• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

Ohh ne mutlu beyazım oğlunla olmanın tadını çıkar bence.
Bizler nasılsa buralardayız. Buluşma resimleriniz çok güzeldi.
İçim gitti sizleri gördükçe.
Bu arada haydeç abla ne güzel kilo vermiş maşallah diyeyim, bende kimselere görünmeyeyim en iyisi. Bu yaz yaramadı bana iştahım öyle açık ki.....:teytey:

sağol canım benim..birdahaki buluşmaya kadar biraz daha verirsem daha da iyi olacak..aç geziyom bacım aç...:çok üzgünüm:

Ohh ne mutlu beyazım oğlunla olmanın tadını çıkar bence.
Bizler nasılsa buralardayız. Buluşma resimleriniz çok güzeldi.
İçim gitti sizleri gördükçe.
Bu arada haydeç abla ne güzel kilo vermiş maşallah diyeyim, bende kimselere görünmeyeyim en iyisi. Bu yaz yaramadı bana iştahım öyle açık ki.....:teytey:

canım benim yaa sağol o gün senide orda görmeyi o kadar çok istedimki ama nasip işte ah bu kaynanalar ahhhhkötükedihüso
bu gün iki görüşmeye daha gidecem kızlar ooof of bir bulabilsem bi iş dua edin belki bu gün bir sonuç elde ederim:çok üzgünüm:

sakaryanın güzel ve neşeli hatunları napıyosunuz

iyiyiz canım..sen ne yapıyorsun..bir dahaki buluşmada muhakkak kendini ayarlarsın inşallahŞeniz
inşallah ablacım ya bende çok istiyorum bakalım nasip. bide bişey dicem hep hafta sonu yapmak zorundamıyız :utangac:

inşallah ablacım ya bende çok istiyorum bakalım nasip. bide bişey dicem hep hafta sonu yapmak zorundamıyız :utangac:

çalışan hanımlar için öyle oluyor malesef... diğer arkadaşlarda onaylarsa hafta içi olsun deriz birdahaki buluşma için..benim için hiç farketmiyor canım..gelmeni bende çok istedim aslındaŞeniz

Selam millet ben de Sakaryalıyım. Haberiniz olsun sengözlerimebaksanab
Hemşehrilerime kucak dolusu sevgiler!!!

bu arada bu gün çok güzel bir gün geçirdim arkadaşlar:lepi: ilk önce bizim bıcırık hatun canoyla buluştuk ordan beraber benim iş görüşmesine gittik hatun bana uğurlu geldi çok güzel geçti baya olumlu diyebilirim yakında çağırabilirler çok mutlu olduk tabi o keyifle centıra gittik altını üstüne getirdik bir toka ve bir takı alarak çıktıknaniknanik paramız anca ona yetti-tatlicadiarzu- bu arada sevgili arkadaşım güzel bir anahtarlık alarak bana hediye etti söylemeyeden geçemiyeceğim çok teşekkür ederim cancazım tekrardana.s. yediğimizi içtiğimizi kendimize saklıyorum:jeyyar: ne olur dua edin kızlarda düşündüğümüz gibi aranayım bu kreşten hadi hayırlısı bakalım:Saruboceq:

çok yaşa emi..bir duyan oldu sesimi ..nasılsın bakalım buluşmada olmanı çok isterdim sizleri merak ediyorum... bu arada inşallah ailevi sorunlarınız düzelir Şeniz
valla buluşmalara gelemyi çok istedik ama olmadı...bende sizlerle tanışmayı çok istiyorum..:1hug:
beyaz toprağım inşallah iş görüşmenden olumlu sonuç alırsın.kalbimiz senle beraber.....Şeniz

bu arada bu gün çok güzel bir gün geçirdim arkadaşlar:lepi: ilk önce bizim bıcırık hatun canoyla buluştuk ordan beraber benim iş görüşmesine gittik hatun bana uğurlu geldi çok güzel geçti baya olumlu diyebilirim yakında çağırabilirler çok mutlu olduk tabi o keyifle centıra gittik altını üstüne getirdik bir toka ve bir takı alarak çıktıknaniknanik paramız anca ona yetti-tatlicadiarzu- bu arada sevgili arkadaşım güzel bir anahtarlık alarak bana hediye etti söylemeyeden geçemiyeceğim çok teşekkür ederim cancazım tekrardana.s. yediğimizi içtiğimizi kendimize saklıyorum:jeyyar: ne olur dua edin kızlarda düşündüğümüz gibi aranayım bu kreşten hadi hayırlısı bakalım:Saruboceq:

dualar karşılıklı cnm edriz tabii hayırlı haberler alırsın inş.
allah gönlüne göre versin öptm sizleri...
tatlı rüyalar sakarya ,allahım uykumuzda bizleri koru ...

günaydın sakarya :kahve:
gününüz aydın olsun şeker ablalarım ,arkadaşlarım hepsinizi kokulu kokulu öptm Şenizuyanıııınnn...
burda bana günaydın dicek kisme yok muuuu?kaydirigubbakcemile4

iyiakşamlar kızlar bu gün pek gelen giden olmamış ama canomda müjdeyi vermiş evet bu gün ayaklarım yerden kesiliyo dün canoyla gittiğimiz işten çağırdılar bugün:lepi: 2 günlük deneme süresi verdiler karşılıklı memnuniyet olursa yola devam edeceğiz olay daha tam bitmedi yani kızlar duaya devam hayırlısıyla şu iki günüde atlattımmı bi oooh diyeceğim dualarınız kabul oldu hepinizden Allah razı olsun hepinizi öpüyorumŞenizhihoyyyt

Back
X