• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

ben İstanbul'u sevmiyorum panik atak baslangıcıma sebep oldu inşallah devam etmeden kurtulurum burdanÇok üzgünüm çoook

ben İstanbul'u sevmiyorum panik atak baslangıcıma sebep oldu inşallah devam etmeden kurtulurum burdanÇok üzgünüm çoook
Maşallah kızlar sohbet bir hayli iyi sanırım.
Hayırdır fairylike panik atak derken yoksa sende de benim gibi trafik kabusu mu var?
Merak ettim ben her İstanbula geldiğimde boğulacak gibi oluyorum bazen gözlerimi
bile kapatıyorum arabada, eşimi durmadan uyarıyorum. Orda yaşasaydım alışımıydım bilmem....

canımcım bak sen benim kızımın yaşındasın..sana kızım dicem bundan sonra...roşum demişya senin ağzına acı biber sürerim diye doğru demiş tatlım.bu yaşta bune sıkıntı böyle...tabiki bazı sıkıntılara olacak bu sıkıntıları görmeden refaha ulaşmak zordur tatlım..çok öpüyorum seni..Şeniz.

yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz:içelim:

çalıkuşum seni unuturmuyum canım benim...sen bizim kalbimizin bir köşesindesin..inan evinin bitecek olmasına çok sevindim . inşallah hayırlısıyla geçersin canım..:Saruboceq:

beyazım gözün aydın.seni böyle neşeli ve mutlu görmek beni mutlu ediyor.... rabbim yolunu açık etsin...:Saruboceq:

yeşilgözlüm canım arkadaşım epeydir senin yorumlarına da denk gelmedim ..seni burda görünce sevindim:1hug:

bu gece yoktum kaç sayfa olmuş sakarya topiği oku oku anca bitirebildim..canlarım hepinizi çok çok seviyorum.... hayırlı gecelerkaydirigubbakcemile5

Maşallah kızlar sohbet bir hayli iyi sanırım.
Hayırdır fairylike panik atak derken yoksa sende de benim gibi trafik kabusu mu var?
Merak ettim ben her İstanbula geldiğimde boğulacak gibi oluyorum bazen gözlerimi
bile kapatıyorum arabada, eşimi durmadan uyarıyorum. Orda yaşasaydım alışımıydım bilmem....

aynen canım aynen sürekli ölme sevdiklerimi kaybetme korkusu babam polistir mesela sürekli basına birşeylerin geleceginden korkmam evimize hırsızın girip beni öldürmesi ya da aileme zarar vermesi ya da sevdigim erkeğin basına bişey gelmesi mesela deprem(Hepsinden Allah'ım korusun hepimizi..:Saruboceq:) ..
bu tarz şeyler işte canım insanların gözünün hep üzerimde oldugunu hissediyorum sebebide ne zaman basımı cevirsem erkekler bön bön bakıyor laf atıyor artık yani elime işimi alır almaz uzaklaşıcam buralardan kafayı yemeden:delphin:
ailemi sevdigim erkeğide götürcem benimle beraber yoksa ya ruhumu Allah'a teslim edicem ya da aklımı...

canımcım bak sen benim kızımın yaşındasın..sana kızım dicem bundan sonra...roşum demişya senin ağzına acı biber sürerim diye doğru demiş tatlım.bu yaşta bune sıkıntı böyle...tabiki bazı sıkıntılara olacak bu sıkıntıları görmeden refaha ulaşmak zordur tatlım..çok öpüyorum seni..Şeniz.

bu gece yoktum kaç sayfa olmuş sakarya topiği oku oku anca bitirebildim..canlarım hepinizi çok çok seviyorum.... hayırlı gecelerkaydirigubbakcemile5

sürün sürün ama ben acıyı severim söyliyimkaydirigubbakcemile3 işi şakaya vuruyorum ama bilmiyorum işte haydeçim bütün bu sıkıntılar bana kafayı yedirmek üzere ..:çok üzgünüm:

aynen canım aynen sürekli ölme sevdiklerimi kaybetme korkusu babam polistir mesela sürekli basına birşeylerin geleceginden korkmam evimize hırsızın girip beni öldürmesi ya da aileme zarar vermesi ya da sevdigim erkeğin basına bişey gelmesi mesela deprem(Hepsinden Allah'ım korusun hepimizi..:Saruboceq:) ..
bu tarz şeyler işte canım insanların gözünün hep üzerimde oldugunu hissediyorum sebebide ne zaman basımı cevirsem erkekler bön bön bakıyor laf atıyor artık yani elime işimi alır almaz uzaklaşıcam buralardan kafayı yemeden:delphin:
ailemi sevdigim erkeğide götürcem benimle beraber yoksa ya ruhumu Allah'a teslim edicem ya da aklımı...
Seni anlamaya çalışıyorum canım.
Aslına bakarsan hepimiz zaman zaman bu korkuları yaşıyoruz. Çevremizde gördüklerimiz
duyduklarımız etkiliyor bizleri. Ama herşeyi bu kadar düşünürsek nasıl çıkarız işin içinden
değilmi canım işte o zaman çekilmez olur hayat. İnan herkesin korkuları var ben ölümlü
bir trafik kazası geçirdim tam yıllar geçti bunun etkisini atacağım derken, ablam bu kez
trafik kazası geçirip kelimenin tam anlamıyla ölümden döndü. Bu yüzden trafik korkusu
sizlere anlatamayacağım kadar çok. Ama bu demek değildir hiç araca binmeyeceğim,
trafiğe çıkmayacağız bunun üstesinden gelebilmek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
Sen akıllı bir kızsın, zayıf yönlerini bastırıp güçlü taraflarını geliştirdikçe bu korkularının
üstesinden geleceğine eminim. Benim eşimde 1 yıl öncesine kadar askerdi üstelik özel
harekatta görev yapıyordu. Babana dair duyduğun hisleri bu anlamda anlıyorum.
Benim çocuklarım biri 6 diğeri 12 yaşında olmasına rağmen bir yılı aşkındır hala babalarının
sivil mesleğine alışamadı birşey olur diye korkuyorlar. Malesef bu gibi mesleklerin
zor yanları... Ama olsun ne mutlu sana bence korkuları bir tarafa atıp babanla gurur duymalısın. Hadi bakalım silkelen biraz yok öyle zayıf olmak, yakışmıyor...:1hug:
Bak bizler buradayız hep yanınındayız tamammı canım...

ah çalıkuşum ah okadar kolay olsaydı keşkesenağlama
evet cok zayıfım biliyorum kendi kendimi tedavi etmeye calışıyorum söyledigin gibi ama olmuyor işte..
Valla ilk defa böyle içimi döküyorum sizlere..
bazen şu camdan atlasam herşey bitse diyorum ama Allah'a olan inancım her zaman daha agır basıyor ve sabır diliyorum..biliyorum herşey asıl ondan sonra baslıyor..:çok üzgünüm:

ah çalıkuşum ah okadar kolay olsaydı keşkesenağlama
evet cok zayıfım biliyorum kendi kendimi tedavi etmeye calışıyorum söyledigin gibi ama olmuyor işte..
Valla ilk defa böyle içimi döküyorum sizlere..
bazen şu camdan atlasam herşey bitse diyorum ama Allah'a olan inancım her zaman daha agır basıyor ve sabır diliyorum..biliyorum herşey asıl ondan sonra baslıyor..:çok üzgünüm:
Elbette kolay değildir ama unutma her insanın hayatında bir dolu zorluklar ve
sıkıntılar var kimse dörtdörtlük yaşamıyor hayatını.
Ah canım ya üzüldüm şimdi bunlar nasıl sözler....
Bu durum için hiç dr gittinmi?

kız sen neler yazmışsın öyle kendini bukadar bırakma yaşamak çok güzel hayatın birgün tadını anlayacaksın ve yaptıklarından pşman olacan biraz deprosyana girmişsin bu yaşlarda normaldir ama sen bunu ilerletiyorsun 21 yaşında depresyon geçirdim ogünlerde yaptıklarım aklıma geliyor ve gülüyorum hemde pişmanım dua oku bol bol atlatırsın birde doktorada git yaşın küçük kıyamam bizlere takıl burası çok güzel iyiki kaka varmış

yeşilgözlüm canım arkadaşım epeydir senin yorumlarına da denk gelmedim ..seni burda görünce sevindim
arkadaşım kk açılmıyordu zorla açabiliyordum arasıra bakıyorum ama yazamıyordum ya sen işbaşında değilmisin biz pekmez bekliyoruz iyi geceler kolay gelsin

Elbette kolay değildir ama unutma her insanın hayatında bir dolu zorluklar ve
sıkıntılar var kimse dörtdörtlük yaşamıyor hayatını.
Ah canım ya üzüldüm şimdi bunlar nasıl sözler....
Bu durum için hiç dr gittinmi?

Hayır gitmedim gitmekte istemiyorum ..:1no2: kendi kendime bi şekilde atlatırsam daha güçlü olacagımı hissediyorum ama iş ne zaman kopuyor biliyomusun sevdiklerim beni üzünce kırınca hayal kırıklıgına ugratınca işte ozaman ben ben olmuyorum tamamen farklı bi kimliğe bürünüyorum cünkü bari onlar bunu yapmasa bana diye düşünüyorum kendimi kahrediyorum ama ..:çok üzgünüm:
bilmiyorum çalıkuşucum şuan içimdekileri hipnoz olmuş gibi döküyorum işte nasıl sözler hiç bilmiyorum sadece hissettiklerim..

Back
X