Sakarya///54

iyi akşam lar kızlar herkes nasıl ..bakalım.. boşver hoş geldin..beyaz toprak işin hayırlı olsun canım.. sanırım herkes haydeçi merak ediyor. yakında konuşmadım ama fındıkta olabilir gidiceğini söylüyordu.. ..

günaydın dün sabah kendime günaydın dedim bu sabah yine kendime günaydın diyorum kız nerelerdesiniz haydeçtende hiç ses yok

canım benim ben birkaç gündür girdim ama yazamadım. çok kısa durup yazılanları okuyup çıktım

günaydın mı desem tünaydınmı ben açıp foruma bakana kadar öğle oldu canım evet haydeç kayboldu bu aralar napıyosun haydeç geziyomusun yoksa

yok bacım gezmiyorum. boynumda fıtık var çok sancı yaptı dr falan gittim perşembede emar çekilcek bakalım ne olacak sonuç..

günaydınnnnn kızlarrrrrrrr
haydeç ablam nerde ya kaç gündür uğramamış böyle yapmazdı o inşallah iyidirrrr

canım benim merak etmişsin tşk ederim.iyiyim sağolasın. bu arada nic değişmiş amelide güzeldi ne oldu değiştirdin

bizim tatilci gelmiş .yediğin içtiğin senin olsun .gezip gördüklerini anlat bakem

haydeç geçmiş olsun bir an önce iyileşte sende katıl sohbete sensiz buraların tadı çıkmıyor herkes çil yavrusu gibi dağılmış

sağol canım benim.inşallah burdayım cevap veremezsem bile yazdıklarınızı okuyorum.uzun süre duramıyorum pc de

canım daha fındığa başlamadık bu hafta sonu gircez.bu boynumlada nasıl olacak bilmiyorum birkaç kişi alıcaz artık bende yerden toplarım ne yapayım. sende yoktun nerelerdesin

hoşgeldin haydeç ablam geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşirsin
nike gelince malesef bu seferde iğneler işe yaramadı bende umudum yaptım nikimi hala umudum var demek içinnnn
beyaz toprak ne mahkemesi anlamadım ama inşallah herşey istediğin gibi olur canımmmmma.s.

sağol .inşallah rabbim gönlüne göre versin.tabiki umutsuz yaşanmaz canım..Şeniz

günaydın arkadaşlar ..benden erkenci yok .galiba.. HAYDEÇ arkadaşım ne oldu sana ya.. geçmiş olsun canım ....valla senin yoklığun hemen belli oluyor... umarım..önemli bir şey yoktur.. kendine iyibak canım..bende bu aralar epey yoğunum pek giremiyorum.. erkenden girdim birdaha..giremem..diye ama unutmuyorum yoğun olsamda uğruyorum.. kendinize iyi bakın arkadaşlar.... bu arada yeşil gözlüde yok .. o nerelerde acep...

Tatil iyiydi.Pek uyuyamadım yani dinlenemedim ama iyiydi..
Çalışmayamı başladınnn :1shok: Nerdeeeee

bu arada hanımlar eylülün 17 sinde duruşmam var dualarını bekliyorum canlarım hakkımda en hayırlı şekilde sonuçlansın inş.
Allah yardımcın olsun Beyazım Toprağımm
Hoşgördümmmmmm

Haydeç ablam geçmiş olsunn...
Tatil güzeldi.. Türk bulma çabası içersinde geçti iştee...(İngilizler istila etmişte)
Birde şezlong kapma yarışı vardı tabiii

haydeç ablacım çok geçmiş olsun aynı sorun bendede var senelerdir ne zordur bilirim allah şifa versin a.s.emardan sonra fizik verirler tahminim oda geçici rahatlatıyo ve çok koruman gerek öyle fındığa falan gidip kendini zorlama boyun ve bel hiç bişeye benzemiyo geçmş olsun çok öptmŞeniz kendine dikkat et bol bol istirahat et inş.buluşma olursa gelebilirsin...
tüm arkadaşlar gününüz güzel geçsin hepsinize sevgiler...a.s.

haydeç geçmiş olsun boyun ağrısıda çok kötüdür .yinede boş durmuyorsun fındık toplayacağım diyorsun azimli vede çalışkan birisin maşşallah iyi olursun inşallah

merhaba sakaryalıalrr nasılsınız aylar oldu herhalde benim topiğe girmediğim;öncelkle haydec abla geçmiş olsun;beyaz toprak inanıorumki cocukların ve senn hakkında en hayrlısıyla sonuclanacakk dualarımız sennlee boşwercikte tail yapmşş ohh ne güsell diğer hatunlarda iyilerdr inş.. öptüm hepiniziii

Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız bakalım. Boşwerciğim tatili yapmış dönmüş. dilerim gönlünce eğlenmişsindir.
Bizde bu hafta sonu cebeci ye gittik. İki günlük ama olsun çok güzeldi.
Yanlız çoluk çocuk fena halde yanmışız şimdilerde herkes sızlanıp duruyor evde.
Sürdüğümüz güneş kremleri çok işe yaramadı galiba...:1no2:
Ordanda İzmite geçtik fuarı açılmış. Gerçi lunaparktan çıkamadık ama olsun.
Çok eğlenceliydi. ancak o kadar garip şeylere bindikki eşimle. Korkudan ve bağırmaktan
galiba dudaklarım fena halde uçukladı. :roflol:İki günlük kaçamağımızdan geriye şimdilik
bunlar var ama herşeye rağmen çok eğlenceliydi.
Bugünde tarhana yapmıştım onu serdim çok hamaratım bugünlerde çoookkk:teytey:
Bu hafta sonu bende haydeç ablam gibi fındığa köye gideceğim.
Ayın 24-25 ne kadar yokum bu arada buluşma yaparsanız lütfen resimleri hemen
silmeyin gelemeyeceğim bari resimlerinizi göreyim. Beyazım Allah hakkından hayırlısını
verir inşallah. Haydeç ablacığım sanada çok geçmiş olsun sen o boynunla bende
ameliyatlık belimle fındıkta ne yapacağız bilmem ama bu yıl gitmemiz lazım.
Malum ev yaptırıyoruz ve paraya çok ihtiyaç var. Bizde çalışalım bu durumda değilmi?
Herkese benden kucak dolusu selamlar....
a.s.

slm kislar hepinize.Bu aralar pek goremiyorum kk ya.Malum dünya telasi.Allah saglik versinde isler kolay.kizim ilk okula basladi teyzeleri.cok telasliydik o yüzden.Alis veris falan ,hemende okul toplantisi yaptilar.Kosuyoruz bir tarafa iste.Bu arada hos geldin boswer.

iyi akşamlar memleketimin güzel hatunları..
oh boşwercim ne güzel tatil yapmışsın.biz burda adapazarını bekledik,bi yere kaçmasın diye....kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
çalıkuşum ne hamaratsın kıs...ramazanda tarhana çorbanı içmeye geliriz artık
valla bu arada çalıkuşu ve haydeç ablama allah kolaylık versin.biz bu sıcaklarda evlerde bile duramıyoruz.siz hem bu sıcakta hemde rahatsız olarak fındığa gidiyorsunuz.
ayla54cüm bu arada hayırlı olsun.küçük prensesin okula başlamış.inşallah üniversiteler okuduğunu görürsün.yanaklarından öpüyorum minik prensesin...Şeniz

Buyurun gelin canım seve seve misafir ederim istediğiniz bu olsun kaydirigubbakcemile5

yaaa evet BOŞVERCİİİM kreşte işe başladım arkadişim tam benlik iş biliyorsun en iyi anladığım ve deneyimli olduğum iş minik çocuklar
HAYDEÇ ablacım sanada çok çok geçmiş olsun kendine dikkat et fındık toplıyacam derken daha beter etme sakın aman haa sen bize lazımsınŞeniz
ÇALIKUŞUM canım arkadaşım oooh ne güzel sizde çoluk çocuk eğlenmişsiniz kıskandım valla ben yine denize gitmek istiyorum yaaa fuarda açılmış bu hafta sonu acaba bende bi trenle orayamı atsam kendimi ama zor anca evde dinlenirim herhalde neeeeyse artık seneye daha güzeeel bi tatil yapacam inş bende bu arada msnede açmıyon arkidişim görüşemiyok özledim vallaŞeniz

tünaaaydııın fıstıklarr gününüz güzel geçsin tabii bu sıcakta kavrulmamak için evlerinizden çıkmadaann....

canlar nasılsınız bakalım.ben dün komşumla makarna ve mantı yaptım ramazanlıka.s.fındıktan sonrada yufka yapıcam.bugün emar günümdü toyotaya gittim.ve emar makinası bozukmuş üstelik oraya kadar 2 araba değiştirdim bu sıcak ta.şimdide ayın 22 sine verdiler emarı .sancılarım olmasa önemli değil beklerim de..devlet işi işte özellerde çok pahalı.mecburen beklicem..neyse allahtan dr ilaç verdi onları kullanıyordum 2 gün içtim miğdem delirdi.bugün tekrar dr göründüm ilaçları değiştirdi. of bu sıcaklarda hiç bişey çekilmiyor.rabbim başka keder vermesim. tüm dostlara sağlık sıhat ve mutluluk sizlerle olsun.sevgilerimleŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…