Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hanımlar merhaba nasılsınız?
Benim moralim çok bozuk dün sınava girdim.
Belki duymuşsunuzdur,iğrenç bir sınavdı.
Herkes perişan tabii ben de.senağlama
Bakalım moralim düzelsin diye cumartesiyi bekliyoruma.s.
günaydın arkadaşlar ben bayadır uğrayamadım değişiklikler olmuş neyseki haydeç sağolsun hayırlı günler herkese
a.s.günaydın sakaryalılar.nasılsınız. hiç sivaslı yok herhalde ben yalnızmı kaldım aranızda olsun sizlerde benim arkadaşım olursunuz herhalde.....kendinize iyi bakın
iyi günler..
a.s.günaydın sakaryalılar.nasılsınız. hiç sivaslı yok herhalde ben yalnızmı kaldım aranızda olsun sizlerde benim arkadaşım olursunuz herhalde.....kendinize iyi bakın
iyi günler..
günaydın arkadaşlar ben bayadır uğrayamadım değişiklikler olmuş neyseki haydeç sağolsun hayırlı günler herkese
Günaydınn Sakaryaa bu akşam sana geliyorum Cuma cumartesi pazar Sendeyim:teytey:
Malum düğün alışverişicoksekeriremsu
Çarkda yada adapazarında Tavsiye edebileceğiniz Gelinlikçiler varmıı :uhm::uhm:
canım hayırlı olsun ilk önce diktirmemi olucak hazırmı alıcaksın? uzun carsıda bircok gelinlikci war ve kapalı carsıda gez bence hepsini hepsinden fiyat al diktirme olucaksa sats yapan yerler dikiminde üstlene biliyorlarr cark caddesinde biraz daha pahalı olabilirr