Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın arkadaşım akşamları ben siteye giremiyorum açılmıyor nedense buhafta içi bir iki duyrumuzu yapalım katılım olmazsa herkes işine bakar uzun bir zamanda olacağını sanmıyorum herkes istemişti buluşmayı tatilya biryerlere gitmişde olabilirler obur ortalıkta hiç yok buluşmadan sonra kayıp aranıyor
kızlar bu arada iş arıyorum haberiniz olsun aklınızda bulunsun haydeç abla beni tanıyor biliyor boşver ve canoda vasıflarımı bana uygun iş düşünenler ben buraya birdaha bağlanana kadar onlarla iletişim kurarasa sevinirin çocuklar konusunda deneyimliyimyerimseniben
merhaba sakaryanın güzel kızlarıııııııa.s.
ee buluşma ne olduuuuuuuhaydeç ablam bekliyoruz seni hadi bi gün belirleyelim artıkkkkk:içelim:
hiraru hşg canım aramıza....
haydeç ablam buluşalım yavvv.biz geçenkine gelemediydik.ağustos baaşıda olabilir ...........
kızlar birdahıkı bulusmadan benımden haberım olsun kacırmak ıstemıyorum sızlerı yakından tanımayı bende ıstıyorum
slm kızlarrrr.... ya buluşma olacağı zaman hep ortadan yok oluyorsunuz :mymeka: nerdesiniz çıkın ortayaalaelaelaelaelae
valla ben öyle bisey yapmadim hatta yirtildim gelebilmek icin.önden bi haciogluna kadar uzandim sonrada sucuk evini buldum zorlan .bir dahakine bulusmaya gelemem de resimlerinize bakarim.Cano ile de tanismayi cok istemistim ama maalesef olamadi.benim yerimede eglenin.