• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

merhaba arkadaşlar bugun nasılsınız?ya ben sizleri özledim.siteye girmeye de fırsat bulamıyorum her zman.düşünsenize bi.dostluklarımız öylesine sıkı olmuş ve artık birbirimizin cemiyetleri hastalıklarımız vs hep beraberiz.harika olurdu dimii.inş ilerleyen zmanlarda daha sıkı dostluğa sahip oluruz.:)

:içelim:merhaba arkadaşlar bugun nasılsınız?ya ben sizleri özledim.siteye girmeye de fırsat bulamıyorum her zman.düşünsenize bi.dostluklarımız öylesine sıkı olmuş ve artık birbirimizin cemiyetleri hastalıklarımız vs hep beraberiz.harika olurdu dimii.inş ilerleyen zmanlarda daha sıkı dostluğa sahip oluruz.:)

merhaba arkadaşlar bugun nasılsınız?ya ben sizleri özledim.siteye girmeye de fırsat bulamıyorum her zman.düşünsenize bi.dostluklarımız öylesine sıkı olmuş ve artık birbirimizin cemiyetleri hastalıklarımız vs hep beraberiz.harika olurdu dimii.inş ilerleyen zmanlarda daha sıkı dostluğa sahip oluruz.:)

canım aynen söylediklerine katılıyorum.bizim dostluğumuz kalıcı olur inşallah. buluşmalara bastonla geliriz belki:roflol:

evet ya gördüm bayıldım.zaten gelemdiimm.çok kıskandım siziiiiii.şaka bi yana umarım bidahaki buluşmada görüşürüz.........

canım aynen katılıyorum bende allahım sağlık huzur versin ve birde güzel dosluklar versin tabiki cemiyetlerimizde birlikte olmak isterim dosluklar iyi veya kötü günde birlikte olmakdır öptüm canım

slm yeşil gözlü ablam...
ben tesadüfen bulusma resımlerınıze bakarken seni tanıdımmmm...sende benı tanırsın umarım.deprem senesi sızlerle cok guzelll zaman gecırdık sonra kızımızı sızın sokagınıza gelın verdık.tabı boyle ozel seylerı yazmak burada ne kadar dogru bılmıyorumda ben kendımı tanıtmak amaclı yazıyorum yanlıs anlasılmasın.bende uzun suredır KK dayım ama pek yazmaya yada bulusmaya vaktim olmuyor.kızlarda buyumusler masallah.inş görüsebılırız.(düzceden burcu)

Back
X