Sakarya///54

tünaydın güzellerŞeniz
aay haydeç ablam bayıldım,insanın oralarda ömrü uzar beaalkisalkisalkis

slm hatuncuklar.Kariniz hayirli olsun insallah.Biz usandik burada kardan .Ben sie yollayayim biraz.Umarim hepiniz iyisinizdir.

haydeç aplammm resimler gerçkten çok güsell.opuyorumnanaktaninşallah bu sefer bahar buluşmasına gelcez aplam.kaydirigubbakcemile5.ama bahara kadar da bi ara görüşürüz heraldeeyerimseniben
aylacım canım hoşgelmişsin canım özlettin kendiniiiiiiiiopuyorumnanaktan

iyi akşamlar hanımlar annem çok hasta giremedim bugün hasta baktım anlıcanız sizler nasılsınız hasta masta olan yoktur umarım haydeç ablam resimler harika bizim bahçede doldu ama sulu kar çocuklar kardan adam çok istediler ama olacak gibi değil neyse biraz daha yağsın bakalım olur belki ozaman tekrar uğrarım hanımlar hadi tekrar iyiakşamlar

iyi geceler dostlar..pisicim tabiki mayısa kadar kaç kere buluşuruz allah nasip ederse eğer..yerimseniben

aylacım hoşgeldin canım..arada da olsa bizi bırakmıyorsun canım teşekkürler..Şeniz

beyazım sen kalktın ayağa birde hastamı baktın canım..çok geçmiş olsun annene canım...:Saruboceq:

slm mıllet
sohbet ıımıs
beyazım gesmısler ossun

sağolun canlarım benim Şeniz

selamun hello hanımlaropuyorumnanaktan
guzel bı hafta dılıom hepıcınıze
yıne karlı bı gun ,
amma guneste war
hala uyuyomu bı topik hadinnnn gelınde 2 lafın belını kıralım artıkınsositososito

evi süpürürken anlamamışım yazdıktan sonra baktım saate:))

nabersin panterim ??net açılmış galiba azcıcık gös gesdirdim de
işim bitiyo parka kaçıcaz
hadii kızlar toplanın kartopu oynayalımmmmm

iim kusum
ne olsun
acıldı ck sukur
wallakın ıı olardı bende oglusumu kapıp gelırdım ammma canım ıstemıııııı bugun dısarı cıkmak pekbenneyaptımki

niye istemii ki
noldu kiiiii

belırgın bıse yk kusum
ne bılım olesıne
bu arada bakındım bende garnıere henuz daha rastlayamadım
arastırmaya dewam edıcımmmmmmmmmmmm yılmak yk
acep dıom kıstayız yha ondan mı yk pıyasada canom ne dersın

heralde canım ya
netten almak lazım çilektede yok başka bi siteden alcezz artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…