• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

yeniler buluşma haberlerine bakın sakarya yine buluşuyor sonradan ah vah tühh olmasın yanii:)

canım mrhba seninle tanışma fırsatım olmadı bugünlerde sitede problem var pek girilmiyor ve olduğu zamanda fırsat olmuyo sen bizim kusurumuza bakma sen yaz memnun oluyoryz biz kendine iyi bak küsme sen:içelim:

teşekkür ederim canım Şeniz öncelikle Hepinizin hihoyyyt29 Ekim CUMHURİYET bayramını hihoyyytkutluyorum inşallah cok daha güzel günler görürüz...yerimseniben

ve tabi tüm hemşerilerime selamlarrr iyi akşamlarrrrrrrr.....hihoyyythihoyyyt

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi akşam arkadaşlar nasılsınız internet olmadığından siteye giremiyorum aslında sizleri özlüyorum yeşil gözlüden haberleri alıyorum herkese selam iyi akşamlar

Selamlar arkadaşlar beyazım geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin inşallah.
Buluşmaya az kaldı bakalım kaç kişi olacak bu buluşma bende merakla
bekliyorum. Ben bu kez kesin gelemeyeceğim arkadaşlar malum ev yaptırıyoruz.
Şu günlerde de sıva için ustalar çalışıyor, kayınvalidemler hala köyde olduğundan
onların çayı yemeği derken mutfaktan çıkamıyorum desem yeridir. Hal böyleyken
imkansız aranızda olmam ama kalbim sizlerle......
:1hug:

Son düzenleme:
hayırlı geceler sakaryalı hanımlar.... buluşma var bilginiz olsun..gelmek isteyen arkadaşlar lütfen buluşma haberlerine baksın.... hadi bakalım bu sefer kaç kişi olucaz.... kızlar sanki görüşmeyeli çok zaman oldu gibi geliyor bana ya özledim sizleri....Şeniz

merhaba arkadaşlar ben geldim bu saatte bu gün ne işin var dediğinizi duyar gibiyim oooof of ne nasipsiz ne bahtsız bi hatunum ben yaaa yine yüzüm asıldı içim karardı daralıyorum kızlar kendimi hiç iyi hissetmiyorum işten ayrıldım hiç sebepsiz yere varmı böyle bişey yaaa geçen patron olacak adamla aramızda kısa bi konuşma geçti sonrada çıkışımı verdiler ne kadar rahat bu insanlar ama hep böyleymiş bunlar kraasın sadece adı var diyorlar gerçektende öyle içinde dönen dolapları çok güzel kamufle etmişler bir kaç yardımla bağışla insanların gözlerini boyuyorlar ama işçisine o kadar eziyor hakkını yiyorki anlatamam hele kızlar sakın olaki oranın kasabına uğramayı sakın düşünmeyin başkada bişey demiyorum neyse daha çok yazılacak şey var ama allahlarından bulsunlar sonuçta bir buçuk ayda olsa zorlada olsa PARALARINI YEDİM GERÇİ EMEĞİMİN ALINTERİMİN KARŞILI 11 SAAT VE BAYRAMDA ÇALIŞIP ONUN DAHİ ÜCRETİNİ ALMADAN YEDİM AMA İNSANLIK BENDE KALSIN hay allah büyütmüşüm yazıyı allahtan işte iradem dışı oldu yine kızlar çok dertliyim o kadar dolmuşumki iyiki siz varsınız yine sizlere boşaldım kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin:((dualarınzıı üzerimden eksik etmeyin rabbim inş daha hayırlı ve doğru dürüst kapılar açar ....

iyi akşam arkadaşlar nasılsınız internet olmadığından siteye giremiyorum aslında sizleri özlüyorum yeşil gözlüden haberleri alıyorum herkese selam iyi akşamlar
özlettin kendini şeker kızzz:1rolleyes:
Selamlar arkadaşlar beyazım geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin inşallah.
Buluşmaya az kaldı bakalım kaç kişi olacak bu buluşma bende merakla
bekliyorum. Ben bu kez kesin gelemeyeceğim arkadaşlar malum ev yaptırıyoruz.
Şu günlerde de sıva için ustalar çalışıyor, kayınvalidemler hala köyde olduğundan
onların çayı yemeği derken mutfaktan çıkamıyorum desem yeridir. Hal böyleyken
imkansız aranızda olmam ama kalbim sizlerle......
:1hug:
canım hayırlısıyla bi bitirinde, yine buluşuruz nasıl olsa biz:teselli:

hayırlı geceler sakaryalı hanımlar.... buluşma var bilginiz olsun..gelmek isteyen arkadaşlar lütfen buluşma haberlerine baksın.... hadi bakalım bu sefer kaç kişi olucaz.... kızlar sanki görüşmeyeli çok zaman oldu gibi geliyor bana ya özledim sizleri....Şeniz
bende özledimm sizlerii yaaa:1hug:

merhaba arkadaşlar ben geldim bu saatte bu gün ne işin var dediğinizi duyar gibiyim oooof of ne nasipsiz ne bahtsız bi hatunum ben yaaa yine yüzüm asıldı içim karardı daralıyorum kızlar kendimi hiç iyi hissetmiyorum işten ayrıldım hiç sebepsiz yere varmı böyle bişey yaaa geçen patron olacak adamla aramızda kısa bi konuşma geçti sonrada çıkışımı verdiler ne kadar rahat bu insanlar ama hep böyleymiş bunlar kraasın sadece adı var diyorlar gerçektende öyle içinde dönen dolapları çok güzel kamufle etmişler bir kaç yardımla bağışla insanların gözlerini boyuyorlar ama işçisine o kadar eziyor hakkını yiyorki anlatamam hele kızlar sakın olaki oranın kasabına uğramayı sakın düşünmeyin başkada bişey demiyorum neyse daha çok yazılacak şey var ama allahlarından bulsunlar sonuçta bir buçuk ayda olsa zorlada olsa PARALARINI YEDİM GERÇİ EMEĞİMİN ALINTERİMİN KARŞILI 11 SAAT VE BAYRAMDA ÇALIŞIP ONUN DAHİ ÜCRETİNİ ALMADAN YEDİM AMA İNSANLIK BENDE KALSIN hay allah büyütmüşüm yazıyı allahtan işte iradem dışı oldu yine kızlar çok dertliyim o kadar dolmuşumki iyiki siz varsınız yine sizlere boşaldım kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin:((dualarınzıı üzerimden eksik etmeyin rabbim inş daha hayırlı ve doğru dürüst kapılar açar ....

boşver beyazım vardır bundada bir hayır elbet
üzme kendini ,hem yarından sonra beraberiz rahatlatırız biz seni:)

Beyazım Toprağım bozma moralini..Herkes yaptıklarınının mükafatını yada cezasını elbet alacak.Burda veya öbür dünyada..
İnşallah daha iyilerini bulursun

beyazcım üzme kendini herşeyde vardır bir hayır dicem ama inan bende üzüldüm nediyeceğimi bilemiyorum dertleşiriz cumartesi inşallah kendine iyi bak

sinirden üzüntüden 2 gündür başım midem ağrıyo sürekli ağlayıp rahatlamak istiyorum ama nerde daha çok içim daralıyo ooof kızlar ne olur dua edin bunalıma girmek üzereyim depresyon hat safhadakafamçokkarıştı

sinirden üzüntüden 2 gündür başım midem ağrıyo sürekli ağlayıp rahatlamak istiyorum ama nerde daha çok içim daralıyo ooof kızlar ne olur dua edin bunalıma girmek üzereyim depresyon hat safhadakafamçokkarıştı

canım hayırlısı.. akacak kan damarda durmuyor işte nasip bi yerden yol kapanır başka yerden açılır her zaman üzülme lütfen ..:teselli:ölüm dışında herşeye çare var Allah korusun..:Saruboceq:

fairylike yarından sonra buluşuyoruz gelsene sendeee

Canocum teşekkür ediyorum ilk öncelikle davetin için:1hug:
Ben istanbuldan katılıyorum..:çok üzgünüm:
oyüzden gelemicem malesefffsenağlama
Benim yerime de gezin eğlenin ama cok eğlenmeyin:dilcikar:

a.s.

amaniiin ne biçim sözler bunlar yav yapma cnm,bende üzüldüm ama hayırlısı buymuş be güzelim inş. daha iyilerini bulacaksın allaha emanet ol öptm seniŞeniz

beyazım bu laflar senin gibi güçlü bi kadına hiç yakışmıyo.....ayağın bi iki kez tökezlemiş olabilir ama bu pes etmek için yeterli değil.unutma ki bizim şer bildiklerimizde hayır,hayır bildiklerimizde şer vardır.lütfen arkadaşım silkelen ve kendine gel.seni çok seviyoruz unutma.....
yeni gelen arkidişler hoşgeldiniz.....aylacım sanada geçmiş olsun bu arada.
kızlar hepinizi öpüyorum.şimdik gidip uyuycammirmirmirmir hepimize allah rahatlık versin

günaydın hanımlar .sositososito.canım sıkın buluşma haberlerine.bakın hele..haydeç gelemicem demiş sizde bişey deyin ya senağlama...onsuz buluşma güzel olmaz dimi..a.s

beyazım inşallah bu son olur Rabbim öyle bir kapı açar ki sana tüm dertlerin son bulur canımmmm sakın kendini bırakma sen güçlü kadınsın elbet bunun da bir hikmeti var sabret canım inşallah herşey gönlünce olurrra.s.

Back
X