iyi akşamlar sakaryaaaaa,
sen ve ben arkadaşım hoşgelmişsin hayırdır.bilmiyorumkismilene bu telaş
canom saygılaraklinialirimsmile
canım benim yaMutlu bir evliliyim vardı çok mutluyduk lise aşkımla evlenmiştim daha ne isteyebilirdim ki...Üni. biter bitmez evlenmiştik üni ve liseyi birlikte okumuştuk anlatılamıcak kadar çok seviyorduk birbirimizi..hala da seviyoruz ama bir yanımız eksik
Şimdi anlatıcaklarmdan dolayı üni. Mezunu birisi nasıl inanır böle şeylere diceksiniz belki ama inanılmıcak kadar baskı altındayım nefes alamıyorum 1-2 saatlik uykularla duruyorum ayakta..doktorlar yetmiyor derdime..eşimin ailesi tarafından yok gibi sayılıyorum çünkü Ümmü Sübyan varmış bende çocuklarım düşüyor eşimin de sevgisi bu yüzden azaldı gibi yada ben kuruntu yapıyorum bilmiyorum..geyvede bi tane hoca varmış çok iyimiş batıl inanç diceksiniz ama başka çarem kalmadı son çare olarak oraya gidicem o da olmazsa boşanıcam eşime bunu yaşatmaya hakkım yok
valla canomcum benimde bildiğim yok
arkadaşım üzüldüm canm.gerçektende bilgim yok olsa söylerdim.
hoşgeldin cnm,opuyorumnanaktanartık hep bekleriz o zamankaydirigubbakcemile5slm kızlar:) ben daha yeni gördüm bu topiği... artık hep uğrarım:lepi::lepi:
bencede kaçırmaolumunekankayizsmilesositosositoekledim tatlım zaten hemenyerimseniben bissürü hemşeri bulmuşum kaçırırmıyım hiç:dance::dance::teytey:
şimcii burdayım,sonrası içün garanti veremiciim bebem,beyazcım hayırlı olsun işin canım benım dılerım gzuel bıter sonuda..
panterım nasılsın bıdenem..
rosum nırde yah nere kayboldu..
buket hoşgeldın canım ..
eşinin seni sevmediini yada ailesinin seni yok saydıını düşünmen sıkıntından olabilir cnm,Mutlu bir evliliyim vardı çok mutluyduk lise aşkımla evlenmiştim daha ne isteyebilirdim ki...Üni. biter bitmez evlenmiştik üni ve liseyi birlikte okumuştuk anlatılamıcak kadar çok seviyorduk birbirimizi..hala da seviyoruz ama bir yanımız eksik
Şimdi anlatıcaklarmdan dolayı üni. Mezunu birisi nasıl inanır böle şeylere diceksiniz belki ama inanılmıcak kadar baskı altındayım nefes alamıyorum 1-2 saatlik uykularla duruyorum ayakta..doktorlar yetmiyor derdime..eşimin ailesi tarafından yok gibi sayılıyorum çünkü Ümmü Sübyan varmış bende çocuklarım düşüyor eşimin de sevgisi bu yüzden azaldı gibi yada ben kuruntu yapıyorum bilmiyorum..geyvede bi tane hoca varmış çok iyimiş batıl inanç diceksiniz ama başka çarem kalmadı son çare olarak oraya gidicem o da olmazsa boşanıcam eşime bunu yaşatmaya hakkım yok
ooy eltim saolasın,benimde aklıma geldi,kontör kıtlıından arayamadım yaf,iyi geceler sakaryam
bugün kendimi iyi hissettim biraz temizliğe kalkıştım.sağolsun kızçemde yardım ettikaydirigubbakcemile5.ama yorulmuşum yaff.akannehiryaşlanıyomuyum nebilmiyorumkismile
akşam haydeç ablamla konuştum tubişimiz dün ameliyat olmuş.bugün daha iyimiş.opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktantşkler tatlışım,inş.hepimiz için ,herşey dilediğin gibi olur:Saruboceq:topık senı kapatayımmı ben bu gece tum sakaryanın guzellerı guzellık uykusuna kacmıs osla gerek..hepsıne yarın ıcın tatlı bı gun dılermısın..umarım tum ıslerı yolunda gıder..hepsını cok opuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?