Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar hemşerilerim bende sakaryalıyım benide aranıza alırsanız sevinirim gerçi siz kaynamışsınız ne güzell
merhaba arkadaslar bende sakaryalıyım ama malesef istanbulda oturuyorum bende sizlerle tanısmak ıstıyorum benide aranıza alırmısınız ?
pek sayılmaz ama merkezinde eski bir okul vardı birde pazarı ve karakolu biliyorum
ben kaynarca ilçesinde oturuyorum yarım saat uzaklıkta
Maşallah kızlar sohbet bir hayli iyi sanırım.ben İstanbul'u sevmiyorum panik atak baslangıcıma sebep oldu inşallah devam etmeden kurtulurum burdanÇok üzgünüm çoook
ben İstanbul'u sevmiyorum panik atak baslangıcıma sebep oldu inşallah devam etmeden kurtulurum burdanÇok üzgünüm çoook
Maşallah kızlar sohbet bir hayli iyi sanırım.
Hayırdır fairylike panik atak derken yoksa sende de benim gibi trafik kabusu mu var?
Merak ettim ben her İstanbula geldiğimde boğulacak gibi oluyorum bazen gözlerimi
bile kapatıyorum arabada, eşimi durmadan uyarıyorum. Orda yaşasaydım alışımıydım bilmem....
canımcım bak sen benim kızımın yaşındasın..sana kızım dicem bundan sonra...roşum demişya senin ağzına acı biber sürerim diye doğru demiş tatlım.bu yaşta bune sıkıntı böyle...tabiki bazı sıkıntılara olacak bu sıkıntıları görmeden refaha ulaşmak zordur tatlım..çok öpüyorum seni..Şeniz.
bu gece yoktum kaç sayfa olmuş sakarya topiği oku oku anca bitirebildim..canlarım hepinizi çok çok seviyorum.... hayırlı gecelerkaydirigubbakcemile5
Seni anlamaya çalışıyorum canım.aynen canım aynen sürekli ölme sevdiklerimi kaybetme korkusu babam polistir mesela sürekli basına birşeylerin geleceginden korkmam evimize hırsızın girip beni öldürmesi ya da aileme zarar vermesi ya da sevdigim erkeğin basına bişey gelmesi mesela deprem(Hepsinden Allah'ım korusun hepimizi..:Saruboceq:) ..
bu tarz şeyler işte canım insanların gözünün hep üzerimde oldugunu hissediyorum sebebide ne zaman basımı cevirsem erkekler bön bön bakıyor laf atıyor artık yani elime işimi alır almaz uzaklaşıcam buralardan kafayı yemeden
ailemi sevdigim erkeğide götürcem benimle beraber yoksa ya ruhumu Allah'a teslim edicem ya da aklımı...
Elbette kolay değildir ama unutma her insanın hayatında bir dolu zorluklar veah çalıkuşum ah okadar kolay olsaydı keşkesenağlama
evet cok zayıfım biliyorum kendi kendimi tedavi etmeye calışıyorum söyledigin gibi ama olmuyor işte..
Valla ilk defa böyle içimi döküyorum sizlere..
bazen şu camdan atlasam herşey bitse diyorum ama Allah'a olan inancım her zaman daha agır basıyor ve sabır diliyorum..biliyorum herşey asıl ondan sonra baslıyor..:çok üzgünüm:
aynen canım aynen sürekli ölme sevdiklerimi kaybetme korkusu babam polistir mesela sürekli basına birşeylerin geleceginden korkmam evimize hırsızın girip beni öldürmesi ya da aileme zarar vermesi ya da sevdigim erkeğin basına bişey gelmesi mesela deprem(Hepsinden Allah'ım korusun hepimizi..:Saruboceq:) ..
bu tarz şeyler işte canım insanların gözünün hep üzerimde oldugunu hissediyorum sebebide ne zaman basımı cevirsem erkekler bön bön bakıyor laf atıyor artık yani elime işimi alır almaz uzaklaşıcam buralardan kafayı yemeden
ailemi sevdigim erkeğide götürcem benimle beraber yoksa ya ruhumu Allah'a teslim edicem ya da aklımı...
hemşerim hoş geldin bende kaynarcalıyım sevindim burada kaynarcalı gördüğüme inşallah daim olursun
Elbette kolay değildir ama unutma her insanın hayatında bir dolu zorluklar ve
sıkıntılar var kimse dörtdörtlük yaşamıyor hayatını.
Ah canım ya üzüldüm şimdi bunlar nasıl sözler....
Bu durum için hiç dr gittinmi?