• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

Benim gibisin yani zeytincik :delphin: aralarına alırlar gelmezsen unuturlar söyliyim o yüzden katılımın sürekli olsun unutuyolar :mymeka:
fazla naza yatmasam mı artık ne:dance:
Hoşgeldin aramızaaaŞeniz

herşeyi dozunda vermek lazım dimi cnm hem atalarımız ne demişler fazla naz aşık usandırır...

herşeyi dozunda vermek lazım dimi cnm hem atalarımız ne demişler fazla naz aşık usandırır...

ayy okadar mı seviyosunuz beni:asigim: tamam tamam bi süre sonra tekrar baslarım artık :utangac:

zeytincik bende İstanbuldan Sakaryalı bi vatandaşım aynen gurbet eldeyiz yanisenağlama

iyi geceler hanımlar naber ben bu akşamı çok keyifli geçirdiğimi söyleyebilirim ve bunu sizlerle paylaşmak istedim akşam üzeri oğlumu almaya gittim hendeğe sirk gelmiş oda gitmeyi çok istiyor belli hadi gidelim dedim iyikide gitmişiz ay bi eğlendim bi kafamı dağıttımki sormayın sihirbazından palyonçasına dansçı kızından yılanınına maymununna hepsi ayrı bir keyifti sizlerede tavsiye ederim hadi bakalım yarın görüşmek üzere iyigeceler tekrar

ohoooo burda muhabbet kurulmuş ben görmemiş muhabbetiniz bol olsun
yeni gelen arkidişler hoşgeldiniz bende aslan istbulluyum ama sakaryayıda seviyorum sizde benim memleketi seviyonuzmu bakiim

iyi akşamlar kızlar ben kkya giremiyordum zorla girdim kimler gelmiş buralara heeey bende kaynarcalıyım ama adapazarında oturuyorum kızlar hoş gelniz nasıl buralarda sakaryalı bulmak zor buluşma haberlerine bakın nekadar kalabalık olduğumuzu görün ve buraya sık sık takılın herkese sevgiler
canocum güzel sözlerine diyecek söz bulamıyorum sizleri seviyorum

Back
X