• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

iyi geceler arkadaşlar nasılsınız iyisiniz inşallah duydumki buluşma sözleri geçiyo eeee özledik tabi haydeçcim müsait olursak neden olmasın bi organize yapki zaman uydurmaya çalışalım sakarya için uzun zaman oldu buluşmayalı sevgiler herkese

iyi geceler ..özledik tabi..bu hafta günüm var haftaya cumartesi uygun olursa neden olmasın..nabız yoklayalım bakalım. arkadaşların durumuna göre buluşuruz.beyaz toprak cumartesileri sanırım müsait.boşwerde öyle... neyse haftaya cumartesi uygun olanlar yazarsa eğer konu açarız arkadaşlar:jeyyar:

iyi akşamlar hanımlar..CANO..sen nerlerdesin bakem..tahminim işleriniz yoğun tabi okular açıldı..ama arada ....bir uğra gülüm ....seni gördüme sevindim..herkese selamlar..arkadaşlar

sağol canım aslında sürekli bakıyorum dukkanda da ama fırsat bulamıyorum...
tam yaz cam biri geliyo ne yazıcagımı unutuyorum:)

merhabalar arkidişlerim özledim sizleri bi selam vereyim dedim kaç gündür yorgunluktan hiç bir şeye bakamıyorum kendimi yatakta buluyordum bu akşam biraz dincim sizlere kendimi hatırlatayım dedim buluşma topiğini açında bi uğrayalım artık oralara dimee fazla arav erdik
çalıkuşum evet gelmişsin beni sormuşsun senle görüşmeyi çok isterdim kızlar söylediğinde üzüldüm doğrusu yine beklerim canım
yeni aramıza katılan arkadaşım sende hoşgeldin umarım daim olursun güzel paylaşımlar dilerim hadi ben kaçtım öptüm hepinizi by

merhabalar arkidişlerim özledim sizleri bi selam vereyim dedim kaç gündür yorgunluktan hiç bir şeye bakamıyorum kendimi yatakta buluyordum bu akşam biraz dincim sizlere kendimi hatırlatayım dedim buluşma topiğini açında bi uğrayalım artık oralara dimee fazla arav erdik
çalıkuşum evet gelmişsin beni sormuşsun senle görüşmeyi çok isterdim kızlar söylediğinde üzüldüm doğrusu yine beklerim canım
yeni aramıza katılan arkadaşım sende hoşgeldin umarım daim olursun güzel paylaşımlar dilerim hadi ben kaçtım öptüm hepinizi by
İnşallah bir dahaki sefere görüşürüz beyazım. Bu aralar sıkça geliyoruz adapazarına.
ev için bazı şeyler alıyoruz fiyat araştırıyoruz vs. Allahın izniyle yılbaşında geçeceğiz
sanırım o zaman sen bana gelirsin değil mi?
:1hug:

buluşma konusunda kimse yorum yapmamış. demekki bu buluşma olmucak...

ablam sen buluşalım dersinde biz gelmezmiyiz hiççç özledik seni ve diğer arkadaşları ee nerde ne zaman buluşuyoruzz Sakaryalılar hadiiii ses verinnnnkaydirigubbakcemile

kızlar iyi akşamlar....valla işlerden fırsat bulupda bi bakamadım sizlere.....yeni gelen arkidişler hoşgelmişler.sanırım buluşma olursa bu sefere ben katılamıyacağım.evle iş arasındaki koordinasyonunu oturturana kadar biraz zorlanıyorum.onun için çok uğrayamıyorum.hepinizi öptm

herkese iyi akşamlarr sizler ne güzel buluşuyormuşsunuz ne kadar güzel bir ortam olmuş ya ama ben İstanbullardayım :çok üzgünüm: benim yerime de eğlenin vallahi kızlar tamam mısositosositohihoyyytsositososito

iyi geceler kızlar ben haftaya müsait olmaya bilirim ama siz organize bozmayın bu defada ben olmayayım sözüm var haftaya biryere gidecez die nasipse gitmezsem gelirim herkese sevgiler

slm kızlar... ne zaman uygun olursanız ben hertürlü uyarım..haftaya olmazda o zaman öbür hafta olabilir..sizlerde ne zaman uygun olacağınızı yazarsanız..ona göre konu açarız...:delphin:

günaydın hanımlar buluşma mı var ..haftaya bir işim yok şimdilik ..musait olursam gelirim tabi ..herkese selam..:içelim:

günaydın arkadaşlar...buluşma başarılı olacak gibi..beyazdanda ses duysak artık..nerdesin kardeşim:uhm:

iyi geceler kızlar ben bugün çok yoruldum hamlık her halde bir çuval büber aldım açıka yapayım diye beni yordu ama sizlere iyi geceler demeden yatamadım öpüyorum

Back
X