Sakarya///54

benim için ertelemiştik dimi? Ay kesin gelmem lazım şart oldu hem sınavdan sonraki hafta ya stresimi de atarım ohhhhh:teytey: Şeniz

günaydın arkadaşlar busabah kimseler uğramamış herkes karne almaya gitmiş herhalde çocuklarımızın emekleri boşa gitmesin hayırlısı olsun össye girecek öğrencilere şimdiden başarılar diliyorum dualarım hepisi için

merhabalar , hayırlı cumalar hepinize,

inşallah hava serin olurdu sınava girenler sıcaktan etkilenmez.

bugün hava da çok sıcak. Neler yapıyorsunuz hafta sonu bakalım. Biz her zamanki gibi gezeriz. :smiley-cool: Ama nereye gideriz bilemiyorum şu an.CADIARZU

arkadaşlar bugün kimseler uğramamış herkesde gezmeye gitmiş bende temizlik yapıyorum çok yoruldum yinede bakmadan geçemedim

a.s..günaydııın memleketimin güzel hanımları nassınıız bakem karnelerden memnunmusunuz tatiliniz güzel geçer umarım hepinize sevgiler...:1hug:

merhaba arkadaşlar nasılsınız karneler iyi olan hep iyi götülerde hep kötü neyapalım canları sağ olsun herkese sevgiler

yafriler hepinize selam olsun. napıyonuz bakalım

Ne zaman karne alindi yav.Bizimkiler burada daha ayin 20 sinde alacak.Zayiflara üzülmeyelim sonra cocuklarimizda cok üzülüyo.

iyi akşamlar herkezeeeee
sıcak bir sakarya günüydü,nikah vardı bugün sıcaktan eridim sankii....

iyi geceler ooo bugün kimseler uğramamış buralara sınav vardı inşallah iyi geçmiştir yağmur yağdı maç vardı bugün herkes yoğundu demek maçda heyecanlı bitti güzel oldu sevgiler arkadaşlar

karneler cuma günü alındı canları sağ olsun sen nezaman çıkıyorsun hayırlı yolculuk lar

Saol ablacim.Insallah bu carsamba yolcuyuz.Sabah cocuklari okula biraktim bir bakayim dedim bizim hatunlar ne yapiyo.Sonraya vaktim olmuyo.Malum hazirlaniyoruz.Hepinize hayirli sabahlar.

Saol ablacim.Insallah bu carsamba yolcuyuz.Sabah cocuklari okula biraktim bir bakayim dedim bizim hatunlar ne yapiyo.Sonraya vaktim olmuyo.Malum hazirlaniyoruz.Hepinize hayirli sabahlar.

senin heyecanında bir başkadır şimdi memleket özlemi yeni arkadaşlar tanıyacaksın nasipse hayırlı yolculuklar tekrar kib (hayırlı sabahlar hanımlar)

güüünaaaydıııın:teytey:.güzel sakaryamın güzel hanımları hepinise kokulu öpücük gönderiyorum umarım sağlınız ve keyfiniz iidir malum karneleri aldık şimdi başka heyecan var 13 yaşında ergenlikle boğuştuğumus bi kızım var ve bu hafta sonu geleceğini çooook etkileyecek bi sınava gircek sizlerinde sınava girecek çocuklarınız varsa allah yardmcıları olsun,zihin açıklığı versin haftanız güzel geçsin:a.s.

merhabalar ,

dün yoğun geçirdiğim günden sonra bu sabah kalmak çok zor oldu. Karne alan yeğenlerim var. Onların güzelmiş karneleri.

Roşum inşallah güzel geçer sınavı

merhaba arakadaşlar ben geldim çoktandır giremiyordum ama artık beraberim mesajları okucam tek tek ne var ne yok bakalım umarım herkes iyidir arkadaşlar şimdilik herkese selam görüşmek üzere

merhaba arakadaşlar ben geldim çoktandır giremiyordum ama artık beraberim mesajları okucam tek tek ne var ne yok bakalım umarım herkes iyidir arkadaşlar şimdilik herkese selam görüşmek üzere

Şeniz hoşgeldin canım . seni burda görmek çok güzel .inan çok sevindima.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…