kucağına konsun,üstüne toz konmasın,of demesin oh desin hep :Saruboceq:iyi akşamlar sakaryammmmopuyorumnanaktan
boşnak böreeeeeeee
kocayı iki dk biyere yolettik bi bakalım dedim aaa gece ne güselmiş bura didim kaldımzemuszemusBeyaz Toprak
Cano nerelerdesin?Msn açmıyosun aramıyosun ..Açıver şu msni bakimmm:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?