Sakarya///54

ıı gceler sakaryam
nete kawustum ck sukur
sole bı kkyı kolacan edeyımde gelem barıohaoldumsmile

hoşgeldin panterciimopuyorumnanaktan

aşkam yimeğinde annemdedik cümbür cemaat ,evlere daalırkene bi güzel kartopu oonadıksositosositohayırlısıyla karda gördük
mübarek nasıl güzel oldu her yer tablo gibialkisalkisalkis

hepinize geçmşler olsun beyazcım olumunekankayizsmile
bizde akşam üstü çarşıdadık bugün,kardan adam olduk yürürken,çok güzelde zahmeti çok mübareğin,inş.hasta olmayız bizde,oğluşumun biraz boğazları şiş gibi ,geliyo galba yeniden:umursamaz:
kıslar,benim kociş tam bi doğa ve hayvansever, depremden önce kocaman akvaryumumuz vardı ,
odanın köşesini kaplayacak kadar büyüktü,rengarenk balıklar doluydu,depremde akvaryum yerinden kalkıp ters dönmüş,bütün balıklar yerlerde gün aydınlanınca canlı bulduklarımı bi kaba koydum ama bikaç saat sona onlarda öldü,mafoldumbennasıl üzüldüm anlatamam,çok seviyorum ama işte bu olaydan dolayı korkuyorum yaa,ohaoldumsmile
kuşlara geliim bide,bi kafeste kanarya çifti,bi kafeste muhabbet kuşu çifti deliriyodum artıkın seslerinden,ev orman gibiidiohaoldumsmile
sonra sadece kanaryalar kaldı ,onlarıda çiftleştirme hevesine düştü eşim , kocamaan 2 kafes dolusu ,çok yumurtladılar ama bi danecik yavru çıkmadı,
neyse şimci sadece bi kanaryamız var,çok güzel ötüyo,şakı şakı hele kalabalık varsa kendinden geçiyo hayvancıkımsositososito

ohhh afıyet bak seker ossun cnm
gercekten cok guzel bende zeusla yarım saat oynadım karlarda yattık yuwarlandık sımdı gırdım ısınıom
bırazdanda kayfe yapacam kendıme oh mısss

heyt beaaaa ne anı ama nefes almadan okudum cnm benım sızın kopıs duruyo mu rosum??

ohhh afıyet bak seker ossun cnm
gercekten cok guzel bende zeusla yarım saat oynadım karlarda yattık yuwarlandık sımdı gırdım ısınıom
bırazdanda kayfe yapacam kendıme oh mısss
ooh afiyetler ossun cnmcım,kaydirigubbakcemile5
bende çay koydum sobaya, içiiz kocişimle,bide pıtpıt patlıtiim diyom evdekiler isterse
heyt beaaaa ne anı ama nefes almadan okudum cnm benım sızın kopıs duruyo mu rosum??
duruyo tebii,benim kociş acaip seviyo hayvanları,ev büyük olsa ne hayalleri varda olmuyo,şimdide köpekiyle geziyo dışarda, ben içeri girdim ,zati oynarken üşümüştümboshayallersmile

komsı cagırdı kayfeye gelınce bende yazacam benım mınıs lerle maceralarımı
ay ne ozlemısım yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
netım netım cnm netımboshayallersmile

komsı cagırdı kayfeye gelınce bende yazacam benım mınıs lerle maceralarımı
ay ne ozlemısım yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
netım netım cnm netımboshayallersmile

tmmdır şiker,bende gelebilirsem görüşürük,hade saa afiyetler ossun opuyorumnanaktan

haydeç ablam sende hoşgeldiinopuyorumnanaktan

iyi geceler canlar.hoşbuldum roşum nasılsın...ay ay bide köyü görün .manzarayı siz..beni dışarı çıkarmasınlar ben camdan seyrederim...ya ben çok üşüyorum..soğuk beni korkutuyorkaydirigubbakcemile3

oh oh kıslar allah muhabbetinizi artırsınalkisalkisalkis
panterim canımcım hoşgelmişin yuvana tadlummŞeniz
bu gün karı görünce herkeşler sokağa fırlamış.kaydirigubbakcemilebende bugün güne gittim.giderkende şemsiyle cebeleştim.aslında karda şemsiye taşımaktan nefret ederim.ama saçım bozulmasın diyebayanssulusmile..oda sen ters döndü düz döndü.deli oldum deli..kafamçokkarıştısonunda kızçem deli oldu sinirlendi attıohaoldumsmile.ay çok komiktik görseniz..tebii akşam eve dönerken kardan adam olduk.kaydirigubbakcemile3.
beyazcım geçmişler olsun bu arada..ayvancıkların haırlı olsun.
biz karnemizi alamadık daha ..e-okuldaki sorun yüsünden.akannehirgerçi kısçem almasakta olurdu diyooaklinialirimsmile

eltişiim hoşgeldin yavruuumolumunekankayizsmile
hoj gördük yaflummmolumunekankayizsmile
ablam hoj gelmişsinnopuyorumnanaktan valla ben aslında karda yürümeyi çok sefiyorum.ama sonrası kötüüboshayallersmile

panterim canım hoşgelmişsin..ben atlamışım.kusura bakma...

pisicim evet baya yorucu bir gün geçirmişsin..benim gibi çıkmayın oturun evde...ama gençlik işte...donuyorum......kafamçokkarıştı

panterim canım hoşgelmişsin..ben atlamışım.kusura bakma...

pisicim evet baya yorucu bir gün geçirmişsin..benim gibi çıkmayın oturun evde...ama gençlik işte...donuyorum......kafamçokkarıştı
ablam yoruculuğundan ziyadeçok komikti.şemsiyeyle cebeleşmemi görseniz ölürdünüz:roflol:.ben saçım bozulcek diye atamıyorumbayanssulusmileama bi tarafı göçmüş durumda şemsiyenin.ohaoldumsmilekızçem at şunu anne çok komiksin diye yırtınıyookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iiyim ablacım sen nasılsın,manzaramı deme yaf,bayılıyom kar manzaralarınasositososito
burdakinlerle idare ediiz işte bizdesositososito
aynen bizim karne hikayemizde bööleakannehir
kıslar misafiümüz vaaa..:1ninca:

efet,dışardaki soğuktan buraya sığınmış zaar,sıcak çay ikram edekşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…