Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşım biraz yoğunum bugünlerde misafirim vardı malum tatilya gelem giden oluyor bende özledim sizlerle sohbet etmeyi herşey gönül hoşluğuyla oluyor allahım herkese sağlık sıhat versin öptüm canım
hayırlı geceler hanımlar nasılsınız bakem beni bu gece uyku tutmadı heyacandanmıdır nedir desemlayhayhoyhadi bakalım yarın görüşmek üzere:a015:
hee bu arada yarın bir iki iş görüşmesine daha gidecem dua edin emi hadi bakem öpüldünüzŞeniz
hadi kızlar buluşma haberlerine bakın ..büyük buluşma yarınnnnnnnn :sm_cool:
beni ekerseniz varya artık bilemiyorum yani bilginize...:Saruboceq:
kıslar çok istiyodum ama merkez dışında olduğu için kocişimden izin koparamadım :çok üzgünüm:benim yerimede eğlenin hepinisi öptmŞeniz
ay ne güzel bende orada olsam gelirdim.hepinize iyi eglenceler simdiden.benim icinde eglenin.
valla kızlar süper bir buluşmaydı uzun zamandır bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum haydeç ablacım emek vermiş özene bezene hazırlık yapmış canım sana ve o dünyalar tatlısı kızına çok çok teşekkür ederim çok yorduk sizi ayrıca evlerinden küçük ikramlar getiren cano gümüş boncuk ve yeşil gözede çok teşekkür ederim sizlerle olmaktan çok çok mutluyum kızlar dotluğumuz daim olsun inş en yakın zamanda tekrar buluşma temennisiyle hepinizi öpüyor ve burdan o muhteşem resimlerimize bakmaya geçiyorum:lepi:
arkadşlar gerçekten çok güzel bir gündü haydeçcimede çok teşekkür ederim bizleri güzel ağırladı arkadşlarımada teşekkür ederim hepisi harika insanlar köy bir başka güzel bayıldım inanki