ben de çok iyi bilmiyorum..4-5senede bir gidiyorum.ama imkanın olursa muhakkak git gör derim..:)
ben sürmeneye kadar gitdim karadenizin güzelliğini biliyorum ve hayatımda unutamayacağım anım var gezmeyi seviyorum gördüm oraları canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de çok iyi bilmiyorum..4-5senede bir gidiyorum.ama imkanın olursa muhakkak git gör derim..:)
sen iyice bizi unuttun boşwer. terk mi edildik yoksam. buluşma ile ilgili ne düşünüyorsunCADIARZU
Gelemiyecem buluşmaya malesef..
Haftasonları ailecek yazlıkta oluyoruz...
Ben sizlere kışın ayak uydurabilirim sadece
tamam canım canın sağolsun. kışın buluşmalarda varsın yani :1hug:
Sınava 2 gün kaldı buluşmaya 9.
Allah'ım şu sınav bitsin hayırlısıyla.
Artık sınav için değil buluşma için geri sayım yapmak istiyorum.
iyi akşamlar.aslen sivaslıyım
ama sakaryada oturuyorum.yokmu sivaslı* sakaryalı arkadaşlara da merhabalar.
iyi akşamlar canım hoş geldin :enbuyukkk:
nerdesin bacım sen ya bir türlü denk gelemiyoruz. nasılsın bakalım:1hug:
slam arkadaşım işlerini bitirmene sevindim bende birkaç günden beri yoktum düğünümüz vardı hayırlısıyla bitdi hepinizi özledim hemen yazayım dedim iyi akşamlar
amanın dalgınlığa gelmiş arkadaşım özür dilerim. ben seni unuturmuyum.sanırım güneş başıma geçti tarlada:1hug:gözünüz aydın düğünüde yapmışsınız sevindim . hayırlısı olur inşallah
sağol arkadaşım kaçsada düğün yapmak zorunda kaldık işte allah başa vermesin kızın karşı taraftaya bütün kozlar ellerinde havalara girmek saygı yok büyüt bak kızının hiçbirşeyine karışama aslında barışmayanlara burada hakveriyorum yalnız bırak nehali varsa görsün ozaman anne kıymeti bilirler
günaydın arkadaşlar sayfamız 2ye düşmüş yeni üye bir arkadaşım var telden arıyor sakarya diye biryer yok sitede 2kinci sayfaya düşmüşüz nerelerdesiniz
bakıyorum kimse yok en son ben yazıyorum. hep hep yazmakta olmaz diye bekliyorum.dün kimse uğramadaıkiklava:
arkadaşım ben dün köye gittim akşamlarıda bana sıra 12den sonra geliyor osaatdede kimseler olmuyor her zaman :1hug: