Sakarya///54

anladım canım
benim eltimler falan ordalar ama pek bi irtibatımız yok yani yardımcı olamıcam sanırım
ve topictede hiç geyveli yok bildiğim kadarıyla

iyi akşamlar sakaryaaaaa,
sen ve ben arkadaşım hoşgelmişsin hayırdır.bilmiyorumkismilene bu telaş
canom saygılaraklinialirimsmile

Mutlu bir evliliyim vardı çok mutluyduk lise aşkımla evlenmiştim daha ne isteyebilirdim ki...Üni. biter bitmez evlenmiştik üni ve liseyi birlikte okumuştuk anlatılamıcak kadar çok seviyorduk birbirimizi..hala da seviyoruz ama bir yanımız eksik
Şimdi anlatıcaklarmdan dolayı üni. Mezunu birisi nasıl inanır böle şeylere diceksiniz belki ama inanılmıcak kadar baskı altındayım nefes alamıyorum 1-2 saatlik uykularla duruyorum ayakta..doktorlar yetmiyor derdime..eşimin ailesi tarafından yok gibi sayılıyorum çünkü Ümmü Sübyan varmış bende çocuklarım düşüyor eşimin de sevgisi bu yüzden azaldı gibi yada ben kuruntu yapıyorum bilmiyorum..geyvede bi tane hoca varmış çok iyimiş batıl inanç diceksiniz ama başka çarem kalmadı son çare olarak oraya gidicem o da olmazsa boşanıcam eşime bunu yaşatmaya hakkım yok

canım benim ya
şimdi bu dediğin ümmüsübyan olayını biliyorum ben benim teyzemde de olmuş böyle bi durum doğunca kuzenimede takmışlar aynı duayı
ben geyvede bir hoca duydum ama kötü şeyler yapıyo diye duydum, kim yapar kim yazar başka tam bilmiyorum ama
sorucam senin için

ahmet hoca diye biri varmış cnm telefon numarası olsa gidicem...eşimede söyleyemiyorum çok zor bir durumdayım

valla canomcum benimde bildiğim yok
arkadaşım üzüldüm canm.gerçektende bilgim yok olsa söylerdim.

sorucam ben bakalım bi kaç kişiye yarın yazarım bakarsın tekrar sen ve ben,tamamm:)

ok cnm bakarım..eşiminde morali çok bozuk eskiden evden çıkmazdı şimdi eve uğramıyor..inş geyveli biri vardır ki bu çıkmazdan kurtulurum

selam sakaryammmmopuyorumnanaktan
eşim maç izlerken kaçamak giriş yaptımm nasılsınız sakaryanın güzel hatunlarııııa.s.

iyi geceler sakaryam
bugün kendimi iyi hissettim biraz temizliğe kalkıştım.sağolsun kızçemde yardım ettikaydirigubbakcemile5.ama yorulmuşum yaff.akannehiryaşlanıyomuyum nebilmiyorumkismile
akşam haydeç ablamla konuştum tubişimiz dün ameliyat olmuş.bugün daha iyimiş.opuyorumnanaktan

topık senı kapatayımmı ben bu gece tum sakaryanın guzellerı guzellık uykusuna kacmıs osla gerek..hepsıne yarın ıcın tatlı bı gun dılermısın..umarım tum ıslerı yolunda gıder..hepsını cok opuyorum...

günaydın güzeller,
sona size laf yetiştirmee geliciim,
şimdi pc y, kociş zaptediyooalsanaalsanasmile

slm kızlar:) ben daha yeni gördüm bu topiği... artık hep uğrarım:lepi::lepi:
hoşgeldin cnm,opuyorumnanaktanartık hep bekleriz o zamankaydirigubbakcemile5
ekledim tatlım zaten hemenyerimseniben bissürü hemşeri bulmuşum kaçırırmıyım hiç:dance::dance::teytey:
bencede kaçırmaolumunekankayizsmilesositososito
beyazcım hayırlı olsun işin canım benım dılerım gzuel bıter sonuda..
panterım nasılsın bıdenem..
rosum nırde yah nere kayboldu..
buket hoşgeldın canım ..
şimcii burdayım,sonrası içün garanti veremiciim bebem,
yaa sinirden çatlıcam zati,kociş ve çocuklarından pc baa kalmii taam mııakannehir
eşinin seni sevmediini yada ailesinin seni yok saydıını düşünmen sıkıntından olabilir cnm,
ümmü sübyana gelince ,evet bunlar batıl inanç diye adlandırılıyo ,ama gerçek yaşanmış olaylar var,sonuçta bu alemde bizden başka canlılarda var , bu kesinlikle anne karnında ve annenin yanında bebeği istemez ,doğmadan yada doğduktan sonra bebek yaşamaz,derlermş çook büyükler,
tabii drlara gidecez,ama ruhumuzun,bedenimizin güçlü olabilmesi için manevi desteğede ihtiyacımız var,her yolu denemek zorundayız,

benim annem ilk bebeğini bundan kaybetmiş,
ben ilk hamileliğimde,evde yalnız kalınca boğulacak gibi oluyodum,ilk aylar olduğu halde acaip bi ağırlık vardı,biraz yürüyünce ayaklarım kesiliyodu falan bi sürü sıkıntım vardı,
sona halamın aklına gelip anneme demş senin durumun gibi olmasın,hemen hocaya gittik,
hakkaten varmış,bana dua,okunmuş su ,tütsü verdi,onları kullanınca o hallerimden eser kalmadı bebeğim doğunca götürdüm, onada üstünde taşıyacağı dua verdi,bende emzirme sürem bitene dek taşıdım,
ama bizim gittiimiz hoca çok yaşlı ve bırakmış diyolar,
akyazı ismo köyündede bi hoca var,ama adını ve tam yerini bilemiyorum şimdi,inş.bi çare bulabilirsin cnm,a.e.o:Saruboceq:
ooy eltim saolasın,benimde aklıma geldi,kontör kıtlıından arayamadım yaf,
haydeç ablacım çok geçmş olsun,acil şifalar güzel kızınaa:Saruboceqpuyorumnanaktan
opuyorumnanaktantşkler tatlışım,inş.hepimiz için ,herşey dilediğin gibi olur:Saruboceq:
ben güzellik uykuma sabaha doğru yattım ama buraya gelemiyorum iştebilmiyorumkismile
uyku düzenimiz dahil her bişemiz bozuldu bu tatlde yaf,sempatiksalakcinniokullar açılsın bi çeki düzen kuralım tekrardanboshayallersmile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…