Sakarya///54

allah seni iyi etsin emi ablacim.Öyle sey mi olurmus cahilim falan diye.Benim hatam herkezin anlayacagi sekilde yazmadim.Optimist lumlu iyimser Pesimist:karamsar,kötü düsünmek demek.

selam sakaryanın güsel bayanları ben bu topiği yeni gördümm
bende doğma büyümee sakaryalıyım akyazı ilçesindenn kurban olurum memleketimee:))

iyi akşamlar bayanlar bu ev hanımlığı ne zormuş ya yap yap temizlik bitmiyo temizliğim bitsin o zaman sizi daha çok ziyaret edecem

iyi geceler kızlar nasılsınız dışarda yağmur başladı çamaşırları toplayın artık kış geldi ahhhh ahhhh nabcez bakalım arkadaşlarımızda çoğaldı buluşmalar kalabalık olur gibi canoda bugünlerde görünmüyo dersmi çalışıyon kız slm herkese

ocean_girl hoşgeldimişin cnm...a.s.yeşilgözlü ablacım ben kendim adına iiyim şükür ,sen de iyisindir umarım ...maalesef kış geç kaldı dedik ama geliyo e buda hayırlı olsun nidelim bakalım ne yakçaz herşey zamlandı,amaan sağlığımız yerinde olsun da allahın izniyle herşeyin üstesinden geliriz dimi bacılar...kaydirigubbakcemile5
ii geceler,allah rahatlık versiin ....Şeniz

anam deyim nerdesiniz bea topicimiz düşmş iyice du bi haraket vereyim haydin canlar gelin peşimden ,kendinize ii bakın burayıda ihmal etmeyin ,hepsinize kokulu ööpçükleeer ...

yardıma geldim...
Bakın ne kaa kuvvetliyim...sengözlerimebaksanab
Topiği yukarı çektim

yaw kıslar bişi sorcam yarın kadın doğum ve çocuk hast. hastanesine gelicemde ali gülsoy diye bir doktordan randevu aldık internetten. açıkcası doktoru tanımıyoruz doktor hakkında bilginiz varmı bi aydınlatıverin beni ya zaten gerginim

herkeze iyi akşamlar sabahtan beri mutfakyayım misafirim gelicek diye hazırlık yapıyodum ama son anda iptal oldu bende yorgunluğumla kaldım gelip merhaba diyim dedim a.s

merhaba hanımlar..
nazarcım.. sen de yaptıklarını bir güzel afiyetle ye canımcokacimcoook..buruk kalp ben o doktoru bilimiyorum :uhm:bilenler varsa söylesin...arkadaşlar.. bu arada cano yok.. bu ara.. neddesin kız :smiley-cool:..beyazda istanbul..da ..çalıkuşu ..sen napıyon güzelim..sanırım işleriniz yoğun..görüşümek üzere arkadaşlar:teytey:

ben sana doktor adı hastane adı vermedimmi:mymeka: tel isteseydin onuda verirdik:1closedeyes: alırdın randevu ilk defa duydum o dr un adını hangi hastaneymiş ki :uhm:

iyi geceler arkadaşım hastanede okadar çok ilgi olmuyor ama özele gidersen farklı davranıyorlar dktoruda kötü diyemem iyi dktorlardan biri ama inşallah sanada iyi gelir allah şifa versin

cumanız mübarek olsunn dualarınız kabul olsunnn her gününüz bir öncekinden güzel geçsinn Allahım gönlünüzdekini nasip etsinn inşallahhhhha.s.

haydeçim buluşma haberlerinde resimleri sildim seninde ikinci sayfada eklediğin resimler var,bi zahmetttt......

Cumanız hayırlı olsun hanımlar hepinize selamlar olsun İstanbul'dan....kaydirigubbakcemile3

kızlarrr huuuu nirdesiniz kimseler uğramamış buralara sayfamız düşmüş ben bugün çok iş yaptım çooook ama yinede kızlar neler yapıyo dedim beyaz gelmedimi daha hergün yinede bize yazıyordu boşverede tatil canonun kızları var uğraşır haydeç pekmez yapar gümüş sen neyapıyon hadi kısmetsiz yorgun roşum nerelerde mayhope bebe yapcek çalı kuşu inşaatda niili zaten hep ihmal ediyor bizi diğer arkadaşların neyle meşkul olduğunu daha bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…