Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir düzeliyo bir gidiyo anlamadım gitti bazen acaba eşim siteye çok takılıp onu ihmal ediyorum diye site yönetimine girmeyeyim diye rüşvet mi verdi diye düşünmüyo değilim ben yokum ama maşallah herkez var benden başkaaaa:roflol::roflol::roflol:
neyse şaka bir yana düzelir inşallah ya olmuyo böyle giremeyince aklım sizde kalıyoo![]()
günaydınnnnn yani tünaydınnnn ablam nasılsınnnnna.s.günaydın arkadaşlar....benden erkenci yok galiba
ablam ne mutlu sana hem annen hem kardeşin ohhhh sonrada siz gideceksiniz denefin yanına değil mi benim kızkardeşim de ankarada evli bu ayın 20sinde gelecek inşallah bir terslik olmazsa çok özledim onu insan sevdiklerinin hep yanında olmasını istiyor değil miii:1hug:günaydın hanımlar. bugün çok mutluyum:dance:.biraz sonra annem geliyor düzce den.şimdi evden çıkıyoruz. terminalden annemi alıcam.eee oraya kadar gitmişkende çarşambaya uğramadan olurmu.yerimseniben bu akşamda ablam denizli den geliyor.yarın sabahta onu karşılıcaz.benden mutlusu yok.:teytey:
biz de seni özledik ablacımmmmma.s.günaydın arkadaşım gözün aydın canların hep birlikte olacaksınız negüzel ben bugün hep yazmak isdiyorum kaç gündür uzak kaldım tamda zamanında benim yazılarımla dolarsa sayfa gülmeyin çok özledim sizleri
haydeç ablam sakaryadan düzceye kucak dolusu sevgilerimizi de götürrrrrra.s.a.s.a.s.
hepinize selam olsun sakaryalalı güzel hanımlarrrrrrrr:1hug:
günaydın hanımlar nasılsınız haydeçcim baktıkresimlere zorlada olsa girmeye çalıştım çok harika çıkmışsınız