• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

canlar çok teşekkür ederim beni düşünmenizden çok memnun oldum. artık yarın bitecek inşallah. güneş maf etti . bitiyor artık. yaşasınnnnnnn:sm_cool:

İyi akşamlar hanımlar nasılsınız.Günlerdir bi karşılaşmak nasip olmadı.
haydeç abla sevindim işinin bitmesine.Havalarda bayağı sıcak bugünlerde nasıl dayandın kimbilir.a.s.

merhaba hanımlar yine ikinci sayfaya düşmüşüz ..herkes nasılsınız bakalım ...sanırım cemiyetler çok ..herkes biyerlerde sanırım..

slm sakaryanın güzel hatunları....yaşasınnnn işlerim bitti artık sizinleyimsırnaşık şeysimsiyah oldum güneşte artık kara kara gelicem buluşmaya kafamçokkarıştıdenize gittim yandım derim:roflol:

::canlar nasılsınız bakem
pc bozuldu gıremıyorum ya aklım hep sızde ne zaman buluşuyonuz hadı garı bı görem bakem o guzel yuzlerınızı......
hepınız öpuldunuz gariiiiii :enbuyukkk:a.s.
buda sana canım kardaşım a.s.a.s.

slm sakaryanın güzel hatunları....yaşasınnnn işlerim bitti artık sizinleyimsırnaşık şeysimsiyah oldum güneşte artık kara kara gelicem buluşmaya kafamçokkarıştıdenize gittim yandım derim:roflol:

ohhhhhh haydeç hanım bizim içinde yansaydın bari....... kara kara gelcen he a.s su sıcakmı kıs bende austosta gidicem Allah nasip ederse.......
öpüldüzün sekerler....Şeniz

ohhhhhh haydeç hanım bizim içinde yansaydın bari....... kara kara gelcen he a.s su sıcakmı kıs bende austosta gidicem Allah nasip ederse.......
öpüldüzün sekerler....Şeniz

gel canım benim evin arkası da bahçe şey yani deniz ve güneş:smiley-cool:. istersen oğlumun da havuzu var bak ne güzel yanarız :roflol:

sakaryalı değilim ama hendekte kaldım akyazıda okudum..bence çok güzel bir şehir..istanbulda yaşayan biri olarak istanbul dışında yaşayabileceğim tek şehir..seni özlüyorum sakaryaaaa:)

gel canım benim evin arkası da bahçe şey yani deniz ve güneş:smiley-cool:. istersen oğlumun da havuzu var bak ne güzel yanarız :roflol:

zaten sölemesi ayıp incecik kısım sıgarım ben heryere oglusunlada kardes kardes yüzeriz he bide unutmadan tuz koy havuzada iyice bi yanayım tatlı suda olmas şimdi :roflol::roflol:

nasil benle dalga geçiyor bende gidicem haydeç hanım kapkara resmimi koyacam buraya kapak olcek sanada :dilcikar::dilcikar::roflol::roflol:

Son düzenleme:

slam arkadaşım işlerini bitirmene sevindim bende birkaç günden beri yoktum düğünümüz vardı hayırlısıyla bitdi hepinizi özledim hemen yazayım dedim iyi akşamlar

Back
X