• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

Haydeç abla , eşim fotoğraf çekilmeme çok kızdı. Bundan dolayı benim içinde bulunduğum fotoğrafları lütfen burada yayınlamayın. Tşk.

:1shok: buluşma mı vardı ne zamndıı ya niye hep geç kalıyorum kafamçokkarıştı
resimleri ne zmna görücesssa.s.

merhaba arkadaşlar dün çok güzel bir gündü herkese teşkkürler resim ler çok güzel çıkmış devamını bekliyoruz

kızlar eşimden kaçamak girdim siteye resimler çok güzel çıkmış yaa ama haydeç ablanınkiler hala yok net düzelmedi galiba onunkileri de dört gözle bekliyorum dün çok güzeldi hepinize teşekkürler yarın görüşmek üzereea.s.

kızlar diğer fotoğraflarıda ekledim ama çok değil bakarsınız merak etmiştiniz

:sm_confused:yav nerdesiniz.bi benmi kaldım koca sakaryada. kızlar :çok üzgünüm:

:sm_confused:yav nerdesiniz.bi benmi kaldım koca sakaryada. kızlar :çok üzgünüm:

ablacım sitede problem hala devam ediyor herhalde sabah beri giremedim malum akşamları da pc eşime kalıyo neyse erken yattıda geldim ama şimdide kimse yok neyse ben burdayım kızlarrrrrrr:dance::dance:
sakaryanın güzel kızlarıııııııııı iyi geceler hepinizeeeeeeeeea.s.

aman bende kaldım bir başıma diye üzülüyordum bugün bendede biraz sorun oldu ama düzeldi. neyse burda olmanıza sevindim.Şeniz

aman bende kaldım bir başıma diye üzülüyordum bugün bendede biraz sorun oldu ama düzeldi. neyse burda olmanıza sevindim.Şeniz

bir düzeliyo bir gidiyo anlamadım gitti bazen acaba eşim siteye çok takılıp onu ihmal ediyorum diye site yönetimine girmeyeyim diye rüşvet mi verdi diye düşünmüyo değilim ben yokum ama maşallah herkez var benden başkaaaa:roflol::roflol::roflol:
neyse şaka bir yana düzelir inşallah ya olmuyo böyle giremeyince aklım sizde kalıyoo:utangac:

bir düzeliyo bir gidiyo anlamadım gitti bazen acaba eşim siteye çok takılıp onu ihmal ediyorum diye site yönetimine girmeyeyim diye rüşvet mi verdi diye düşünmüyo değilim ben yokum ama maşallah herkez var benden başkaaaa:roflol::roflol::roflol:
neyse şaka bir yana düzelir inşallah ya olmuyo böyle giremeyince aklım sizde kalıyoo:utangac:

sen goncanıda ihmal etme. ama burayıda:1no2: kimsecikler olmayınca yalnız kalıyorum.bu hafta sonu düzce buluşması var denefi merak ediyorsan buluşma haberlerinden bakarsın canımyerimseniben

sen goncanıda ihmal etme. ama burayıda:1no2: kimsecikler olmayınca yalnız kalıyorum.bu hafta sonu düzce buluşması var denefi merak ediyorsan buluşma haberlerinden bakarsın canımyerimseniben

gördüm orayı ama malum bugün bakamadım seni kardeşini saymıştı bende bekliyorum merakla zaten hadi hayırlısıyla bir araya gelin de görelim hem düzceli arkadaşları hem de siz 3 kardeşi denefi çok merak ediyorum zaten ama buraya gelince buluşacaz inşallah onunla :1hug:

gördüm orayı ama malum bugün bakamadım seni kardeşini saymıştı bende bekliyorum merakla zaten hadi hayırlısıyla bir araya gelin de görelim hem düzceli arkadaşları hem de siz 3 kardeşi denefi çok merak ediyorum zaten ama buraya gelince buluşacaz inşallah onunla :1hug:

ablam ben gideceğiz düzceye.ordada buluşma olcak 3 kk lı kardeş .çok güzel olacak inşallah.denef bendeki buluşmaya gelecek sanırım.çok istiyor aksilik olmazsa

ablam ben gideceğiz düzceye.ordada buluşma olcak 3 kk lı kardeş .çok güzel olacak inşallah.denef bendeki buluşmaya gelecek sanırım.çok istiyor aksilik olmazsa

inşallah olmaz yaa ben de çok istiyorum onunla tanışmayı ama nasip bu sefer olmadı sendekine inşallahhhhh

günaydın arkadaşlar....benden erkenci yok galiba

günaydın hanımlar. bugün çok mutluyum:dance:.biraz sonra annem geliyor düzce den.şimdi evden çıkıyoruz. terminalden annemi alıcam.eee oraya kadar gitmişkende çarşambaya uğramadan olurmu.yerimseniben bu akşamda ablam denizli den geliyor.yarın sabahta onu karşılıcaz.benden mutlusu yok.:teytey:

Back
X