• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

günaaaaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım mesjlara baktım yeni arkadaşlar gelmiş ne güzel birde buluşma var sanırım inşallah geçen buluşma gibi keyiifli bir buluşma olur tabi bende varım he

Anaaaa sayfayı aradım zor buldum valla.2.sayfaya düşmüşüz kimseler yok bugün burda.Nasılsınız hanımlara.s.

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız ben pek giremiyorum yoğun bir temizlik yapıyorum arasırada bakmadan geçemiyorum

:dance:iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız herkes iyidir inşallah gümüş boşcuk seni burada gördüğüme sevindim ama kk den bir arkadaşla çarşıda karşılaştım ona dahada çok sevindim

:dance:iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız herkes iyidir inşallah gümüş boşcuk seni burada gördüğüme sevindim ama kk den bir arkadaşla çarşıda karşılaştım ona dahada çok sevindim
slm arkadaşım valla ben iyi değilim.:1no2: yorgun bitik bir durumdayım. eşim 7 dönüm pancar ekti.tabi çapa zamanı geldi geçti yağmurlar falan yaptıramadı. neyse uzatmıyayımgeçen 11 yöğmiyeci getirdi çok otlu diye zar zor yarısını çapa yaptılar. ertesi günü gelmediler. yarısı kaldı yöğmiyecide bulamadık. iş başa düştü komşumla kazıyoruz anlıcan felaket durumdayım . sıcak bir taraftan. dahada 3 günde bitmez. ölmüşüm ağlayanım yokkafamçokkarıştı olan bana oldu

slm arkadaşım valla ben iyi değilim.:1no2: yorgun bitik bir durumdayım. eşim 7 dönüm pancar ekti.tabi çapa zamanı geldi geçti yağmurlar falan yaptıramadı. neyse uzatmıyayımgeçen 11 yöğmiyeci getirdi çok otlu diye zar zor yarısını çapa yaptılar. ertesi günü gelmediler. yarısı kaldı yöğmiyecide bulamadık. iş başa düştü komşumla kazıyoruz anlıcan felaket durumdayım . sıcak bir taraftan. dahada 3 günde bitmez. ölmüşüm ağlayanım yokkafamçokkarıştı olan bana oldu

kolay gelsin canım ya birden geçmişe döndüm okuyunca anneminde bitek bana nazı geçerdi sabah namazı dikerdi bahçeye kazı Allah kazı..bilirim o yorgunluğu Allah kolaylık versin tekrar iyi geceler canıma.s.:1hug:

kolay gelsin canım ya birden geçmişe döndüm okuyunca anneminde bitek bana nazı geçerdi sabah namazı dikerdi bahçeye kazı Allah kazı..bilirim o yorgunluğu Allah kolaylık versin tekrar iyi geceler canıma.s.:1hug:

sağolasın canım benim. annenin sana yaptığınıda ben ortanca kızıma yapıyorum . benimde nazım ona geçiyor.:1hug:

haydeç kolay gelsin arkadaşım aay kıyamam sana eminim çok zordur allah kolaylık versin canım

gümüşüm hoşgeldinŞeniz valla özledim yaf. nasılsın bakem.CADIARZU öyle yorgunumki kafamçokkarıştıanlatamam of adama öğretmen diye vardım çiftçi çıktı:roflol::roflol:

iyi geceler arkadaşım inan bende geçmişi hatırladımpancar işi zorya bizde bekarken ekerdik ozanki çileleri şimdi çekiyoruz çıkarırken o zorluklar üşütmeler bel fıtığı oldum şimdi düşünemiyorum napıcan başa gelmiş kolay gelsin ama bir önerim var herkes açık alan isdiyor buluşmak için sen bizi niçin çağırmadın köye negül bir buluşma olurdu ama ben en çok öğlen yemeğini seviyorum çalıştıktan sonrane tatlı oluyor yorgun yorgun herşey espiri allah kolaylık versin

senağlama canım iyim sogol .... neyaparsın şekerim gülünü seven dikeninine katlanırÇok üzgünüm çoook her gülün bir dikeni vardır merak etme canım iyi geceler:içelim:

Günaydın arkadaşlar nasılsınız?:icecream: (Haydeç ablam Allah kolaylık versin)a.s.

haydeç sana kolay gelsin gerçektende sıcakta çalışmak çok zor oluyor inşallah bitirmişsindir kazma işini pancarda zordur .

kimse kalmamış galiba hadi haydeçin işi var (canım çokta sıcak dikkat et kendine kolay gelsin tekrardana.s.)diğerleri nereye kayboldu huuuuuuu sakaryalı güzel hanımlar nerdesinizzzzzzz:1hug:

iyi geceler sakaryalı hanımlar bugün çarşamba pazarına gitdiler galiba benm gibi amani nekadar sıcak kalabalık bunaldım haydeccim kendine dikkat et sıcakta pek iş yapma allah kolaylık versin

perşembe pazarı var kızlar bu gün hadi bekliyom hepinizi tamam ozanlar atso karşısındayım :)

merhaba memleketimin güzel bayanları. nasılsınız.

Back
X