• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

iyi geceler kızlar yine ben geldim bu sıralar pek sık uğrar oldum dimee bilmem siz beni görmekten memnunmusunuz ama ben sizlerle sohbet etmekten çok memnunum hep canım sıkkınken yazıyorum canınızı sıkıyorum şimdide keyfim süper yine bir merhaba diyeyim dedim yarın içinde nedense içimde bir ümit var belkide ondan belkide başka bir şey bilemiyorum yaniii dimee canooooooooooomyerimseniben

iyi geceler kızlar yine ben geldim bu sıralar pek sık uğrar oldum dimee bilmem siz beni görmekten memnunmusunuz ama ben sizlerle sohbet etmekten çok memnunum hep canım sıkkınken yazıyorum canınızı sıkıyorum şimdide keyfim süper yine bir merhaba diyeyim dedim yarın içinde nedense içimde bir ümit var belkide ondan belkide başka bir şey bilemiyorum yaniii dimee canooooooooooomyerimseniben

canommmmyerimseniben --:uhm:yok ben seni tanıdıysam kesin bişeyy varrrrrrrrrr canımm umarım tahmin ettiğim şeydirrrrrrrr:teytey::teytey:

günaydın canlarım ciğerlerim kuzucuklarm cumanız mübarek duanız kabul olsun hayırlı cumalara.s.

cumanız mübarek dualarınız kabul olsunnnn herkez gönlündekine tez elden kavuşsunnnnn inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hayırlı cumalar hanımlar ..bugünlerde giriyorum.. ama pek yazmak istemiyorum.. canım sıkın kimseninde canını sıkmak istemiyorum.ama sizlerle paylaşmadan edemicem ....doktor menopoza girebiliceğimi..söyledi ve turoitlerim çalışmıyomuş haftaya ultroson verdi ozaman beli olcak kafama takıyorum bunları..ohbe içimi döktüm rahatladım...hayatın gerçeklerinden kaçılmıyor ne kadar istemesekte..umarım sizleri üzmemişimdir ..herkese alah sağlıık versin ..hanımlar sizleri seviyorum.

hayırlı cumalar hanımlar ..bugünlerde giriyorum.. ama pek yazmak istemiyorum.. canım sıkın kimseninde canını sıkmak istemiyorum.ama sizlerle paylaşmadan edemicem ....doktor menopoza girebiliceğimi..söyledi ve turoitlerim çalışmıyomuş haftaya ultroson verdi ozaman beli olcak kafama takıyorum bunları..ohbe içimi döktüm rahatladım...hayatın gerçeklerinden kaçılmıyor ne kadar istemesekte..umarım sizleri üzmemişimdir ..herkese alah sağlıık versin ..hanımlar sizleri seviyorum.

canlarım hayırlı cumalar..beyazım hayırlı haberlerini bekliyorum ...:Saruboceq:

canım ya sıkma canını erken tedaviyle sanırım biraz daha uzayabilir menopoza girmen... rabbim başka keder vermesin..yaşıcaz ve görücez..ne yapalım.kimi erken kimi geçç..Şeniz

bugün sakaryadaydım kızlarr
ama iyi bi şekilde gezmek için değil
annemin dayısının kızı vefat etti
onun cenazesine geldimm
çok üzgündüm
allah rahmet eylesin
canım allah sabır versin başınız sağolsun..

arkadaşım ne güzel böyle seni keyifli görmek...geçenlerde bi söz okudum ve çok hoşuma gitti
."Yaşamda en önemli şey kazançlarımıı kullanmak değildir.bunu herkes yapar.asıl önemli olan kayıplarımızdan kazanç sağlamamızdır.bu zeka gerektirir.akıllılar ile aptallar arasındaki fark budur."
umudunu hiç kaybetme..yüzün hep gülsün canım benimmmŞeniz

Hayırlı cumalar Sakaryamın güzellikleri ... Nasılsınızzhihoyyyt
Özlediniz mi beni:jeyyar:

cumamesajito4sv0xr1df9.jpg

w640.png

böyle bir durumda nedenir bilemiyorum canım ama üzme kendini bu olayın ilaçlarla uzatıldığını biliyorum tanıdığım biri oda erken kesilme durumundaydı her ay bir hap kullanıyor ve onunla adet görüyordu bu şekilde durumu uzata bilirsin sanırım doktorunda seni bilgilendirecektir eminim
hem tabiki bizimle dertleşip rahatlayacaksın biz bunun için arkadaştan öte dost olmadıkmı ben sizin kafanızı habire sıkıntılarımla şişirmiyormuyum ama bu benim için bir terapi oluyor o yüzden sizlerede bunu tavsiye ediyorum en ufağından en sıkıntılı durumunuza kadar yazın rahatlayın çok iyi geldiğini söyleyebilirim sizler bana bir yerde birileri var beni seviyorlar bana değer veriyorlar benim derdimle dertlenip benim sevincimle mutlu oluyorlar bu duyguyu hissettiriyorsunuz oralardan bir yerden ağzınızdan dökülen dualar o güzel sözler benim için moral kaynağı oluyor bunu sizlerinde hissedip yaşamanızı isterim çünkü her birinizin yeri bende ayrı ve herbirinizi gerçekten çok seviyorum:utangac: seviyorum len sizi okadara.s.:1hug:ayyy pek sevgi insanı oldum canım beeen alla allah niyekineee:asigim:

şincik benim durumuma gelince bu gün 3 4 yere form doldurup bıraktım bayramda yakın o yüzden umutluyum bekliyorum sizlerinde dualarıyla inş bir hafta içinde ararlar diye ümit ediyorum hayırlısı bakalım rabbim bir kapıyı kapatırsa diğerini açar öyle değilmi kulunu zor durumda bırakmaz yerimseniben

şincik benim durumuma gelince bu gün 3 4 yere form doldurup bıraktım bayramda yakın o yüzden umutluyum bekliyorum sizlerinde dualarıyla inş bir hafta içinde ararlar diye ümit ediyorum hayırlısı bakalım rabbim bir kapıyı kapatırsa diğerini açar öyle değilmi kulunu zor durumda bırakmaz yerimseniben

kesinlikle canım Allah'a olan inancını kaybetmedigin sürece kapılar sana acık olacaktır ..
üzülmene gerek bile yok tevekkül et yeter..:teselli:

moral veren sözleriniz için teşekürler.. arkadaşlar ..beyzcım şuan yüzümde bir tebesüm belirdi ..mutlu oldum..gerçekten paylaşmanın önemi ne kadar büyük..üzüntüler paylaşılınca azalır derler ,,sevinçlerde çoğalır ..burda olduğum iiçin çok mutluyum yaşasınn kk..:enbuyukkk:

KIZLAR BEN GELDİMMMMMM:)
EN ÇOK BENİ SEVİYONUS BİLİYOM :D
GÜMÜŞÜMM HİÇ KAFANA TAKMA DÜZELİR O DURUM
AYHH DERSİN NERDEN DÜZELDİ:d
BEYAZIM NABERRRRRR
YEŞİLGÖZLÜM ABLAM SES VER Bİ KAHKAHINI DUYUR YA
BOŞVERİM NE OLDU SENİN FATURA İŞİ Bİ DESENEEE
HAYDEÇ ABLA KOLAY GELSİN AMA DİKKAT ET KENDİNEEE BIRAK ENİŞTE YAPSIN :)
KISMETSİZ ROŞUMM SELAMLAR HÜRMETLER :)
AYIN EN GÜZEL HABERİNİ VEREN GÜZELL MY HEYCANDAN SESİN GİTTİ NERDESİN
:)

KIZLAR BEN GELDİMMMMMM:)
EN ÇOK BENİ SEVİYONUS BİLİYOM :D
GÜMÜŞÜMM HİÇ KAFANA TAKMA DÜZELİR O DURUM
AYHH DERSİN NERDEN DÜZELDİ:d
BEYAZIM NABERRRRRR
YEŞİLGÖZLÜM ABLAM SES VER Bİ KAHKAHINI DUYUR YA
BOŞVERİM NE OLDU SENİN FATURA İŞİ Bİ DESENEEE
HAYDEÇ ABLA KOLAY GELSİN AMA DİKKAT ET KENDİNEEE BIRAK ENİŞTE YAPSIN :)
KISMETSİZ ROŞUMM SELAMLAR HÜRMETLER :)
AYIN EN GÜZEL HABERİNİ VEREN GÜZELL MY HEYCANDAN SESİN GİTTİ NERDESİN
:)

beni hiç saymamışsın aşkolsunsenağlama

Back
X