Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şükür kavuşturanaaaaa
herkeze selamm , görüşemedik umarım herşey yolundadır kızlar...
bbeyazcım ben de uğradım iki sfer ama seni bulamadım malsf ....neyse ..öpüyorum canım..3.de bulamasam artık hakını kaybettin..:mymeka:selam selam selam kızlaar nasılsınız kavuşmuşsunuz birbirinize çok şükür bende sizlere kavuştum kk kapalıymış valla ondan bile haberim yoktu çalışmak böyle bişeymiş demekki eve gelince gözün yataktan başka bişey görmüyo ee nasılsınız bakalım buluşmadan söz edilmiş en son ben her cumartesi müsaitim allahın izni ile allahtan bi mani olmadıktan sonra her zaman sizlerle olmaktan mutluluk duyarım ayrıca sizlere dargınım bunuda yinede es geçemiyeceğim myhopemden başka yanıma gelen halimi hatrımı soran benimle iki kelam eden olmadı yaa başkada bişey demiyorum çalıkuşumu ve yeşil gözlüm müstesna görüşemesekte onlar en azından teşrif etmişler şaka bir yana müsait olduğunuzda çarşıya çıktığınızda bi ceee deyin kızlar bekliyorum hadi bakalım ben kaçtım hepinizi öpüyorum
slm bende sakaryadanım alifuatpaşa