• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

slm canlar.... bugün benim için iyi gidiyor şu ana kadar ama ..sigara vurmaya başlayabilir akşam üstü.. roşum canım geçmiş olsun..:delphin:

Merhabalar arkadaşlar ilk günün sersemliği var galiba bende bugün. Gece çok geç uyudum sahuru yapıp yattık zaten. Bugün şimdilik iyiyim dilerim böyle devam eder. Beyazım çok teşekkürler resimler için.
Az önce gördüm. Haydeç abla senin oğlanda fazla yaramazmı ne? alçıyı çıkarmış galiba.
Allah kolaylık versin.

Hayirli ramazanlar sakaryaa
2 saattten fazla var ,iftara hazirliklar başlamiştir şimdii,hepinize kolay gelsin
allah tuttugunuz oruçlari kabul etsinnnnnn

çok şükür hanımlar ilk günü öyle böyle yata kalka atlattık rabbim sonuna kadar devamını nasip etsin inş hayırla ve sağlıkla cokacimcoook

gerçekten hayatımda ilk defa oruç tutarken zorlandım boğazlarım da şişecek günü buldu neyse bu akşam biraz daha iyiyim yarından sonra alışmış oluruz inş.sağlık olduktan sonra ...
rabbim hayırlı,bereketli iftarlar nasip etsin hepimize...:CüvCüv:
arkadaşlarım sizler nasılsınız bakem ...:kahve:
haydeç ablacım sigaramı içiyomuşun seen,bırakmaya çalış ablacm yaa,:delphin:benim eşimde mayısta sigarayı bıraktı merak ediyodum fark edecekmi diye çünkü acaip sinirli olurdu oruç tutarken gerçekten çok mülayim bi şekilde orucunu tuttu demek bu sigara denen illet o biçim bişey hem ben rahat ettim hemde kendisi dünya varmış inş.bi daha hç başlamaz darısı başınıza ii geceleera.s.

roşum evet canım ya bir türlü bırakamıyorum...darısı benim ve eşimin başına diyorum..karar veriyoruz ama nafile bırakamıyoruz... :delphin:

GünaydıınnnnnnnnnnnŞeniz
Ramazanla aranız nasıl bakimmmmkaydirigubbakcemile2
Ben dün pek etkilenmedim şükürler olsun..:lepi:
Darısı bugünün başına
Öpüyorum kocaman
kaydirigubbakcemile

günaydın hatunlarrrrrr napıyonuz bakem?dün okadar yoruldumki, anlatamam....sanki dokuz ayın çarşambası bi güne geldi.kafamçokkarıştıneyse bugün yata yuvalana dinlenirim artık...:CüvCüv:

günaydın kızneler yaptında okadar yoruldun kısmetsiz bu sözüde hiç duymamıştım dokuz ayın çarşambası iş yaparken zaman geçiyor yatarak zamanda geçmez rabbim kolaylığını veriyor bizim için birşeydeğil köydekiler neyapsın fındık toplayan var daha

günaaaydıın sakaryanın sultanlarııı...kaydirigubbakcemile4
bugün hamd olsun iyiyim valla soğuk yiyip içmeyin boğazlarım alev alev yandı dün mahvoldum,
oruçluyken daha bi beter oluyo dikkat edin derim benden demesi...:1rolleyes:
kısmetsiz yuvarlan yavrum yakışır bizim gibi asil sülalenin gelinlerine:sm_cool:
yeşilgözlü ablacım ben bu kısmetsiz pisinin bu deyimleri nirden bulduğunu yıllar vaaa aanıyamadım ilginç diimiii...:roflol:
ramazanın ikinci günü hepsinize hayırlı ossuuunn,rabbim kolaylık versiin...Şeniz

günaydın hayırlı ramazanlar herkese allahım kolaylığını veriyor

günaydın kızneler yaptında okadar yoruldun kısmetsiz bu sözüde hiç duymamıştım dokuz ayın çarşambası iş yaparken zaman geçiyor yatarak zamanda geçmez rabbim kolaylığını veriyor bizim için birşeydeğil köydekiler neyapsın fındık toplayan var daha
valla ablacım benim koşturmam hiç bitmez.allah bitirmesin.kaydirigubbakcemile4annemin işi olur,eşimin işleri olur,teyzem var bi tane rahatsız ona giderim sık sık....
dokuz ayın çarşambası bütün sıkışık işlerin bi günde toplanması anlamında....a.s

iyi akşamlar hanımlar..ben geldim.. oruçla
aranız nasıl baklaım .. ee biraz uzatıyor insanı tabi günler uzun .. haydeçim buluşmaya gelemedin oğluşun nedeniyle..çok geçmiş olsun..inşlah alah acil şifalar versin. ..bende artık nette sizler kavuştuğum için çok mutluyum..

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız demiyeceğim okuduğum kadarıyla süper gözüküyorsunuz benmi?valla çok keyifsizim canım sıkkın benim salak dün avukatıyla avukatıma bazı şeyler söylemiş çok canım sıkıldı kızlaar ne olur dualarınızdan eksik etmeyin şu mahkemeyi hayırlısıyla atlatayım:çok üzgünüm:

iyi akşamlar hanımlar..ben geldim.. oruçla
aranız nasıl baklaım .. ee biraz uzatıyor insanı tabi günler uzun .. haydeçim buluşmaya gelemedin oğluşun nedeniyle..çok geçmiş olsun..inşlah alah acil şifalar versin. ..bende artık nette sizler kavuştuğum için çok mutluyum..

sağol canım ...aramıza hoşgeldin yokluğun çok belliydi...:içelim:

beyazım rabbim hakkında hayırlısını versin.sıkma canını ...herşeyi oluruna bırak Şeniz

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız demiyeceğim okuduğum kadarıyla süper gözüküyorsunuz benmi?valla çok keyifsizim canım sıkkın benim salak dün avukatıyla avukatıma bazı şeyler söylemiş çok canım sıkıldı kızlaar ne olur dualarınızdan eksik etmeyin şu mahkemeyi hayırlısıyla atlatayım:çok üzgünüm:

hay allah cnm ya şu 3 günlük dünyada sana yaşattıkları yetmemiş mi?kötükedihüso

mübarek ayın yüzü suyu hürmetine rabbim yardımcın olsun arkadaşım buda senin sınavın işte hayırlısıyla atlatırsın inş.öpüyorum seni allaha emanet ol...:1hug:

beyazcım allah yardımcın olsun.. karşı taraf umuyorum fazla uğraştırmaz ..zor günlerinde ..ancak duamızla yanında olabiriz..allah haklının yanındadır sen merak etme ..canım..

Allah yardımcın olsın beyazım toprağımm:teselli:
Sıkma canını

Günaydın Günaydın GünaydınnŞeniz
Ramazanın üçüncü günü kaldı 26 günn:lepi:
Ne kadar çabbuk geçiyor günler
kaydirigubbakcemile4

canım sakın üzülme..yılmak yok..sen tanıdğım kadarıyla güçlü bi kadınsın..rabbim haklının yanındadır..dualarımız seninle canım..:teselli:

Back
X