maalesef bende de aynı sorun var.benimde troidlerim az çalışıyo..2 senedir ilaç kullanıyorum.adet sorunu bende senedir var.6ay adet görmediğim bile oldu.kafana takma.napalım en büyük derdimiz bu olsun.dediğim gibi allah beterinden saklasın....gümüşüm canım nasılsın?üzülme sakın..aynı dertten bende muzdaribim napalım allah dermensız dert vermesin ..iyim canım sağol..turoitler az çalışıyomuş bakalım şimdi ulturoson sonuçlarını beklicem..seninde mi aynı sorun var..bukonuda bir ara özel konuşuruz... söylemeden geçemicem iki elti diyoloğunuza bayılıyorm....alah ağzınızın tadını bozmasın..herkese iyi geceler arkadaşlar..
Selam Sakaryanın hatunlarıŞeniz
Canocum faturam daha netlik kazanmadı.Hala araştırıyolar..Bugün cevap vereceklermiş.Yarın ödeme günü..mirmirmirmir
Bugün pek keyfim yok..Moralim bozuk..senağlama
maalesef bende de aynı sorun var.benimde troidlerim az çalışıyo..2 senedir ilaç kullanıyorum.adet sorunu bende senedir var.6ay adet görmediğim bile oldu.kafana takma.napalım en büyük derdimiz bu olsun.dediğim gibi allah beterinden saklasın....
bu arada teşekkür ederiz.gerçekten elticim ile aramız süper allah nazardan saklasın..
eltim eltim nerdesin kızzzzzzzzzzz
hanımlar nasılsınız bakalım ..haydeçim dinlenebildinmi canım....emeğine sağlık....boşver .sıkma canını ..halolur inşalah.....pozitif olalım hanımlar bişeylerle meşgul olalım o zaman kafamıza bişey takmayız.. bende kursa başladım....çizimle uğraşıyorum terapi oluyor ..sağlığımız yerinde şükür ..roşuma katılıyorum..neyse arkadaşlar herkese iyi geceler..sevgiler herkese:teytey:
önce kendimi tanıtayım 29 yaşında 2 senelik (yarın tam 2 sene olacak)evli şu anada daha çoçugum yok artık yavaş yavaş düşünüyoruz çalışmıyorum sakaryanın ilçesinde oturuyırum aslında niyetim merkeze taşınmak ama nasip şimdilik bu kadar
fotograflarınıza baktım hepiniz çok tatlısınız bu hafta temizlik yapıyorum fırsat buldukça girmeye çalışacam
iyi geceler sakaryamın hanımları uykum kaçtı takılıyorum sakaryayı görünce yine dayanamadım:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?