Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaşım valla ben iyi değilim.:1no2: yorgun bitik bir durumdayım. eşim 7 dönüm pancar ekti.tabi çapa zamanı geldi geçti yağmurlar falan yaptıramadı. neyse uzatmıyayımgeçen 11 yöğmiyeci getirdi çok otlu diye zar zor yarısını çapa yaptılar. ertesi günü gelmediler. yarısı kaldı yöğmiyecide bulamadık. iş başa düştü komşumla kazıyoruz anlıcan felaket durumdayım . sıcak bir taraftan. dahada 3 günde bitmez. ölmüşüm ağlayanım yokkafamçokkarıştı olan bana oldu:dance:iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız herkes iyidir inşallah gümüş boşcuk seni burada gördüğüme sevindim ama kk den bir arkadaşla çarşıda karşılaştım ona dahada çok sevindim
slm arkadaşım valla ben iyi değilim.:1no2: yorgun bitik bir durumdayım. eşim 7 dönüm pancar ekti.tabi çapa zamanı geldi geçti yağmurlar falan yaptıramadı. neyse uzatmıyayımgeçen 11 yöğmiyeci getirdi çok otlu diye zar zor yarısını çapa yaptılar. ertesi günü gelmediler. yarısı kaldı yöğmiyecide bulamadık. iş başa düştü komşumla kazıyoruz anlıcan felaket durumdayım . sıcak bir taraftan. dahada 3 günde bitmez. ölmüşüm ağlayanım yokkafamçokkarıştı olan bana oldu
kolay gelsin canım ya birden geçmişe döndüm okuyunca anneminde bitek bana nazı geçerdi sabah namazı dikerdi bahçeye kazı Allah kazı..bilirim o yorgunluğu Allah kolaylık versin tekrar iyi geceler canıma.s.:1hug:
haydeç kolay gelsin arkadaşım aay kıyamam sana eminim çok zordur allah kolaylık versin canım
slm arkadaşım valla ben iyi değilim.:1no2: yorgun bitik bir durumdayım. eşim 7 dönüm pancar ekti.tabi çapa zamanı geldi geçti yağmurlar falan yaptıramadı. neyse uzatmıyayımgeçen 11 yöğmiyeci getirdi çok otlu diye zar zor yarısını çapa yaptılar. ertesi günü gelmediler. yarısı kaldı yöğmiyecide bulamadık. iş başa düştü komşumla kazıyoruz anlıcan felaket durumdayım . sıcak bir taraftan. dahada 3 günde bitmez. ölmüşüm ağlayanım yokkafamçokkarıştı olan bana oldu
perşembe pazarı var kızlar bu gün hadi bekliyom hepinizi tamam ozanlar atso karşısındayım :)