Sakarya///54

gelmezsen klava:bu buluşmayı sizlere uydurmaya çalışıyoruz sakaryamıza yakışır bir buluşma olsun yani sakarya nehri gibi :1hug:

Ya ablacim gelecem de izinimiz bitiyo o zamana eger izinimizi uzatirsak gelecem.Ben de cok gelmeyi istiyorum.Iki günlük yolumuz var ablacim ne yapayim.Belli bir zamanda esimin ise baslamasi lazim.5 dakikalik yol degilki yetismeye calisayim.Genede elimden geleni yapacagim.

Ya hanimlar bana tavsiye edebileceginiz tül diktirebilecegim uygun fiyatli bir yer varmi.Gelince bir iki tül diktirmek istiyorum ama nerede yaptirabilirim bilemiyorum.Yakin zamanda diktiren veya bir tanidigi olan var mi? Yardimci olursaniz sevinirim.

olsun canım kızmaya gerek yok:1shok:nasip herşey hayırlısı olsun.

burda o kadar tül diken varkı . metre işi dikiyorlar kapalı çarşının arkasında tülcüler var canım:1hug:

olsun canım kızmaya gerek yok:1shok:nasip herşey hayırlısı olsun.

burda o kadar tül diken varkı . metre işi dikiyorlar kapalı çarşının arkasında tülcüler var canım:1hug:

Kizmadim öyle mi geldi.Sadece gelebilmeye calisacagimi belirtmek istedim.Bizim 6 sinda almanyada olmamiz lazim.Normal dsartlarda gelebilmem icin izinimizi uzatmamiz lazim.Zaten ayarlamaya calisacagiz,bir hafta daha kalmak istiyoruz.Eger uzatabilirsek mutklaka gelecegim.kapali carsi dami ? bakarim.tesekkürler.

canım uzun çarşıda var ismi şuan aklıma gelmiyor sonra yazarım birde çevre yoldaki tül fabrikasına bak orasıda uygun fiyatlar tülüne göre değişir fiyatlar çarşıda da bulursun ama çeşit bulamazsın dediğim yerlerde çeşit çok

günaydın hatunlar, bugün iş çıkışı çarşamba pazarına gitmek istiyorum, buradan giden oluyor mu oraya? Ben arada giderim. a.s

günaydın hatunlar, bugün iş çıkışı çarşamba pazarına gitmek istiyorum, buradan giden oluyor mu oraya? Ben arada giderim. a.s

günaydın güzelim günaydın arkadaşlar buluşma harlerine bakın buluşmak isteyenler haydi bakalım hııı buarada çarşamba bize uzak yorucu geliyor sosyeteye gidiyoruz:enbuyukkk:

ben imkanın olduğu zaman çarşambayada sosyeteyede giderim. çok keyifli oluyor.:dance:

Ya ablacim hani su yeni modeller var ya sistemli asagiya yukariya katlaniyo,onlardan istiyom.Bilenler bi zahmet yardim etsin.3 sene oldu Türkiyeye gelmeyeli.Her gün her sey degisiyor.Yabancisi olduk memleketin.Ne nerede arayip sorup buluncaya kadar iflahim kesiliyo her seferinde.

ben imkanın olduğu zaman çarşambayada sosyeteyede giderim. çok keyifli oluyor.:dance:

Ya varya bizim micimizin dibinde .Her seferinde pestilimiz cikiyo girip cikana kadar.Geriye alistik her seferinde beynim dönüyo.Ama zevkli oldugu kesin.Bi geleyim toz atacam oralarda insallah.

merhaba arkadaşlar bende sakaryalıyımm 2 yıldır eşimin iş nedeni ile rizedeyim en yakın zamanda inşllah tayin bekliyoruz ordayız inşllahhherkezin kendi memleketi orada olup 5 temmuzda katılmak çooook isterdim. birdaki ne inşllahhhepinize iyi günlerrrr

canım senin istediklerini anladım onlar biraz pahalı ama çok harikaoluyor sen yinede uzun çarşıdaki tülcülere bak doğan tül var orası birazdaha uygun hemen gelir gelmez verirsen siparişi yetişir ölçülerini al yaptırırsın ben serbeslere diktirdim almanyadaki amcamın kızına odeğişik bir modeldi o modelide başka yer dikmemişti orasıda çok pahalıya dikti şu an tülcü çok var cabuk diktirirsin sormak istediğin birşey oldumu yardımcı oluruz

merhaba canım inşallah atanırsınızda hayırlısıyla memleketine gelirsin sağlık olduğu sürece buluşmalar olur iyi akşamlara.s.

Tesekkürler ablacim.Insallah o dedigin dükkana bakacagim.Umarim bana uygun olur bütcemi asmaz.

Insallah canim.Bende senin gibi uzaktayim.Seni cok iyi anliyorum umarim ikimizede nasip olur.

gurbetin ne demek olduğunu bilirim canım. eşim emekli olmadan bizde 3 yıl urfada kaldık. şimdi memleketimdeyim. inşallah sizede nasip olur . hayırlısı diyelim a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…