Sakarya///54

maalesef bende de aynı sorun var.benimde troidlerim az çalışıyo..2 senedir ilaç kullanıyorum.adet sorunu bende senedir var.6ay adet görmediğim bile oldu.kafana takma.napalım en büyük derdimiz bu olsun.dediğim gibi allah beterinden saklasın....
bu arada teşekkür ederiz.gerçekten elticim ile aramız süper allah nazardan saklasın..
eltim eltim nerdesin kızzzzzzzzzzz

Selam Sakaryanın hatunlarıŞeniz
Canocum faturam daha netlik kazanmadı.Hala araştırıyolar..Bugün cevap vereceklermiş.Yarın ödeme günü..mirmirmirmir
Bugün pek keyfim yok..Moralim bozuk..
senağlama

Selam Sakaryanın hatunlarıŞeniz
Canocum faturam daha netlik kazanmadı.Hala araştırıyolar..Bugün cevap vereceklermiş.Yarın ödeme günü..mirmirmirmir
Bugün pek keyfim yok..Moralim bozuk..
senağlama

Benimde moralim cok bozuk ama aynı zamanda mutluyum benim için Atam hiç ölmedi hiç ölmeyecek benim için yeniden doğuşudur bu gün O'nun...

Sakarya da cok canlar verildi bu ülke toprakları için senağlama hepsini büyük bi gururla anıyorum Allah tüm kötülüklerden korusun askerlerimizi, güzel vatanımızı, sivil toplumumuzu..:çok üzgünüm:

slm kizlar.bir kac gün gelmedim dolmus sayfalar.Hepsini okudum ama sunu söyleyeyim icime fenalik geldi.Bu ne ya.Bu kadar pesimist olmayin biraz da optimist olun ya.Insanin elindeki seylerin degerini anlamasi icin illaki basina bir bela mi gelmesi lazim.Ufak seylerden mutlu olabilen elindekilerin kiymetini kaybetmeden anlayanlardan olalim degil mi ya?

ay ay ay beni eltücüüm çığırmış biraz geç oldu ama neyse ...
zati bis eltimlen telde genel dedikodumuzu yaptık dimi şikeerim,
.
aylacım sorma ruhum daraldı benimde allaha şükür sağlığımız,huzurumuz yerinde bunlar en büyük zenginliğimiz,
bu arada sakaryamın bütün hatunlarına hörmetler efenim büyüklerim ellerinden,küçüklerimin gözlerinden öperim...

hanımlar nasılsınız bakalım ..haydeçim dinlenebildinmi canım....emeğine sağlık....boşver .sıkma canını ..halolur inşalah.....pozitif olalım hanımlar bişeylerle meşgul olalım o zaman kafamıza bişey takmayız.. bende kursa başladım....çizimle uğraşıyorum terapi oluyor ..sağlığımız yerinde şükür ..roşuma katılıyorum..neyse arkadaşlar herkese iyi geceler..sevgiler herkese:teytey:

kısmetsiz kedicim, ben daha yeni öğrendim bu durumu, adetlerim olmuyordu,kadın doğuma gidiyordum, test için çağırıyordu ,doktor ben gitmedim ,.ah keşek gitsydim..meğer temelde sorun troitlermiş ,herkese tavsiye kendinizi ihmal etmeyin bayanlar geciktirmiyelim ,herşeyde, erken teşhis önemli....hay alah ben iyi geceler dedim, sora kısmetsizn yazısını gördüm. onada cevap yazam dedim..tekrar iyi gecelr hanımlar..

iyi geceler kızlar nasılsınız iyisiniz inşallah aylacım yazdıklarından birşey anlamadım yada konu kaçırdım insanda bir deprosyon zamanı olabilir belki yaşla ilgili vsre biz burada aile gibiyiz konularımzı paylaşmadan nerden bilecez psimist ve optimist nedemek anlayamadım kız bana doğrudan yaz anlayamıyorum buda benim cahilliğim

sağol canım ya dinlendim..haftaya tekrar başlıcam bir posta daha yapıcam.. satıldı pekmezlerim..az kaldı...mükafatını alınca yorgunlukta kalmıyor.:jeyyar:.neyse sakaryalı hanımlar hepinizi öpüyorum.Şeniz.hayırlı geceler....

günaydın sakaryamın sultanları, çok güzel bi gün sabah yürüşünü yaptım miiss gibi içim açıldı valla, kıpırdayın kıslar sayfamız dibe vurmuş yakışiimi bize CADIARZUgününüz güzel geçsin a.s.hepinize kokulu kokulu öpücükleer...Şeniz

günaydın bütün hemşerilerime o kadar güzel kaynaşmışsınız ki ne yazacagımı b,ilemiyorum sadece okuyorum

önce kendimi tanıtayım 29 yaşında 2 senelik (yarın tam 2 sene olacak)evli şu anada daha çoçugum yok artık yavaş yavaş düşünüyoruz çalışmıyorum sakaryanın ilçesinde oturuyırum aslında niyetim merkeze taşınmak ama nasip şimdilik bu kadar

slm ...buraya yazdıkça biz seni sen bizi tanıyacaksın..burdaki arkadaşlarımlada öyle oldu..birde buluşmalara katılabilirsin..o zaman daha çok kaynaşıyoruz..buluşma haberlerine baktınmı fotoğraflarımız duruyor.ordanda bizleri görebilirsin..senin yaşında çok arkadaşımız kardeşimiz var.

fotograflarınıza baktım hepiniz çok tatlısınız bu hafta temizlik yapıyorum fırsat buldukça girmeye çalışacam

iyi geceler sakaryamın hanımları uykum kaçtı takılıyorum sakaryayı görünce yine dayanamadım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…