Sakarya///54

duman oldun hee,kısım çalışmak için deliriyon evde oturunca,daa ne istiin olumunekankayizsmile
he seni umursamayanı ben biliim ama demiicem,kükrer bide tırsiimsempatiksalakcinni

duman oldun hee,kısım çalışmak için deliriyon evde oturunca,daa ne istiin olumunekankayizsmile
he seni umursamayanı ben biliim ama demiicem,kükrer bide tırsiimsempatiksalakcinni

yarın alcam ben onun ifadesini zaten canım kötükedihüso
duman oldum dediğimede bakma sen halimimden memnunum çok şükür rabbim daim etsin inş.

beyazla mesaneden konustuk acukun kaydirigubbakcemile5
calıstıgı yerı tam ogrendım bilmiyorumkismile
yarın kısmetse kayfe ıcmeye gıtcemm yanına sositososito
ummusubyanın ne oldugunu da dıyıwerdı saolsun eyvahedigeldismile
rosum yawrım ben soledım zate rahat ol:teselli:

yarın alcam ben onun ifadesini zaten canım kötükedihüso
duman oldum dediğimede bakma sen halimimden memnunum çok şükür rabbim daim etsin inş.
takılıyorum cnm,biliyorum memnun oldunu, inş.daim olur:Saruboceq:

ben de iiki sölemedim dimeeaklinialirimsmile

ben gidiim kıslar eltimlerden geldik,hayla üstümlen oturuyom,bi eşofman çekiim üstüme ,sıkıldım ooyohaoldumsmile

şikerler ben gidiim ,kocişimlen oturayım azcıkın,hadin ii geceleeropuyorumnanaktan

gunaydın sakaryammmmirmirmirmir
gce 4te yattık
aneyın soba yakma gırısımınle uyandırıldım

Günaydın kızlar
Hayırlı cumalar,Rabbim tüm dualarınızı kabul etsinnnnn
bu arada tubişe geçmiş olsun umarım daha iyidirrr

selam sakaryammmopuyorumnanaktan
cumanız mübarek dualarınız kabul olsunn tüm güzellikler sizin olsunnn inşallahhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm dostlar..kızım dün hastahaneden taburcu oldu. perşembe günü ameliyat oldu.şimdi çok iyi..geçmiş olsun dileğinde bulunan arkadaşlarım çok teşekkür ederim..ayrıca roşum vede pisime beni aradıkları için ayrıca teşekkür ederim..Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…