Sakarya///54

oooo kıslarrrr sohpet güzelmiş..ben 3gündür gesiyorum soğukta.ama bugün hakket bi yerlerim dondu.anca ısındım.hasta olmazsam iyidir.
beyazcım geçmiş olsun anacığına.
ohhh bu arad tatlular yapılmış yenilmişşcokacimcoookafiyet şeker olsun..

ii geceler pisicim nerelerıgezdın bakem bu karda buzda
tatlı yedık tatlı konustuk arkedeslerleolumunekankayizsmile

canocum kuyruğu muyruğu var ama çok tatlı biz kız hem öyle herkeze sallamıyo no problem yani-tatlicadiarzu-

ok tatlım ayy çok uykum geldı yoruldum chat yapmaktan gidemde yatam öptüm seni kız yarın çarşıda olacam gelde barebr dolaşalım

ok tatlım ayy çok uykum geldı yoruldum chat yapmaktan gidemde yatam öptüm seni kız yarın çarşıda olacam gelde barebr dolaşalım

olar bende cıkmayı dusunuodum
lekede ck ındırım warmıs
oglusuma pantol alam barı
bıde mont ıstııııı onada bakacam
bıde epılator
bıde makkaj malzemesı
bıde ....................
offf yoruldum bea
tmm kusum haberlesırız
kac gıbı cıkıcan
barnaklayalım bı carsıyı sonada kayfe ısmarlıyım san belkım canomda katılır bıze

ooo kayfe ısmarlıcaksan tamamdır bu iş şincik saat vermiyeyim halk eğitime gidip kitaplarımı alacam bende gelirim dersen daha erken görüşürüz yok çarşıda buluşuruz al gel dersen 2 gibi olur

ooo kayfe ısmarlıcaksan tamamdır bu iş şincik saat vermiyeyim halk eğitime gidip kitaplarımı alacam bende gelirim dersen daha erken görüşürüz yok çarşıda buluşuruz al gel dersen 2 gibi olur

2 uygundur kusum
ısmarlıcam tatlım hemıde en kopruklusunden
hade sen yat sımcık benım uyku daaa yolda gelmedıŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…