• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

kız sen neler yazmışsın öyle kendini bukadar bırakma yaşamak çok güzel hayatın birgün tadını anlayacaksın ve yaptıklarından pşman olacan biraz deprosyana girmişsin bu yaşlarda normaldir ama sen bunu ilerletiyorsun 21 yaşında depresyon geçirdim ogünlerde yaptıklarım aklıma geliyor ve gülüyorum hemde pişmanım dua oku bol bol atlatırsın birde doktorada git yaşın küçük kıyamam bizlere takıl burası çok güzel iyiki kaka varmış

doktora gitmek istemiyorum ki canım ya:çok üzgünüm:
inşalah atlatabilirim bu durumu hepberaber gülüp eğleniriz..:teselli:

çalıkuşum bu arada trafik kazası geçirmen ya da ailenden birisinin geçirmesi beni cok üzdü inşallah bir daha asla böyle bir durumla karşılaşmazsın inşallah sevdiklerin hep yanında olur..

güzel kızım tatlı kızım sana kızım diyorum benimde kızlarım var senin yaşında tabiki gülelim yaşamak çok güzel yinede bi dkra git dua oku atlatırsın bizlerle dertleş burası güzel terapi gelir sana herkesin çeşit türlü derdi var kimseninki kimseye benzemezz ama hayat devam ediyor senin güzel sözler yazmanı bekliyorum inan çok üzüldüm bu konuyu aylenlede paylaş insanın en iyi ilacı ailesidir yanlış anlama bizlerde burada hep yanında olucaz hayatının baharındasın buyaşlarda normaldir senin gibi çok böyle atlat bu deprosyonuki başkalarınada ben böyleydim atlattım diyesin allahım şifa versin kendine iyi bak iyi geceler

merhaba arkadaşlar iyi pazrarlar..hekese..akşam epey faliyetteymiş topiğimiz...kaç sayfa olmuşş maşlah..bu arda nazar .zeytincik.. ve şirin .hoşgeldinişz arkadaşlar..çalıkuşu inan ki dün aklımdaydın bugünde yazıcaktımn çalıkuşu görünmüyor diye tam ondan sora baktım girmişsin..işleriniz de kolaylıklar canım....

topic coşmuşş be yaa:)
ama güzelde olmuş yeni arkadaşlarımız gelmiş hoşgelmişş:)
biraz karamsar gördüm gerçi sizi ama
geçer
bizim kızlar güçlüdür bilirim:)
sitem edenlere sitemler:)
birde herkeze sevgiler

topic coşmuşş be yaa:)
ama güzelde olmuş yeni arkadaşlarımız gelmiş hoşgelmişş:)
biraz karamsar gördüm gerçi sizi ama
geçer
bizim kızlar güçlüdür bilirim:)
sitem edenlere sitemler:)
birde herkeze sevgiler

Herkese hayırlı pazarlarrrr...hihoyyythihoyyythihoyyyt
hoşgeldin ~CaNo~cum nasılsın:1hug:

yavvv ne kadar haraketlenmiş burası.:teytey:güzelde olmuş.şirin06 nazar54 ve zeytincim hoş gelmişsiniz.ne güzel gün geçtikçe kalabalıklaşıyoruz.
fairy like canım ya bu kadar sıkma kendini...hayat gerçekten zor ama genede herşeye rağmen yaşamak güzel...bence herzaman bardağın dolu tarafından bak derimmyerimseniben
çalıkuşum ne güzel ya kendi evine geçicen..a.s.allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.
gümüşüm canım nasılsın?üzülme sakın..aynı dertten bende muzdaribim napalım allah dermensız dert vermesin.:Saruboceq:..
beyazım ne güzel böyle yüzünün gülmesihihoyyyt..ha şöyle ..sen süpersin....
haydeç ablam kız pancarların hepsini pekmez mi yapcen?ş.fabrikasına getirmicen mi...gelde şekerine bakalım yaf:jeyyar:(bu arada ş.fabrikasında çalışıyoz ya...),
yeşil gözlü ablam gülen yüzünü özledim yavvvv:delphin:
canom hürmetler bizdennnnnnnkaydirigubbakcemile5
roşum kızzzzzzz eltücüm anca kk da görüşür olduk be yafff..uyumaktan kendimi şaşmış durumdayımmirmirmirmir
neysem bendeniz kaçar..hepinizi seviyorum:enbuyukkk:..beni özleyin anacımmmm

amanda aman kimleri görüyorum:1shok: efenim siz buraları bilirmiydiniz yav:uhm:...kk da bilem görüşemiyoz yavlum yalan süleme bak aaa...:mymeka:
kendine ii bak eltücüm işlerinde kolay gele öptüm şekeeerŞeniz

hoşgeldin roşum nasılsın ...:utangac:

iyiyim cnm sen nasılsın,
bugün yazdıkların çok karamsar düşünceler okuyunca üzüldüm vaktim olupta yorum yazamadım inan daha hayatın çok başındasın ben senin yaşında anne oldum ve bebeğim 10 aylıkken geçirdiğimiz kazada babaannesini kaybettik yetmemiş gibi kızım kazayla bağlantılı nöbetler geçirdi komada hastanelere koşturdum bi anne için bebeği göğsünden süt emerken gözlerini tavana dikip nöbet geçirmesinden daha ağır bişey ancak ölmesi olabilir,daha neler neler ne sen soor ne ben anlatayım bunları yaşamama rağmen hiç bi zaman karamsar duygulara kapılmadım neden biliyomusun çünkü allah inancım var ...
hayatımızda hergün kara bulutlar olmuyo emin ol bigün gelip o bulutlar dağılacak küçücük yaşının, bu günlerinin değerini bil inan bi daha geri dönmüyo yani sen benim yaşıma geleceksin ama ben seni yaşına geri dönmicem çok istememe rağmen...

iyiyim cnm sen nasılsın,
bugün yazdıkların çok karamsar düşünceler okuyunca üzüldüm vaktim olupta yorum yazamadım inan daha hayatın çok başındasın ben senin yaşında anne oldum ve bebeğim 10 aylıkken geçirdiğimiz kazada babaannesini kaybettik yetmemiş gibi kızım kazayla bağlantılı nöbetler geçirdi komada hastanelere koşturdum bi anne için bebeği göğsünden süt emerken gözlerini tavana dikip nöbet geçirmesinden daha ağır bişey ancak ölmesi olabilir,daha neler neler ne sen soor ne ben anlatayım bunları yaşamama rağmen hiç bi zaman karamsar duygulara kapılmadım neden biliyomusun çünkü allah inancım var ...
hayatımızda hergün kara bulutlar olmuyo emin ol bigün gelip o bulutlar dağılacak küçücük yaşının, bu günlerinin değerini bil inan bi daha geri dönmüyo yani sen benim yaşıma geleceksin ama ben seni yaşına geri dönmicem çok istememe rağmen...

anlıyorum roşum :çok üzgünüm: başına gelenler için cok üzüldümsenağlama
Allah kayınvalidenize rahmet eylesin , bebeğinizi de korusun tüm kötülüklerden:çok üzgünüm:
Anlıyorum hepinizi cok iyi anlıyorum ama işte bazen yöle anlar oluyor ki istek dışı istemeden oluyor beni kıran hiçbişeye değmeeyecek şeyler yüzünden kıran kaybetmeyi göze alan tüm güvendiğim insanlardan nefret ediyorummmmsenağlamasenağlamasenağlama

slm kızlar nasılsınız diyecem kiminiz iyi kiminiz karamsar ama her zaman güçlü ve dimdiksiniz onu görüyorum bende öyle olmaya çalışıyorum içim sıkılıyo daralıyo kendime çok kızıyorum bu günlerde neyse yarın inş ist gideceğim bir kaç gün sizlerden uzak kalacağım bu arada beni unutmayın anın ve dua edin geldiğimde işe başlayayım artık yoksa bu evin duvarları beni boğacak töbe yarabbim yaa ne geçmez depresyonmuşşşşş-tatlicadiarzu-

slm kızlar nasılsınız diyecem kiminiz iyi kiminiz karamsar ama her zaman güçlü ve dimdiksiniz onu görüyorum bende öyle olmaya çalışıyorum içim sıkılıyo daralıyo kendime çok kızıyorum bu günlerde neyse yarın inş ist gideceğim bir kaç gün sizlerden uzak kalacağım bu arada beni unutmayın anın ve dua edin geldiğimde işe başlayayım artık yoksa bu evin duvarları beni boğacak töbe yarabbim yaa ne geçmez depresyonmuşşşşş-tatlicadiarzu-

dualarım seninle olacak beyaz_toprakcım:Saruboceq::Saruboceq:

dualarım seninle olacak beyaz_toprakcım:Saruboceq::Saruboceq:

canım benim çok tşk ederim ve şundan emin olabilirsinki duygularını çok iyi anlıyorum zaman zaman bende böyle karamsırlıklara kapılarım hatta şuan öyle bir dönemdeyim geçeceğini biliyorum ve sabırla bekliyorum hatta acaba yengeçmisin diye baktım değilmişsin bu kadar benim dilimden konuşunca şüphelendim yaniifisfisfis

Allah kayınvalidenize rahmet eylesin , bebeğinizi de korusun tüm kötülüklerden:çok üzgünüm:
Anlıyorum hepinizi cok iyi anlıyorum ama işte bazen yöle anlar oluyor ki istek dışı istemeden oluyor beni kıran hiçbişeye değmeeyecek şeyler yüzünden kıran kaybetmeyi göze alan tüm güvendiğim insanlardan nefret ediyorummmmsenağlamasenağlamasenağlama
yaşadığım bu trajediyi senin yaşındayken yaşadığım için örnek verdim bende senin gibiyim aslında çok çabuk kırılıp yıpranıyorum o onu dedi,bu bunu yaptı diye bende çok dert ettim kendime zamanında ama şimdi öyle kızıyorumki gücümü bunlarla tüketmişim yaşım genç ama çocuklarıma hiç bişey kalmamış... kendini yıpratma, gücünü kendine sakla inan daha çoook ihtiyacın olacak hayat ne olursa olsun yaşamaya değer kendi kıymetini önce kendin bileceksin sora benim gibi pişman olursun allah sağlık versin cnm gerisi hikayeeea.s.

canım benim çok tşk ederim ve şundan emin olabilirsinki duygularını çok iyi anlıyorum zaman zaman bende böyle karamsırlıklara kapılarım hatta şuan öyle bir dönemdeyim geçeceğini biliyorum ve sabırla bekliyorum hatta acaba yengeçmisin diye baktım değilmişsin bu kadar benim dilimden konuşunca şüphelendim yaniifisfisfis

yaşadığım bu trajediyi senin yaşındayken yaşadığım için örnek verdim bende senin gibiyim aslında çok çabuk kırılıp yıpranıyorum o onu dedi,bu bunu yaptı diye bende çok dert ettim kendime zamanında ama şimdi öyle kızıyorumki gücümü bunlarla tüketmişim yaşım genç ama çocuklarıma hiç bişey kalmamış... kendini yıpratma, gücünü kendine sakla inan daha çoook ihtiyacın olacak hayat ne olursa olsun yaşamaya değer kendi kıymetini önce kendin bileceksin sora benim gibi pişman olursun allah sağlık versin cnm gerisi hikayeeea.s.

inanın elimden geleni yapıyorum artık daha fazlasını yapıcam cünkü aynen dediğiniz gibi kendimi yıpratmaktan başka bir şeye yaramıyor çözüm getirse yine birşey ama işte...:çok üzgünüm:
Allah sağlık sıhhat versin hepimize benim için de bu yeterli artık :nazar:

gümüşüm canım nasılsın?üzülme sakın..aynı dertten bende muzdaribim napalım allah dermensız dert vermesin ..iyim canım sağol..turoitler az çalışıyomuş bakalım şimdi ulturoson sonuçlarını beklicem..seninde mi aynı sorun var..bukonuda bir ara özel konuşuruz... söylemeden geçemicem iki elti diyoloğunuza bayılıyorm....alah ağzınızın tadını bozmasın..herkese iyi geceler arkadaşlar..

sakaryalı arkadaşlarım hayırlı geceler..işlerimi bitirdim geldim aman allahım ne çok yorulmuşum 72 kilo pekmez çıktı..rabbim hayırlı müşteriler versin... ama değdi sanırım yorgunluğa..ben çıkıyorum hepinizi çok öptüm....Şeniz

sakaryalı arkadaşlarım hayırlı geceler..işlerimi bitirdim geldim aman allahım ne çok yorulmuşum 72 kilo pekmez çıktı..rabbim hayırlı müşteriler versin... ama değdi sanırım yorgunluğa..ben çıkıyorum hepinizi çok öptüm....Şeniz

Allah hayırlı müşteriler bol kazançlar nasip etsin haydeçim sende öpüldünn Şeniz

oooh ablacım allah artırsın bin bereket versin güle güle günlerde yiyin ...afiyet olsuun...allah rahatlık versin...
herkese ii geceler sevgileer...a.s.

Back
X