• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

Merhaba arkadaşlar;
Bende uzun zamandır giremedim siteye. Malum köydeydim fındık toplamada.
Malesef daha yarısı bile bitmedi fındığın. Kayınvalidemler sağolsun toplamak
için kimseyide tutmuyorlar bakalım ne zaman biter bilmem. Ama bir hafta boyunca
ben çok yoruldum hayatımda ilk kez fındık topladım üstelik köy çok bayır ne kadar
zormuş bu işler. Off her sene nasıl çekerim bilmem. Geldiğimden bu yana işlerimi
hala toparlayamadım o yüzden bir bakıp kaçtım hep kk dan. Buluşma olmuş ama
resimler kalkmış yakalayamadım malesef neyse bu hafta sonu olan buluşmanın
resimlerine bakarım inşallah.:delphin: Oğlumun uzun süredir başdönmesi sorunu vardı.
Daha önce dr gittiğimizde kansızlıktan olabilir dedi ve verdiği ilaçları kullanmamıza
rağmen olumlu hiçbir gelişme olmadı son zamanda dahada arttı denge problemi
yaşamaya başladı yavrum. Bugün karamandaki hastaneye gittik orası korucuktakine
yolladı beyin emarı çektirdik haftaya sonuçları alacağız Allahım inşallah önemli birşey
yoktur tüm kalbimle dua ediyorum lütfen sizlerde dualarınızı eksik etmeyin bizden.senağlama
Haftasonu sanırım yine köye gidilecek belki ben gitmem oğlumla orada hiç ilgilenemedim
çünkü ama buluşmaya bu durumda yine katılamayacağım. Sizlere şimdiden iyi
eğlenceler diliyorum. Haydeç ablacığım sanada çok geçmiş olsun bu sağlık
sorunlarıyla bu kadar işle Allah kolaylık versin inşallah. Beyazım cemiyetiniz hayırlı
olsun daha nice güzel günlerini görürsün inşallah kardeşinin. Cano, boşwer, yeşil gözlüm,
nilly,roşum, kısmetsiz ve şuanda adını hatırlayamadığım arkadaşlarım hadi bakalım
cümbür cemaat bir buluşma daha yapında Sakaryalı hanımların adının gezentiye
çıktığına değsin.Ben buralarda bir yerlerdeyim her zamanyerimseniben

slm canlar... sizlerin iyi dilekleri beni çok mutlu etti.. ve sizlerin varlığı inanın beni çok mutlu ediyor..hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...

çalıkuşu canım kardeşim inşallah oğlunda hiç birşey çıkmaz . inan çok üzüldüm. rabbim dert verip derman aratmasın kimseye.AMİNŞeniz

haydeç ablam ,allah beterinden saklasın,inşallah çabucak şifa bulursun
çalıkuşu,
ya umarım ciddi birşey yoktur gülüm,bizi haberdar et nolur...
allah dermansız dertler vermesin ......

kızlar bu arada size bi haber.......;
2 eylül pztesi
kutsi geliyomuş kent meydanına
akşam 9da
bilginize.....

Merhaba arkadaşlar;
ben çok yoruldum hayatımda ilk kez fındık topladım üstelik köy çok bayır ne kadar
zormuş bu işler. Off her sene nasıl çekerim bilmem. Geldiğimden bu yana işlerimi
resimlerine bakarım inşallah.:delphin: Oğlumun uzun süredir başdönmesi sorunu vardı.
Daha önce dr gittiğimizde kansızlıktan olabilir dedi ve verdiği ilaçları kullanmamıza
yolladı beyin emarı çektirdik haftaya sonuçları alacağız Allahım inşallah önemli birşey
yoktur tüm kalbimle dua ediyorum lütfen sizlerde dualarınızı eksik etmeyin bizden.senağlama
Haftasonu sanırım yine köye gidilecek belki ben gitmem oğlumla orada hiç ilgilenemedim
sorunlarıyla bu kadar işle Allah kolaylık versin inşallah. Beyazım cemiyetiniz hayırlı
olsun daha nice güzel günlerini görürsün inşallah kardeşinin. Cano, boşwer, yeşil gözlüm,
nilly,roşum, kısmetsiz ve şuanda adını hatırlayamadığım arkadaşlarım hadi bakalım

arkadaşım çok geçmş olsun inş.kötü bişey yoktur allah şifa versin evlatlarımızın hastalığı hiç bişeye benzemiyo bizler için hayatta en önemli varlık onlar allah yavrularımıza sağlıklı ömürler versin ,bizlere onların acısını göstermesin bende bu acılardan çok geçtim zor olduğunu biliyorum kendine ii bak,zor ama güçlü ol allah yadımcın olsun dualarımız seninle canm...

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar;

arkadaşım çok geçmş olsun inş.kötü bişey yoktur allah şifa versin evlatlarımızın hastalığı hiç bişeye benzemiyo bizler için hayatta en önemli varlık onlar allah yavrularımıza sağlıklı ömürler versin ,bizlere onların acısını göstermesin bende bu acılardan çok geçtim zor olduğunu biliyorum zor ama güçlü ol kendine ii bak, allah yardımcın olsun dualarımız seninle canm...

of iki kez göndermişim pardon ya çalıkuşunun yazdıklarına çok üzüldüm sanırım ondan oldu herkese sağlıklı günler...

Merhaba arkadaşlar;

güzel arkadaşım sen bu aralar sıkı bir imtihandan geçiyorsun anlaşılan Allah sabır versin ve çok çok geçmiş olsun umarım oğlunun ciddi bir şeyi yoktur sıcaklardandır.en kısa zamanda bu sıkıntılardan kurtulup feraha ermeni diliyorum dualarım seninle:teselli:

slm kızlar...bu ara ne var üstümüzde bilmiyorum..oğlum kaykayın üstünden düştü ayağı kırıldı şu an alçıda... çok üzgünüm..senağlama

slm kızlar...bu ara ne var üstümüzde bilmiyorum..oğlum kaykayın üstünden düştü ayağı kırıldı şu an alçıda... çok üzgünüm..senağlama

Off ablacım yaaa
Çok geçmiş olsun. Gerçekten bu olanlara sabır etmekten ve dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden.:1no2:
Allahım dermansız dert vermesin. Oğlunda küçük daha evde çok zorlanacak bu durumda
yavrum yaa şimdi daha çok canım sıkıldı. Tekrar geçmiş olsun. Allah kolaylık versin.

Off ablacım yaaa
Çok geçmiş olsun. Gerçekten bu olanlara sabır etmekten ve dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden.:1no2:
Allahım dermansız dert vermesin. Oğlunda küçük daha evde çok zorlanacak bu durumda
yavrum yaa şimdi daha çok canım sıkıldı. Tekrar geçmiş olsun. Allah kolaylık versin.

sağol canım ya... bende ne yapacağımı şaşırdım şu an keyfi yerinde ama..çok hareketli olduğu için nasıl başedicez 15 gün..allahtan kızlarım var şu an yardımcı...rabbim senin evladınada şifa versin.. :a015:

çalıkuşu geçmiş olsun inşallah emar temiz çıkar rabbim yavrunu sana bağışlasın canımmmm:nazar::nazar:
haydeç ablam gündüz çalıkuşuna yazarken site yine gitti bende şimdi girdim bu seferde senin mesajını gördüm ablam çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey yoktur Allah hepinizin evlatlarına sağlık sıhhat nasip etsin sizleri başlarından eksik etmesin inşallahh:nazar::nazar:

çalıkuşu geçmiş olsun inşallah emar temiz çıkar rabbim yavrunu sana bağışlasın canımmmm:nazar::nazar:
haydeç ablam gündüz çalıkuşuna yazarken site yine gitti bende şimdi girdim bu seferde senin mesajını gördüm ablam çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey yoktur Allah hepinizin evlatlarına sağlık sıhhat nasip etsin sizleri başlarından eksik etmesin inşallahh:nazar::nazar:

sağol canım..bende dua ediyorum..benim oğlum çok hareketli..nasıl olduğunu ablası bile anlamamış kaykayın en üstünde tepe takla inmiş ...şükür rabbime kenarda taşlar var başını oraya vurmamış.bu kadarla atlattık...allahım hasatalara şifa versin... çalıkuşumunda oğlunun inşallah birşeyi çıkmaz...en kısa zamanda iyi haberlerini alırız...:Saruboceq:

sağol canım..bende dua ediyorum..benim oğlum çok hareketli..nasıl olduğunu ablası bile anlamamış kaykayın en üstünde tepe takla inmiş ...şükür rabbime kenarda taşlar var başını oraya vurmamış.bu kadarla atlattık...allahım hasatalara şifa versin... çalıkuşumunda oğlunun inşallah birşeyi çıkmaz...en kısa zamanda iyi haberlerini alırız...:Saruboceq:

ablacım okuyunca gerçekten çok üzüldüm.genede allah korumuş.başına darbe almamış.çocukların bünyesi kuvvetli olur.allahın izniyle çabucak iyileşir.....

çalıkuşum arkadaşım sanada geçmiş olsun.insan kendi tahlil veya vb. şeyleri daha sabırla bekliyoda çocuk oldumu zaman geçmiyo..ama aklına kötü şeyler getirme.inşallah emarınız temiz çıkar...baş dönmesi denge sorunu iç kulaktan da kaynaklanabilir.aklında bulunsun.geçmiş olsun.iyi haberlerini bekliyoruz canım

ablacım okuyunca gerçekten çok üzüldüm.genede allah korumuş.başına darbe almamış.çocukların bünyesi kuvvetli olur.allahın izniyle çabucak iyileşir.....

çalıkuşum arkadaşım sanada geçmiş olsun.insan kendi tahlil veya vb. şeyleri daha sabırla bekliyoda çocuk oldumu zaman geçmiyo..ama aklına kötü şeyler getirme.inşallah emarınız temiz çıkar...baş dönmesi denge sorunu iç kulaktan da kaynaklanabilir.aklında bulunsun.geçmiş olsun.iyi haberlerini bekliyoruz canım
Çok sağol canım bizde araştırdık ama kulakları ile ilgili bir sorun çıkmadı.
Bir başka dr kansızlıkla ilgili olabileceğini söylemişti uzun bir süre kan yapması için ilaç
kullandık kan sayımıyla ilgili bir problem yok. Bu durum yaklaşık bir yılı geçti.
Artık iyice sıklaştı ve oğlumu çok rahatsız ediyor. Allahım inşallah hayırlısıyla
atlatırız bunuda. Öyle zor ki şimdi beklemek. Dün mr çekilirken dr beni çıkartmadı
sağolsun yavrum ne kadar korktu devamlı başı titriyordu dr bu durum daha önce varmıydı dedi
bende bilmiyorum dedim çünkü hiç farketmemiştik. Bize bu süre zarfında takip etmemizi
söyledi şimdi çok baksam o da bana bakıyor ve bundan rahatsız oluyor.
OFF ne kadar zormuş bunları yaşamak. Allahım sabır ver ne olur.

güzel arkadaşım sen bu aralar sıkı bir imtihandan geçiyorsun anlaşılan Allah sabır versin ve çok çok geçmiş olsun umarım oğlunun ciddi bir şeyi yoktur sıcaklardandır.en kısa zamanda bu sıkıntılardan kurtulup feraha ermeni diliyorum dualarım seninle:teselli:
Çok doğru söylüyorsun canım. Bazen düşünüyorum bu kadar mı ters gider herşey diye.
İsyan etmekten çok korkuyorum. Vardır Rabbimin bir bildiği. Ama o kadar yıprandım ki
buraya geldiğimizden bu yana 12 ağustosta bir yıl doldu burada. Bakalım gelecek günler
neler gösterecek. Zaman zaman bunaldığımı hissediyorum iyiki kk var sizler varsınız
burada aklımı dağıtıyorum çoğu zaman. Bir hafta bekleyeceğiz inşallah hayırlı sonuç
alırız.

haydeç ablacım tekrar çok geçmiş olsun diyorumki topluca bi okunup üflenelimmi hee nedersiniz nazara geldik valla buluşmaya gelemiyeceğinede çok üzüldüm oof yaa eksilmeler başlamaya başladı

haydeç ablacım tekrar çok geçmiş olsun diyorumki topluca bi okunup üflenelimmi hee nedersiniz nazara geldik valla buluşmaya gelemiyeceğinede çok üzüldüm oof yaa eksilmeler başlamaya başladı

he valla okutalım beyazım.bu ne ya isyan etmekte istemiyorum. rabbim başka keder vermesin.:a015:

merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar herkese ben birkaç gündür yoktum buralarda sizlerden uzak kaldım çok özledim ama arkadaşların yazılarını daha okuyamadım haydeçimi okudum çok üzüldüm allahım şifa versin allahım korumuş daha kötü olabilirdi üzülme canım çocuklar çabuk atlatır kırık nedemek benbilirim geçen yazımı kırık kolla geçirdim kolaydeğil olişi mkocaman öpüyorum geçmiş olsun sanada allahım şifa versin

Çok doğru söylüyorsun canım. Bazen düşünüyorum bu kadar mı ters gider herşey diye.
İsyan etmekten çok korkuyorum. Vardır Rabbimin bir bildiği. Ama o kadar yıprandım ki
buraya geldiğimizden bu yana 12 ağustosta bir yıl doldu burada. Bakalım gelecek günler
neler gösterecek. Zaman zaman bunaldığımı hissediyorum iyiki kk var sizler varsınız
burada aklımı dağıtıyorum çoğu zaman. Bir hafta bekleyeceğiz inşallah hayırlı sonuç
alırız.

arkadaşım geçmiş olsun üzme kendini bizler sağlıklı olmamız lazıki hastamızla ilgilenelim emar sonucu inşallah iyi çıkar benim büyük kızdada vardı biraz baş dönmesi noroleji tedavi verdi sıkıntıdan olduğunu söyledi geçmezse temogrofi çekeriz dedi şimdi iyi genelde ders zamanı oluyor allahım şifa versin

Back
X