• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

hayat 54 aramıza hoşgeldin birdaki buluşmada inşalah aramızda olursun..BEYAY TOPRAK ..canım dün uzun konuşamadık ama,, içime doğdu bişeylerin ters gitiği..canım kendini üzme ..bundada bir hayır vardır..inşalalh..rabbim başka bir kapı açar..

cok üzüldüm beyaz toprak.ne kadar üzgün ve kizgin oldugunu tahmin edebiliyorum.Allah bir kapiyi kapatir baska bir kapi acar.Üzülme hayatim.Umarim en kisa zamanda dahada iyi bir is bulursun.Allahin bir hikmeti iste .Kimini öyle deniyor kimini böyle.ben eminim Rabbimin senin karsina daha iyi firsatlar cikaracagina.

merhabalar arkadaşlaaar demek buluştunuz ne güzel ne güzelhihoyyyt ben gelemedim umarım kusuruma bakmadınız :çok üzgünüm: gümüşle görüşmüştük ona rahatsız olduğumu söylemiştim umarım sizlere iletmiştir amma velakin daha önemli bir sebebi daha var dün rahatsızlığımın yanı sıra çokta moralim bozuktu sinirden baş ağrısına tutuldum ve bütün gün yattım neden derseniz büyük bir sevinçle girdiğim işten çok büyük bir hüsrana uğrayarak ayrıldım:çok üzgünüm: kreşte çalışmaya başladığımı söylemiştim hepinize hepinizde benim kadar sevinmiştiniz amma velakin malesefki bir kaç burnu havada veli benim tesettürümden tedirgin olmuş bunun üzerine oranın sahibi kızım biz senden çok memnunuz ama velilerimizin düşünceleride bizim için önemli (ee tabiki ekmek parası nedeyebilirimki) seninle ilişkimizi kesmek zorundayız demezmi nasıl bir sinir harbi yaşadığımı ve nasıl üzüldüğümü anlatamam kötükedihüsorabbim inş daha güzel kapılar açar arkadaşlar:Saruboceq: bu kardeşinizin yine sizlerin dualarına ihtiyacı var şimdiden Allah razı olsun...:1hug:

çok üzüldüm ablacım.amasıkma canını,her şeyde vardır bi hayır.hakkında hayırlısı olur inş,dularamız seninle:Saruboceq:

sakaryada epidural anestezi yapan bir doktor duydunuz mu hanımlar.ben doğumu epiduralle istiyorum ama bu şekildede çalışan bir doktor sakarya da duymadım.belki siz duymuşsunuzdur

merhabalar arkadaşlaaar demek buluştunuz ne güzel ne güzelhihoyyyt ben gelemedim umarım kusuruma bakmadınız :çok üzgünüm: gümüşle görüşmüştük ona rahatsız olduğumu söylemiştim umarım sizlere iletmiştir amma velakin daha önemli bir sebebi daha var dün rahatsızlığımın yanı sıra çokta moralim bozuktu sinirden baş ağrısına tutuldum ve bütün gün yattım neden derseniz büyük bir sevinçle girdiğim işten çok büyük bir hüsrana uğrayarak ayrıldım:çok üzgünüm: kreşte çalışmaya başladığımı söylemiştim hepinize hepinizde benim kadar sevinmiştiniz amma velakin malesefki bir kaç burnu havada veli benim tesettürümden tedirgin olmuş bunun üzerine oranın sahibi kızım biz senden çok memnunuz ama velilerimizin düşünceleride bizim için önemli (ee tabiki ekmek parası nedeyebilirimki) seninle ilişkimizi kesmek zorundayız demezmi nasıl bir sinir harbi yaşadığımı ve nasıl üzüldüğümü anlatamam kötükedihüsorabbim inş daha güzel kapılar açar arkadaşlar:Saruboceq: bu kardeşinizin yine sizlerin dualarına ihtiyacı var şimdiden Allah razı olsun...:1hug:

Hayırlısı bu değilmiş demekkii..
Allah gönlüne göre versin Beyazım Toprağım.Sıkma canını..Bir kapıyı kapayan Allah öbürünü açar..

günaydın hanımlar ,sakaryam yine yakıyo ortalığı kafamçokkarıştı
hepsinise sevgiler gününüz güzel geçsina.s.

günaydın canlarrrrrrrrrrhihoyyyt kızlar fındık bittiiisırnaşık şey bi yük kalktı sanki üstümden. perşembede emar çekilcem.inşallah sorun büyümemiştir duanıza ihtiyacım var.ameliyat derse...:delphin: neyse inşallah demez de bende aranıza tekrar katılırım.yanlız ramazan öncesi yine buluşalım kaynatalım hepinizi çok özledim haberiniz olsun.kaydirigubbakcemile5

günaydın canlarrrrrrrrrrhihoyyyt kızlar fındık bittiiisırnaşık şey bi yük kalktı sanki üstümden. perşembede emar çekilcem.inşallah sorun büyümemiştir duanıza ihtiyacım var.ameliyat derse...:delphin: neyse inşallah demez de bende aranıza tekrar katılırım.yanlız ramazan öncesi yine buluşalım kaynatalım hepinizi çok özledim haberiniz olsun.kaydirigubbakcemile5

arkadaşım fındığın bittiğine sevindim emar sonucu inşallah iyi çıkar ama sakın hemen amaliyat olayım deme fizikle falan atlatabilirsin hayılı sonuç olur inşallah

selamlar canlarım ciğerlerim destekleriniz için hepinize çooooooooooooooooooooooooook çok çok teşekkür ederim inanınki yazılarınzı okudukça moralim düzeliyorkaydirigubbakcemile5
bu arada arkidişlerim pazar günü yani ayın 24 de kardeşimin sünnet cemiyeti var bizim evde olucek hepinizi bekliyorum gelirseniz beni çok ama çok çok mutlu etmiş olursunuz sevgilerimleeeeee:1hug::asigim:kaydirigubbakcemilegelin diyorum leeen-tatlicadiarzu-

gözün aydın ablam inşallah emar sonucunda iyi çıkar hayırlısıylaaaa:nazar::nazar:
beyaz toprak çok üzüldüm ama herşeyde vardır bir hayır derler inşallah daha güzel rahat edebileceğin hayırlı bir işe girersin canım en kısa zamandaaaa.s.

arkadaşım fındığın bittiğine sevindim emar sonucu inşallah iyi çıkar ama sakın hemen amaliyat olayım deme fizikle falan atlatabilirsin hayılı sonuç olur inşallah

canım sağol bende sevindim bitmesine... emar sonucu beni neden tedirgin ediyor biliyormusun zaten boynumda 3 fıtık var ben yıllardır çekiyorum... 2 tanesi hemen alınması lazımdı 3.de oluşmakta olan bir fıtık ilaçlarla ve boyunlukla senelerdir idare ettim.şimdiki emar bakalım ameliyat olacakmıyım diye çekiliyor.hakkımda hayırlısı .zaten ameliyat derse bile hemen olmam başka dr gösteririm .neyse sizinde canınızı sıkmıyayım... Şeniz

selamlar canlarım ciğerlerim destekleriniz için hepinize çooooooooooooooooooooooooook çok çok teşekkür ederim inanınki yazılarınzı okudukça moralim düzeliyor
bu arada arkidişlerim pazar günü yani ayın 24 de kardeşimin sünnet cemiyeti var bizim evde olucek hepinizi bekliyorum gelirseniz beni çok ama çok çok mutlu etmiş olursunuz sevgilerimleeeeee diyorum leeenQUOTE]

bizler herzaman yanındayız canım.... söz vermiyeyim ama gelmeye çalışıcam sağlığım el verirse.. :utangac:

gözün aydın ablam inşallah emar sonucunda iyi çıkar hayırlısıylaaaa
beyaz toprak çok üzüldüm ama herşeyde vardır bir hayır derler inşallah daha güzel rahat edebileceğin hayırlı bir işe girersin canım en kısa zamandaaaa.s.

sağol canım..herkesin farklı farklı dertleri var işte hayat bu..rabbim herkese sağlık sıhhat versin sanada nurtopu gibi evlat canım...:emir_bebek:

gecmis olsun ablacim.insallah atlatirsin hayirlisiyla.belki ameliyat sana son care olarak fayda eder.Hemen ameliyat deme.Kolay bir sey degil.allah sifa versin ablacim.

selamlar canlarım ciğerlerim destekleriniz için hepinize çooooooooooooooooooooooooook çok çok teşekkür ederim inanınki yazılarınzı okudukça moralim düzeliyorkaydirigubbakcemile5
bu arada arkidişlerim pazar günü yani ayın 24 de kardeşimin sünnet cemiyeti var bizim evde olucek hepinizi bekliyorum gelirseniz beni çok ama çok çok mutlu etmiş olursunuz sevgilerimleeeeee:1hug::asigim:kaydirigubbakcemilegelin diyorum leeen-tatlicadiarzu-

beyazcim gönül gelmek isterdi ama maalesef vaziyet ortada.Ama simdiden hayirli olsun.Baska ne denir ki?Allah dügününüde göstersin insallah.

gecmis olsun ablacim.insallah atlatirsin hayirlisiyla.belki ameliyat sana son care olarak fayda eder.Hemen ameliyat deme.Kolay bir sey degil.allah sifa versin ablacim.

sağol canım benim..ta oralarda bizleri düşünmen ne güzel rabbim birdaha görüşmeyi nasip eder inşallahŞeniz

gözün aydın ablam inşallah emar sonucunda iyi çıkar hayırlısıylaaaa:nazar::nazar:

Rumuz degismis hayatim.Cakmam biraz uzun sürdü ama sonunda anladim.Ama bu da güzel.

yaaa kızlar yine buluştunuz,bende katılacaktım güya ama buluşma tarihini öne almışsınız sitede problem olduğu için girememiştim ve tarihi bilmiyordum,baktım nasıl gidiyor buluşma durumu diye ne göreyim buluşmuşsunuz bile,eee bir daha ne zaman toplanıyorsunuz ama bence tarihi erken belirleyim o tarihten şaşmayalım ona göre herkes ayarlar kendini ne dersiniz

Back
X