• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

kızlar bu arada iş arıyorum haberiniz olsun aklınızda bulunsun haydeç abla beni tanıyor biliyor boşver ve canoda vasıflarımı bana uygun iş düşünenler ben buraya birdaha bağlanana kadar onlarla iletişim kurarasa sevinirin çocuklar konusunda deneyimliyimyerimseniben

günaydın arkadaşım akşamları ben siteye giremiyorum açılmıyor nedense buhafta içi bir iki duyrumuzu yapalım katılım olmazsa herkes işine bakar uzun bir zamanda olacağını sanmıyorum herkes istemişti buluşmayı tatilya biryerlere gitmişde olabilirler obur ortalıkta hiç yok buluşmadan sonra kayıp aranıyor

tahmin ettim arkadaşım. yoksa sen girerdin siteye. temmuz sonu düşünüyorum senin içinde uygunsa ben tarih vereyim isteyen arkadaşlar yazarlar zaten.fındık başlamadan dopinğ olr banada:1shok:

beyaz toprak kuzummm :)) nasılsın bir kısmet olmadı yüz yüze görüşmek ya ben işten ayrıldım bayadır giremiyodum buralara

merhaba hanımlar.. ben buluşmaya varım ama pek ses yok galiba ..herkas tatilde galiba ..ama tarih konursa ozaman kadar herkes duyar herhalde
..:roflol:

kızlar bu arada iş arıyorum haberiniz olsun aklınızda bulunsun haydeç abla beni tanıyor biliyor boşver ve canoda vasıflarımı bana uygun iş düşünenler ben buraya birdaha bağlanana kadar onlarla iletişim kurarasa sevinirin çocuklar konusunda deneyimliyimyerimseniben

tamam beyaz bilgimiz olsun.buluşma olursa inşallah bu sefer katılabilirsin

GünaydınnnnŞeniz
Uzun zamandır uğramıyorumm. gamyoncuiremsu
Nasılsınız görüşmeyeliiii
:asigim::nazar:

merhaba sakaryanın güzel kızlarıııııııa.s.
ee buluşma ne olduuuuuuu:utangac:haydeç ablam bekliyoruz seni hadi bi gün belirleyelim artıkkkkk:içelim:

merhaba sakaryanın güzel kızlarıııııııa.s.
ee buluşma ne olduuuuuuu:utangac:haydeç ablam bekliyoruz seni hadi bi gün belirleyelim artıkkkkk:içelim:

canım benim için sorun yok. ben temmuz sonu diyorum.eğer sizin içinde uygunsa başlık açıcam ordan bakarsınız yorumlara orda cevap verelim......... ben başlığı açayım madem duruma göre tarih belirleyelimŞeniz

merhaba arladaşlar boşver ve beyez toprak sizleri burda görmak çok güzel yokluğunuz belli oluyor..ben badana yapıyoırum kızlar ..daha doğrusu eşim yapıyor sağolsun ...çok ta sıcak ama evim serin çok şükür ..buluşma tarini ben kendi fikrimi söyledim.. ama herkes fikir beyan etsin kızlar .. herkesi öptüm..

haydeç ablam buluşalım yavvv.biz geçenkine gelemediydik.ağustos baaşıda olabilir ...........

kızlar birdahıkı bulusmadan benımden haberım olsun kacırmak ıstemıyorum sızlerı yakından tanımayı bende ıstıyorum

kızlar birdahıkı bulusmadan benımden haberım olsun kacırmak ıstemıyorum sızlerı yakından tanımayı bende ıstıyorum

buluşma haberlerine bak canım tarih belli değil herkez için uygun olan bir tarih belirlemek istiyoruz.ne zaman istediğinizi yazarsanız iyi olur

slm kızlarrrr.... ya buluşma olacağı zaman hep ortadan yok oluyorsunuz :mymeka: nerdesiniz çıkın ortayaalaelaelaelaelae

slm kızlarrrr.... ya buluşma olacağı zaman hep ortadan yok oluyorsunuz :mymeka: nerdesiniz çıkın ortayaalaelaelaelaelae

valla ben öyle bisey yapmadim hatta yirtildim gelebilmek icin.önden bi haciogluna kadar uzandim sonrada sucuk evini buldum zorlan .bir dahakine bulusmaya gelemem de resimlerinize bakarim.Cano ile de tanismayi cok istemistim ama maalesef olamadi.benim yerimede eglenin.

valla ben öyle bisey yapmadim hatta yirtildim gelebilmek icin.önden bi haciogluna kadar uzandim sonrada sucuk evini buldum zorlan .bir dahakine bulusmaya gelemem de resimlerinize bakarim.Cano ile de tanismayi cok istemistim ama maalesef olamadi.benim yerimede eglenin.

sana sözüm yok zaten aylacım.Şeniz senin bizimle olman bizi çok mutlu etti seneye gelirsen senin için yine buluşuruz canım:1hug:

Back
X