Sakarya///54

taammolumunekankayizsmile
uykum gelmee başladı iyimi,avatarımı değiştirem bare sıkıldım bundan laelaelaelaelae

yha rosum ben yıne kılo almaya basladım hareket yk tebııı koca gun ewde
yuruyuslere baslamam gerek yoksam fıl gıbım olacammmmmmmmmmmmm zarrrrrrrrrrrralsanaalsanasmile

ooy bende öle valla ,geçen kış yürüyüş yapardım düzenli,bu kış hep hasta oluyom diye bi başlayamadım,netçez bilmem,ottukça iştahta açılıyo besbellikaydirigubbakcemile5
15 tatilde nur topun gibi 2 kilo almışım
ohaoldumsmile

taammolumunekankayizsmile
uykum gelmee başladı iyimi,avatarımı değiştirem bare sıkıldım bundan laelaelaelaelae
degıstır gulumkaydirigubbakcemile5
bende 7den berı ayaktayım zırnık kaddarda uykum ykkk
dıom ben sıze benım denge sastı dıye ama dınleyen yokkımafoldumben

2 gun once arkadası gordum bı bucuk ayda 9 kılo wermıs ahada bole oldum:1shok:akannehir
hap dıyet yuruyusle
yemınle dımagım sastı kızı gorunce:kedi:

degıstır gulumkaydirigubbakcemile5
bende 7den berı ayaktayım zırnık kaddarda uykum ykkk
dıom ben sıze benım denge sastı dıye ama dınleyen yokkımafoldumben
düzene girmesse bi dr a görün derim,sürekli uyku problemi ii değil bilin dimiiboshayallersmile
2 gun once arkadası gordum bı bucuk ayda 9 kılo wermıs ahada bole oldum:1shok:akannehir
hap dıyet yuruyusle
yemınle dımagım sastı kızı gorunce:kedi:

ne güzel,inş.sağlığını etkilemez panticim,
diyet ve yürüyüşe ok derimde hap işini sevmiim ben yaa,
bide sağlığımızı bozmadan vermemiz lazım,görüyon hepimizin sorunları var,dikkat olmak lazımCADIARZU

oncelikle awatarın ck sırın kusum
yuyuyus yapcemmm zate basta gece sabah sırkelı su ıle bısmıllah dııyımm bakalım
aman benım bunye zate yamuk bılıon ne olacak sonum merak edıyom gıııı:)))))

tşk ediim,sen bide profil resmimi gör,aynı been-tatlicadiarzu-
bilsem önce kendimi bünyemi tamir etçem gıı,sonumuz hayır olsun diyelim :Saruboceq:
ben zıkkım ıcıpte gelem kusum

sonunu merak etiyosan zıkkım omaz işteboshayallersmile

ben gidiim şimci şekercim,
kocişim köpeeni gezdirdi geldi,kısmadan kalkiim burdan hemi,eyvahedigeldismile
uykularım da geldi zatimirmirmirmir
hade sana ii geceler,çok öpiimopuyorumnanaktan

agzını hayra totonu byıra ac gıalsanaalsanasmile
nsem zıkkımlandım kusum sırkelı suyumuda ıctım yatam artıkın tabıı once resmıne bı bakem
hadı sana ıı geceler cokkkkkkkkkkkkkkk opuyorum tatlımzemuszemus

:kedi:taam ağzımı hayra açarım o zaman ama gerisine karışmamaklinialirimsmile
tünaydınlar sakaryam,
ooy bugünde boynum tutuk kalkdım iyi mi,bilmiyorumkismiletam iileştim diyim,başka taraftan furuyo yaa,
neysem krem sürdürdüm kızçeme,azcıkın yatamda,
sona çarşıya gitmek istiyomguclubacismile

selam htun kişilerr
oy muhabbet pek bi güselmiş akşam.olumunekankayizsmile
bu aralar bana geceleri pc sıraı pek gelmiiyoo.benim edam bi oturuyo kalkmak bilmiii
pantirim şikerim saçlarını güle güle kullan.bayanssulusmilebende boyucam amma iyice aksın kafamdaki koyu kızı diye bekliim.
eltimcim kıs dikkat ol kendine..boyaya bilürüm seni zannımcaasempatiksalakcinni

gecmis olsu bebenkım yha
walla sen bole yazdıkca kendı yazdıgımı kuya gıbı oluom yemınle
12ye dogru bı agrı gırdı basıma hawadan mı sudanmı anlamıyom wurdum kafayı sımcı kalktım hesapta duzene soktuk uykumuklava:

ossun bebenkım bu ara oku saonada yazarsın..........
tsk ederım
hade bakalım senınkılerıde gorelım tez zmanda
ınsan ıkı surup suruturdu mu kedını bı daa ıı hısedıyo tawsıye ederımkaydirigubbakcemile

kızlarrr ankaralardan beni aranıza alırmısınız hasret gidermem için ekimden beri çocuğun okulu yüzünden gelemiyorum güzel memleketime ne dersiniz bana yer varmı aranızda? :kedi:

kızlarrr ankaralardan beni aranıza alırmısınız hasret gidermem için ekimden beri çocuğun okulu yüzünden gelemiyorum güzel memleketime ne dersiniz bana yer varmı aranızda? :kedi:

hos geldın cnm ne dmek
her daım gel beklerız yer olmazmı:1hug:

canımsınız yaaa işte benim memleketimin insanı bu herkeze yer vardır herkeze kucak açar :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…