Sakarya///54

allah kolaylık versin ablacım.hani bi laf var allah doktorların eline düşürmesin ama eksikte etmesin..
valla sıkıntına rağmen hamaratsın...ne güzel makarnaları yapmışın.yufkalar da açılacak..çalıkuşu bi taraftan sen bi taraftan..bende elim elim üstüünde oturuyorum kaydirigubbakcemile2:CüvCüv:..valla ramazanada bi sana bide çalıkuşuna uğramak lazım...Şeniz

çok haklısın canım...ya hamaratlık falan değil biz kalabalık bir aileyiz.sahurda iyi oluyor.. tabiki gel beklerim...Şeniz

canım arkadaşım çok geçmiş olsun allah şifa versin okadar iş yapmak fıtığı azdırır dikkat et kendine bende yoktum annemdeydim ama fındık toplayamadım biraz anneme yardım etdim siteyede zorla girdim geriye dönük yazıları okuyamıyorum açılmıyor bütün arkadaşlara sevgilerimi gönderiyorum

arkadaşlar siteye girebilen varsa buluşma bugünmüş biz buluşacaz gelebilen varsa gelsin yada buşma haberine bakın siteye giren varsa msn veya telden ulaşsın kısmetsiz giremiyor herhaldeki yazısı yok herkesi nbekliyoruz

arkadaşlar benden başka giren olmamış sitede problem devam ediyor bende zorlayıpda girmeye çalışıyorum bu arada bütün arkadaşların kandili mübarek olsun

(aman deyim girebildim siteye)
tüm islam aleminin kandili mübarek olsun nice kandillere...
bu arada görüşmemiz çok güzeldi bi dahaki sefere gelemeyenleride bekliyoruz ii akşamlar...

evet ya kavuştuk sitemize..meğerse ne kadar önemliymiş bizim için..:enbuyukkk:.
bu arada herkesin kandilini kutluyorum.
bu gün buluştuk.tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.Şenizgelemiyenlerle de inşallah bi dahaki sefere.....:lepi::enbuyukkk:

merhaba arkadaşlar bende siteye girmeye çalıştım başardım herkesin kandili mübarek olsun haydeçcim geçmiş olsun dikkat et kendine allah şifa versin biz bugün bulşduk acele oldu ama güzeldi yeni arkadaşlarla tanıştık

günaydın arkadaşlar herkesin geçmiş kandili mübarek olsun..dünki buluşma çok güzeldi... bu sitede bir birinden değerli insanlar tanıdığım için çok memnunum..dünki buluşma ani oldu siteye girilimiyordu.. ben kimsenin gelmiceğini düşünmüştüm ama gelen arkadaşlara teşekkürleer

günaydın arkadaşlar nasılsınız artık sitede problem kalmamış ay nekadar sıkıntı verdi dün çok ihdiyacımız vardı arkadaşlara duyuru yapmak için ama olmadı herkese hayırlı günler

:lepi:slm şehrimin güzel hatunları........sitemize kavuştuk artıkın gene beraberiz.........:enbuyukkk:

merhabalar arkadaşlaaar demek buluştunuz ne güzel ne güzelhihoyyyt ben gelemedim umarım kusuruma bakmadınız :çok üzgünüm: gümüşle görüşmüştük ona rahatsız olduğumu söylemiştim umarım sizlere iletmiştir amma velakin daha önemli bir sebebi daha var dün rahatsızlığımın yanı sıra çokta moralim bozuktu sinirden baş ağrısına tutuldum ve bütün gün yattım neden derseniz büyük bir sevinçle girdiğim işten çok büyük bir hüsrana uğrayarak ayrıldım:çok üzgünüm: kreşte çalışmaya başladığımı söylemiştim hepinize hepinizde benim kadar sevinmiştiniz amma velakin malesefki bir kaç burnu havada veli benim tesettürümden tedirgin olmuş bunun üzerine oranın sahibi kızım biz senden çok memnunuz ama velilerimizin düşünceleride bizim için önemli (ee tabiki ekmek parası nedeyebilirimki) seninle ilişkimizi kesmek zorundayız demezmi nasıl bir sinir harbi yaşadığımı ve nasıl üzüldüğümü anlatamam kötükedihüsorabbim inş daha güzel kapılar açar arkadaşlar:Saruboceq: bu kardeşinizin yine sizlerin dualarına ihtiyacı var şimdiden Allah razı olsun...:1hug:

canım beni dün gelmeni çok isterdim ama herşey kısmet...evet gümüş söyledi gelemeyeceğini.
işine üzüldüm canım ama kendini üzme.bizim hayır bildiklerimizde şer,şer bildiklerimizde hayır vardır.belki daha iyi daha güzel bir iş çıkacak karşına.kalbini ferah tut..öpüyorum seniŞeniz:1hug:
hayat54cüm hoşgeldin aramızaaaaaaaaa:teytey::teytey:

üzme tatlı canını..vardır bundada bir hayır..inşallah en güzel ve hayırlı kapılar yüzüne açılsın...Şeniz

cnm benim üzüldüm ya senin adına sevinmiştim ama herşeyde bi hayır vardır...
rabbim başka kapıları açacaktır emin ol içini ferah tut allah yardımcın olsun:1hug:
seninle tanışma fırsatı bulamadık inş.bidahaki sefere görüşürüz
seni öpüyorum sevgiler cnma.s.
...bu arada aramıza katılan hayatçım hoşgeldin bi dahaki buluşmada bekleriz cnm...a.s.

ay ya beyazcım çok sevinmiştik gerçekten buluşmad bile lafını etdik iyi oldu diye herşeyde vardır bir hayır inşallah dahada iyisi olur üzme kendini allahım yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…