Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
resimleri görmek istiyorum bende resimlere nerden bakabiliriz
:sm_confused:yav nerdesiniz.bi benmi kaldım koca sakaryada. kızlar :çok üzgünüm:
aman bende kaldım bir başıma diye üzülüyordum bugün bendede biraz sorun oldu ama düzeldi. neyse burda olmanıza sevindim.Şeniz
bir düzeliyo bir gidiyo anlamadım gitti bazen acaba eşim siteye çok takılıp onu ihmal ediyorum diye site yönetimine girmeyeyim diye rüşvet mi verdi diye düşünmüyo değilim ben yokum ama maşallah herkez var benden başkaaaa:roflol::roflol::roflol:
neyse şaka bir yana düzelir inşallah ya olmuyo böyle giremeyince aklım sizde kalıyoo![]()
sen goncanıda ihmal etme. ama burayıda:1no2: kimsecikler olmayınca yalnız kalıyorum.bu hafta sonu düzce buluşması var denefi merak ediyorsan buluşma haberlerinden bakarsın canımyerimseniben
gördüm orayı ama malum bugün bakamadım seni kardeşini saymıştı bende bekliyorum merakla zaten hadi hayırlısıyla bir araya gelin de görelim hem düzceli arkadaşları hem de siz 3 kardeşi denefi çok merak ediyorum zaten ama buraya gelince buluşacaz inşallah onunla :1hug:
ablam ben gideceğiz düzceye.ordada buluşma olcak 3 kk lı kardeş .çok güzel olacak inşallah.denef bendeki buluşmaya gelecek sanırım.çok istiyor aksilik olmazsa
günaydın arkadaşlar....benden erkenci yok galiba