• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

iyiakşamlar kızlar bu gün pek gelen giden olmamış ama canomda müjdeyi vermiş evet bu gün ayaklarım yerden kesiliyo dün canoyla gittiğimiz işten çağırdılar bugün:lepi: 2 günlük deneme süresi verdiler karşılıklı memnuniyet olursa yola devam edeceğiz olay daha tam bitmedi yani kızlar duaya devam hayırlısıyla şu iki günüde atlattımmı bi oooh diyeceğim dualarınız kabul oldu hepinizden Allah razı olsun hepinizi öpüyorumŞenizhihoyyyt

hadi hayırlısı canım. dualarım seninle.:Saruboceq:

kızlar slm.mirmirmirmirbugün baya üzüldüm artık inandımki yaş ilerlemiş.CADIARZUgöz dr gittim.ve uzak gözlüğü verdi..demekki 40 yaşını bulunca böyle oluyormuş.senağlama

iyi geceler arkadaşlarr
artk bende sakaryalı oluyorum diyebilirim çünkü dün evimizi tuttukkaydirigubbakcemile5
beyaztoprakçım hayırlı olsun işin a.s.

kızlar slm.mirmirmirmirbugün baya üzüldüm artık inandımki yaş ilerlemiş.CADIARZUgöz dr gittim.ve uzak gözlüğü verdi..demekki 40 yaşını bulunca böyle oluyormuş.senağlama

haydeç abla sizi resimlerinizden tanıyorum yerimseniben
üzülmeyin lütfen :teselli:Şeniz

ablacım üzüldüğün şeye bak.uzağı görmemekle yaşlanılıyosa ben senden daha yaşlıyım yav:delphin:kaydirigubbakcemile3
beyaz toprağım çok sevindim .inşallah herşey istediğin gibi olur.kalbimiz senle canım..Şeniz

beyazcım yeni işin hayırlı olsun cnm umarım istediğin gibi olur
haydeç ablacım sen ne diyon ya 40 yaş neki benim en az 5 yıldır uzak gözlüğüm var yaş daha 32 nolcak şimdi bide gözlüğe alışamadığım için ilerledi senin yaşına geldiğimde düşün artık benim gözler ne olur valla benim anladığım kadarıyla senin gönlün zengin gerisini boş ver allah başka dert vermesin bol sağlıklı günler senin olsun çok öptm...

a.s.a.s.a.s.beyaz toprak işin hayırlı olsun inşallah allah iyi insanları karşına çıkarır herşey gönlünce olur .haydeç sanda geçmiş olsun takma kafana napalım bende dün doktora gittim bacağım ağrıyordu kireçlenme var dedi napalım hastalık yaşa maşa bakmıyor küçük olsun büyük olsun zayıf anımızı kolluyor hastalıklar sende elişi çok yapıyorsun ondanda gözlerin zara görmüş olabilir herşeyden önce sağlık allah hepimize şifa versin işlerimizide rast getirsin

a.s.a.s.a.s.beyaz toprak işin hayırlı olsun inşallah allah iyi insanları karşına çıkarır herşey gönlünce olur .haydeç sanda geçmiş olsun takma kafana napalım bende dün doktora gittim bacağım ağrıyordu kireçlenme var dedi napalım hastalık yaşa maşa bakmıyor küçük olsun büyük olsun zayıf anımızı kolluyor hastalıklar sende elişi çok yapıyorsun ondanda gözlerin zara görmüş olabilir herşeyden önce sağlık allah hepimize şifa versin işlerimizide rast getirsin

sağol topram.bunlar hayatın gerçekleri..bizler ufak tefek hastalıkları dert ederken.insanlar ne kötü hastalıklarla mücadele ediyorlar kimbilir.rabbim hasta olanların şifasını versin.dermansız dert vermesin kimseye:Saruboceq:

ah canım benim yaş kırk olmuş diye üzülüyor gönlündeki yaşa bak sen fazla uzağa bakmayıveririz allahım başka keder vermesin öpüyorum:teselli:

iyi akşamlar hanımlar artık sizlerle malum olduğu üzere akşamları buluşucağız ee artık bi iş kadınıyız inş.bugün yorucu ama güzel bir gündü baya kadrosu ve öğrencisi kalabalık olan bir kreşte işe başladım elhamdülüllah müdüre hanımı çok iyi bir hanım cana yakın dostane baya bir konuşup dertleştik bana bir takım nasihatlerde bulundu kendimi daha iyi hissettim kendime olan güvenim bir kat daha kuvvetlendi eee sizler neler yaptınız bakalım nasıl gidiyor hayat bu arada haydeç ablacım allah beterinden saklasın canım bi gözlük takarsın oluverir ne olacak bak ben 3 yaşından beri takıyorum demek ben 3 yaşında yaşlanmışım-tatlicadiarzu-

iyi akşamlar hanımlar artık sizlerle malum olduğu üzere akşamları buluşucağız ee artık bi iş kadınıyız inş.bugün yorucu ama güzel bir gündü baya kadrosu ve öğrencisi kalabalık olan bir kreşte işe başladım elhamdülüllah müdüre hanımı çok iyi bir hanım cana yakın dostane baya bir konuşup dertleştik bana bir takım nasihatlerde bulundu kendimi daha iyi hissettim kendime olan güvenim bir kat daha kuvvetlendi eee sizler neler yaptınız bakalım nasıl gidiyor hayat bu arada haydeç ablacım allah beterinden saklasın canım bi gözlük takarsın oluverir ne olacak bak ben 3 yaşından beri takıyorum demek ben 3 yaşında yaşlanmışım-tatlicadiarzu-

iyi geceler canım inşallah işin hayırlı olur bizimde bir kızımız var yuvadan bende koruyucu aylesiyim eşimede akraba oluyor bugün sınava girdi emniyette işi olacak gibi yarın belli olacak dua edin inşallah olur da yüzü güler allahım herkesin yüzünü güldürsün

iyi geceler canım inşallah işin hayırlı olur bizimde bir kızımız var yuvadan bende koruyucu aylesiyim eşimede akraba oluyor bugün sınava girdi emniyette işi olacak gibi yarın belli olacak dua edin inşallah olur da yüzü güler allahım herkesin yüzünü güldürsün

slm arkadaşlar nasılsınız arkadaşım inşallah işi olur kızımızın allahım yardımcısı olsun beyazada sevindim işi olur inşallah dualarımız sizinle

arkadaşım insanın elinde değil üzülüyor ama allahım başka keder vermesin bende çok zaman gözlük taktım yinede takacam gibi çok küçük yaştada takan var sağlık olsun

amin ablacım herşey hayırlısıyla istediğiniz gibi olur inş.kardeşimize rabbim zihin açıklığı versin.allah hepimizin özelliklede evlatlarımızdan yana yüzünü güldürsün iyi insanlarla karşılaştırsın ayrıca gönlünün zenginliğinden dolayı seni kutlarıma.s. hepsinizi öptm sevgiler...Şeniz
bu arada gününüz aydın olsun topraklarım...:teytey:

amin ablacım herşey hayırlısıyla istediğiniz gibi olur inş.kardeşimize rabbim zihin açıklığı versin.allah hepimizin özelliklede evlatlarımızdan yana yüzünü güldürsün iyi insanlarla karşılaştırsın ayrıca gönlünün zenginliğinden dolayı seni kutlarıma.s. hepsinizi öptm sevgiler...Şeniz
bu arada gününüz aydın olsun topraklarım...:teytey:

canım sağol inşallah olur işide yüzü güler akşam çok mutluydu olumlu gibi diye bugün bakalım nediyecekler hayırlısı öptüm:1hug:

slm arkadaşlar hepinize ayrı ayrı tşk ederim.topram işin hayırlı olsun...yeşilim seni tebrik ederim.ay çok güzel ya ne mutlu sana.:Saruboceq:

Back
X