tmm cnm kolay gelsın sana
benden netten atkı modelı bakıom motıflı :hulya:
QUOTE=Boswer;11678767]Kış bitti ne atkısı yahu:icecream:
onun rengı grı kusum sızınkındenmı acep??Arçeliğin mikrodalgası var bizdede..Sanırsam en alttakine benziyor.Memnunuz biz şimdiye kadar bir sorunla karşılaşmadık
inox ne nan acılımını yap bakem:sinox olan daha şık gözüküyor bence
ama nasıldır bilemem hiç kullanmadım arçelik ve beko
bu arada hotmailde sorunmu var açamıyorum ben
inox çelik görünümlü olan
selam sakaryaa
bugün günüm vardı.yovın bi gün geçirdi.hazılığı servisi..yorulmuşum yahu..dünde havayı güsel gördüm balkon cam giriştimazcuk.ama artık yaşlanıyorm sanırsam ..çabuk yoruluyorumohaoldumsmile
boverim bi daha hayırlı olsun canım.allah tamamına erdirsin..
panterim kıs benim senin gibin her bi yerim ağrıyıı.bu sene hastalıklarla başladık.inşallah devamı aynı gelmez.rabbim beterinden korusun.
eltişim kı oğluşu öp benim yerimee...
heey sakaryaaa selamlar,sositososito
kardaşlarımı geçirdim şimci,koş roşum koş modundadım bütün gün kaydirigubbakcemile
ev battı tebii,bidane maamun kısçem vaa,her bişeleri elinde yiye yiye gezdi durdu,
kızçem evi süpürüyo bende burdayım,anam genç kıs anasımıyım neyim yaf, :sm_cool:
panticik baa sorarsan kuzum arçelk ve beko arasında ben arçelk daa iidir derim.yerimseniben
hadi geçmşler olsun,ooy bende çok çabuk yoriiliim yaaa,kıs hakket şaka maka yaşalaniiz mi acaba galiba sanırsam heeebayanssulusmilekannehirselam sakaryaa
bugün günüm vardı.yovın bi gün geçirdi.hazılığı servisi..yorulmuşum yahu..dünde havayı güsel gördüm balkon cam giriştimazcuk.ama artık yaşlanıyorm sanırsam ..çabuk yoruluyorumohaoldumsmile
boverim bi daha hayırlı olsun canım.allah tamamına erdirsin..
panterim kıs benim senin gibin her bi yerim ağrıyıı.bu sene hastalıklarla başladık.inşallah devamı aynı gelmez.rabbim beterinden korusun.
eltişim kı oğluşu öp benim yerimee...
bızdede dun wardı mısafır
walla bana sorarsan hec yorma kendını pisicim yas ılerledı....
fucut kaldırmıo artıkın bole ck ıslerı falankaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?