Sakarya///54

bugün yedin tavuk göğsünü uykumu tutmadı panterim..bak ne dicem bana özelden kuaförünün ismini verebilirmisin.:jeyyar:

canım benım
gece 10da yedım ancak mısafırım wardı
ama ondan dııl uykusuzlugum bu ara damla sakızlı turk kayfesıne sardım fena 11de ıctımsımcık cın gıbım ayaktayım
hangı bolgen ıcın ıstıon kuafor bıde bana ona gore solıyımmmmmmmmmmmmmmm yawrımmmmyerimseniben

ben yaşlı başlı hatunum panterim..:1ninca:kızım için şeettiydim..kaş için..seninkileri görmüşte beğenmiş .soruver anacım dediydi..kaydirigubbakcemile3

ben yaşlı başlı hatunum panterim..:1ninca:kızım için şeettiydim..kaş için..seninkileri görmüşte beğenmiş .soruver anacım dediydi..kaydirigubbakcemile3

aaaaakannehir
kızarım ama haydecım ne yası ne bası genclere tas cıkarırsın kuzum benım
tmm bebenkım yazıııım ozelden hemencıkın amma
2 aydır gıtmıom kendım yoluommmmmm-tatlicadiarzu-sositososito

canım çok teşekkür ederim.ya kızım geçen istanbulda halletti çok güzel olmuş kesmişler falan
seninkinide görünce beğendi de..soruverem dedim..Şeniz

canım çok teşekkür ederim.ya kızım geçen istanbulda halletti çok güzel olmuş kesmişler falan
seninkinide görünce beğendi de..soruverem dedim..Şeniz

rıca ederım bebegım ne dmek
begendıgıne ck sewındım
ıns... ıstedıgı gıbı alır elwan gacısıfisfisfis

denesin bakalım...kökü onda nasılsa....yerimseniben

canım tekrar teşekkür ederim..ben yatayım yarın misafirim var..uyuyakalmayayım misafirimin yanında...sırnaşık şey

lafı bılem olmaz haydecım
tmm bebenkım sanada ıı geceler ben bu gece sıra ıle hepıcınızı uyutcam sanırsam tekrarda optum ıı geceler cnm

hanımlar
bu saate kaddar topıcıgımıze goz kulak oldum
hırkız mırkız gelır dıe
sag salım bırakıyorum asayıs berkemaleyvahedigeldismile
bende yatıom artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…