bende gelirim benide yazın
5 temmuz eşimin doğum günü hemde
sen listede zaten varsın buluşma haberlerine bak doğum günüzde kutlu olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende gelirim benide yazın
5 temmuz eşimin doğum günü hemde
:roflol: beni güldürdün allahta seni güldürcün bacım
perşembe pazarı bir zaman benimde semtimdi ama şimdi uzağız otarafa yarın gelecem akşam üzeri pazar yapın çok sıcak
perşembe pazarı var kızlar bu gün hadi bekliyom hepinizi tamam ozanlar atso karşısındayım :)
slm sakaryanın güzel hatunları....yaşasınnnn işlerim bitti artık sizinleyimsırnaşık şeysimsiyah oldum güneşte artık kara kara gelicem buluşmaya kafamçokkarıştıdenize gittim yandım derim:roflol:
ohhhhhh haydeç hanım bizim içinde yansaydın bari....... kara kara gelcen he a.s su sıcakmı kıs bende austosta gidicem Allah nasip ederse.......
öpüldüzün sekerler....Şeniz
sakaryalı değilim ama hendekte kaldım akyazıda okudum..bence çok güzel bir şehir..istanbulda yaşayan biri olarak istanbul dışında yaşayabileceğim tek şehir..seni özlüyorum sakaryaaaa:)
gel canım benim evin arkası da bahçe şey yani deniz ve güneş:smiley-cool:. istersen oğlumun da havuzu var bak ne güzel yanarız :roflol:
evet sonunda buradayım.Bulusmaya hazırım
slm sakaryanın güzel hatunları....yaşasınnnn işlerim bitti artık sizinleyimsırnaşık şeysimsiyah oldum güneşte artık kara kara gelicem buluşmaya kafamçokkarıştıdenize gittim yandım derim:roflol: