• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

Sınava 2 gün kaldı buluşmaya 9.
Allah'ım şu sınav bitsin hayırlısıyla.
Artık sınav için değil buluşma için geri sayım yapmak istiyorum.

Sınava 2 gün kaldı buluşmaya 9.
Allah'ım şu sınav bitsin hayırlısıyla.
Artık sınav için değil buluşma için geri sayım yapmak istiyorum.

hadi bakalım oburum allah zihin açıklığı versin. onu atlat hayırlısıyla da kutlayalım hep beraber:dance:

iyi akşamlar.aslen sivaslıyım
ama sakaryada oturuyorum.yokmu sivaslı* sakaryalı arkadaşlara da merhabalar.

slam arkadaşım işlerini bitirmene sevindim bende birkaç günden beri yoktum düğünümüz vardı hayırlısıyla bitdi hepinizi özledim hemen yazayım dedim iyi akşamlar

amanın dalgınlığa gelmiş arkadaşım özür dilerim. ben seni unuturmuyum.sanırım güneş başıma geçti tarlada:1hug:gözünüz aydın düğünüde yapmışsınız sevindim . hayırlısı olur inşallah

amanın dalgınlığa gelmiş arkadaşım özür dilerim. ben seni unuturmuyum.sanırım güneş başıma geçti tarlada:1hug:gözünüz aydın düğünüde yapmışsınız sevindim . hayırlısı olur inşallah

sağol arkadaşım kaçsada düğün yapmak zorunda kaldık işte allah başa vermesin kızın karşı taraftaya bütün kozlar ellerinde havalara girmek saygı yok büyüt bak kızının hiçbirşeyine karışama aslında barışmayanlara burada hakveriyorum yalnız bırak nehali varsa görsün ozaman anne kıymeti bilirler

sağol arkadaşım kaçsada düğün yapmak zorunda kaldık işte allah başa vermesin kızın karşı taraftaya bütün kozlar ellerinde havalara girmek saygı yok büyüt bak kızının hiçbirşeyine karışama aslında barışmayanlara burada hakveriyorum yalnız bırak nehali varsa görsün ozaman anne kıymeti bilirler

evet canım çok haklısın. ama bir anne olarak ben çocuğumun düğününü görmek isterim şahsen. olmuş bitmiş artık . bundan sonrası önemli. inşallah yiğeninde annesinin değerini anlıcak ele karıştı bir kere. a.s.

günaydın arkadaşlar sayfamız 2ye düşmüş yeni üye bir arkadaşım var telden arıyor sakarya diye biryer yok sitede 2kinci sayfaya düşmüşüz nerelerdesiniz

günaydın arkadaşlar sayfamız 2ye düşmüş yeni üye bir arkadaşım var telden arıyor sakarya diye biryer yok sitede 2kinci sayfaya düşmüşüz nerelerdesiniz

bakıyorum kimse yok en son ben yazıyorum. hep hep yazmakta olmaz diye bekliyorum.dün kimse uğramadaıki:oklava:

Back
X