• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız demiyeceğim okuduğum kadarıyla süper gözüküyorsunuz benmi?valla çok keyifsizim canım sıkkın benim salak dün avukatıyla avukatıma bazı şeyler söylemiş çok canım sıkıldı kızlaar ne olur dualarınızdan eksik etmeyin şu mahkemeyi hayırlısıyla atlatayım:çok üzgünüm:

Bayazcim insallah sikintilarin en kisa zamanda gecer canim.Allah yardimcin olsun.

Bende uzun zamandan sonra bir yasadigima dair mesaj yazayim bari.Beni aramiyorsunuz da.malum ramazan biraz nakauvt olduk.Ama yavas yavas alisiyorum galiba.Allah hepinize kolaylik versin.Burasi o kadar sicak degil sükür bu sene ama günler uzun olunca biraz zor oluyor.Umarim zorlugun sevabi da bol olur.Hepinize sagliklar ve hayirli Ramazanlar arkadaslar.

Bende uzun zamandan sonra bir yasadigima dair mesaj yazayim bari.Beni aramiyorsunuz da.malum ramazan biraz nakauvt olduk.Ama yavas yavas alisiyorum galiba.Allah hepinize kolaylik versin.Burasi o kadar sicak degil sükür bu sene ama günler uzun olunca biraz zor oluyor.Umarim zorlugun sevabi da bol olur.Hepinize sagliklar ve hayirli Ramazanlar arkadaslar.

günydın arkadaşlar aylacım seni aramamak olurmu sen uzak olabilirsin ama aklımızdasın buluşma haberlerine bak biz buluşduk hayırlı ramazanlar

AYLA,cığım bu sitede herkesin ayrı ayrı yeri var senide arıyoruz tabi....bizburda çok güzel dostluklar kurduk ve sık sık buluşuyoruz 30 ağustos buluşması da çokı güzeldi..nasip olursa yine sende gelirsin.. hayırlı ramazanlar canım...

aylacım canım tek tek isim yazmasakta biz burda kocamanız..kaydirigubbakcemile5.yani hepimiz birimiz ,birimiz hepimiz için.yerimseniben......ama ramazan olunca herkes biraz sersemlemiş durumda..inşallah nasip olurda türkiyeye gelirsen görüşürüz inşallah..öpüyoruz seni ŞenizŞeniz

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız demiyeceğim okuduğum kadarıyla süper gözüküyorsunuz benmi?valla çok keyifsizim canım sıkkın benim salak dün avukatıyla avukatıma bazı şeyler söylemiş çok canım sıkıldı kızlaar ne olur dualarınızdan eksik etmeyin şu mahkemeyi hayırlısıyla atlatayım:çok üzgünüm:

Beyazım sen canını sıkma güçlü ol bu güzel günlerde bizler senin için, sende bu işi kolaylıkla
atlatmak için bol bol dua et canım. Herşeyin hayırlısı diyelim. Allah yardımcın olsun.
Kalbim seninle canım arkadaşım.

:teselli:

canım kardeşim kalbimiz seninle... seninde ramazanın mubarek olsun...bu arada senin durumunda nasıl oruç tutuyorsun sağlığın nedeniyle..bende soru işareti kaldı..dikkatli ol canım...CADIARZU

canım arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı tşk ederim hepiniz beni dikkate alarak okadar güzel şeyler yazmışsınızki nasıl mutlu olduğumu anlatamam tekrar çok teşekkür ederim ve sizler gibi dostlarım olduğu için ve sizin gibi yüreği gönlü güzel bayanlarla tanıştığım için şükürler olsun rabbime ne mutlu bana tekrra sağolasınızŞeniz

günaydın güzeller ..a.s..beyazcım ne demek arkadaşım birbirimize moral vermenin ne demek olduğunu biliyoruz biz hepimiz için varız kadın olmanın anne olmanın ne anlama geldiğini bizden başka kimse bilemez allah yardımcın olsun cnm...
bu arada hemşehrilerim ramazana alıştık galiba yavaştan ,rabbim kolaylığını veriyor yemek yapmanın nasıl zevkli bi iş olduğunu ramazanda anlıyorum hepimizin ellerine sağlık...
rabbim sofralarımıza bereket versin hepsinizi çok öptm...Şeniz

canım kardeşim kalbimiz seninle... seninde ramazanın mubarek olsun...bu arada senin durumunda nasıl oruç tutuyorsun sağlığın nedeniyle..bende soru işareti kaldı..dikkatli ol canım...CADIARZU

ya ablacim bir deneyeyim dedim bakayom tutabilecekmiyim.Bismillah dedim basladim fena gitmiyor dogrusu bu kadar iyi olacagini tahmin etmemistim.Zaten yemekle ilgili bayagi problemlerim vardi pek bir sey farketmedi senin anlayacagin acliga talim.bakalim sonu ne olacak.

merhaba canlarım....alıştık galiba ramazana.......
alyacım rahatsızmısın arkadaşım.geçmiş olsun canım

ya ablacim bir deneyeyim dedim bakayom tutabilecekmiyim.Bismillah dedim basladim fena gitmiyor dogrusu bu kadar iyi olacagini tahmin etmemistim.Zaten yemekle ilgili bayagi problemlerim vardi pek bir sey farketmedi senin anlayacagin acliga talim.bakalim sonu ne olacak.

sen yinede dikkatli ol canım benim..... zaten bi damlasın gördüm ya .... :emir_bebek:

iyi akşamlar hanımlar ya içim garip bu akşam.. eşim hastaneye giti filim için yatırmışlar .onun peşinde koşturdum bugün çarşı hastane arası

iyi akşamlar hanımlar ya içim garip bu akşam.. eşim hastaneye giti filim için yatırmışlar .onun peşinde koşturdum bugün çarşı hastane arası
Hayırdır, inşallah önemli bir problem yoktur canım. Bu aralar kk sakaryalı bayanlar
çok sık hastanelerdeyiz Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.
Geçmiş olsun..

Merhaba arkadaşlar bende hep okuyorum, hepinizin yazdıklarına hergün gözatıyorum.
Alışkanlık yaptı kk yı açınca önce bu topikteki yeni yazılanlara bakmadan geçemiyorum.
Ramazana çok şükür kendi adıma alıştım, ilk iki gün zordu ama şimdi çok iyi gidiyor.
Bugün bizde hastanedeydik oğlumun mr sonuçlarını aldık Allaha çok şükür onlarda bir
sorun çıkmadı dr kan tahlilleri istedi onları yaptırdık bu durumu açıklayan birşey
çıkmamış, sonra başka tahliller gerekiyor dedi ve biz bunları yapasıya saat 4 olmuştu.
Malesef hastaneden geri döndük Hendeğe yarın eşim yine götürecek oğlumu tahliller
aç karnına yapılacakmış bakalım şimdide yarını bekliyoruz. Allah herşeyin hayırlısını
versin ne diyelim. İnşallah sebebi bulunurda oğlum tam okullar açılmadan bu sıkıntıdan
kurtulur. Benden bu kadar yeni bir gelişme olunca yine yazarım. Hepinize tekrar
hayırlı ramazanlar dilerim.

Merhaba arkadaşlar bende hep okuyorum, hepinizin yazdıklarına hergün gözatıyorum.
Alışkanlık yaptı kk yı açınca önce bu topikteki yeni yazılanlara bakmadan geçemiyorum.
Ramazana çok şükür kendi adıma alıştım, ilk iki gün zordu ama şimdi çok iyi gidiyor.
Bugün bizde hastanedeydik oğlumun mr sonuçlarını aldık Allaha çok şükür onlarda bir
sorun çıkmadı dr kan tahlilleri istedi onları yaptırdık bu durumu açıklayan birşey
çıkmamış, sonra başka tahliller gerekiyor dedi ve biz bunları yapasıya saat 4 olmuştu.
Malesef hastaneden geri döndük Hendeğe yarın eşim yine götürecek oğlumu tahliller
aç karnına yapılacakmış bakalım şimdide yarını bekliyoruz. Allah herşeyin hayırlısını
versin ne diyelim. İnşallah sebebi bulunurda oğlum tam okullar açılmadan bu sıkıntıdan

canım hepimiz aynı durumdayız kk bağımlılık yapıyor..yerimseniben:enbuyukkk:.oğluşunun mr sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim.allahın izniyle tahlilleride temiz çıkar içimiz rahat eder.:Saruboceq:
ya hakketen bayanlar nedir bu halimiz?bi kurşun mu döktürsek acep?:uhm:

canım benim çok sevindim emar sonucuna inanki
inşallah diğer tahlillerde iyi çıkıcakkka.s.

iyi geceler şehrimin birbirinden güzel hatunlarıııııı:asigim:
Allah dularınızı oruçlarınızı dileklerinizi kabul etsin
hastalıklardan çokça söz eder olduk
Allah hiç kimseye dermansız dert vermesinnnnnnnnnn
seviyorum sizi:1hug:a.s.

Hayırdır, inşallah önemli bir problem yoktur canım. Bu aralar kk sakaryalı bayanlar
çok sık hastanelerdeyiz Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.
Geçmiş olsun..
sağol canım bakalım bakalım ilerki günlerde beli olcak bizmki..gerçekten kklılara bişeyler oluyo bu ara.. cano,nunda dedği gibi allah dermansız dert vermeesin..

Back
X