senlen denk gelemedik kıs,akşam da panterle tesadüf ettik ,yoosam kıskandın mı hıımnaniknanikoooh ohh maşaallah kırk yılın başında bi diğer topikleri dolaşalım kimsecikler yok dedik millet burda muhabbeti kaynatmışta bi haber uçurulmamış ah panter ahh ben sana ne diyeyim kiiklava:neeeysem artıkın olan olmuş kaç gündür yırtınıyom gelen yok benle sohbet etmeye panter hanım damlayınca bakıyorum muhabbeti koyulaştırmışsınız aşkk olsuun yanee siz beni sevmimisiniz:gitme:
roşumcum sizede hem geçmiş olsun hem gözünüz aydın diyeyim bari bisiklet çalındı deyince çok üzüldüm biliyorum çünkü onun acısını ama neysemki eşin bulmuş şükür tekrardan geçmiş olsun ,demek iki elti katılamıyosunuz pazar günü bize hayırlısı olsun artık beraberce gidebilseydik güzel olacaktı ama nasip işte....
geçmş ossun dileğin içinde çok tşk ediim,valla acaip cnm sıkılmıştı,sankim hiç derdim yokmuş gibi ,neyseki bulunduboshayallersmile
yaa haydeç ablaya gitme işi biz evi bilmediimizden birlikte ii olcekti ama kısmet nedelimboshayallersmile
ablam daha iyisin inş.bizde istiyoruz,birlikte gitsek ii olcaktı,ama bu kez bize uymuyo işte,canlar yazdıklarınızı okudum..sizler ne zaman gelmek isterseniz benim ve eşim için sorun yok..beyazım doğru demiş..bize herzaman tatil....kaydirigubbakcemile5...
sen yeterki ii olda biz hep gelirizolumunekankayizsmile